![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku Givenchy,Estee Lauder,Clinique,Opi...
Cytat:
i tego gratisa poproszę ![]() Avene Hydrance Optimale Riche Krem nawilżający do skóry normalnej i suchej 5 ml. NOWY Oddam biodermę,maskę pod oczy Clarinsa i może coś Ci się jeszcze podoba?mogę dać Ci zestaw błyszczyków Givenchy(próbeczki z pędzelkiem) ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Gosiu najmocniej Cię przepraszam ![]() czy masz jeszcze jakieś zapachy? Bo AouD mam i klasyka i tego w wątku,więc niekoniecznie potrzebny mi kolejny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana,ale ja nie mam i nie pisałam nic o AouD...
Mam to ,co w wątku Poza ewent. Coco edp ok.7/50 ml a pytam nadal o Guerlain, Les Voilettes Pressed Powder lub/i Prisme Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-10-16 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Ddiano, a nie chcialabys oddac:
*Bioderma Sensibio H2O,250ml-Nowa + *Sephora Body Sparkle Oil-brokatowa oliwka do ciała o apetycznym zapachu pralinek-użyta 2 razy(w tym raz na całe ciało) za moje masełko The Body Shop ? Lub może masz coś innego poz wątkiem drobnego co mogłabys dorzucic mi do wyrowniania wartosci? Chętnie bym jeszcze z Tobą ponegocjowała, bo masełko pięknie pachnie (idealne na jesień), szkoda, żeby leżało samotnie. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-10-16 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Najbardziej Givenchy Elixir, bo tego drugiego nie znam, a Słonika nie chciałabym oddawać w ciemno . No ale Twojego Elixir jest więcej
![]() ![]()
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masełko do ciała mam jeszcze 1szt całą z Sephory i połowę drugiego,oprócz tego Nówkę balsam. Więc jakoś nie mam parcia,ale z drugiej strony Bioderma mnie uczula,a czy mogłabym liczyć na : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1317450993 ?w jakim stanie jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bluzeczkę mam z niedawnej wymianki, wizażanka oddała mi ją jako nową, ja nawet nie przymierzałam. Stan zatem jest jak najbardziej bdb ![]() A czy ja z kolei moglabym liczyc na top coat z essie do biodermy? Czy raczej nie ma takiej opcji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
NR for her-już nie mam ![]() Miss Dior Cherie-mam już niewiele 1/4 z 100 ![]() No i Idyllę bym chciała ![]() Może jeszcze Chloe Intense |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Byłabym bardzo zainteresowana:
Wszystkimi pudrami (a najbardziej prasowanym Estee Lauder) Biodermą Sensibio Znalazłabyś coś u mnie? ![]()
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post30971944 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post30372414 Depilator: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541619 Poszukuję: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=566536 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Corsica Pam żel do mycia ciała i włosów o zapachu klementynki z certyfikatem Eco Cert (produkt eko) - 30 ml (nowy, przywieziony z Korsyki) i wtedy oddam Biodermę i Essie za Twoje: Masełko Bts,żel i bluzeczka,czy taka wymianka Ci pasuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
żadnej z tych rzeczy nie oddam za krem
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zapraszam zatem na PW celem wymiany adresów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
INCI Emu Oil – olej emu, bardzo drogi modny obecnie emolient, ma działanie przeciwzmarszczkowe, lagodzace i jest dobrze przyswajany ze względu na podobieństwo do sebum ludzkiego, olej emu jest bardzo drogim składnikiem, używany jest więc głównie w ekskluzywnych kosmetykach dla cery dojrzałej, jako składnik aktywny Tylko,że 2Biodermy już zarezerwowane,została mi otwarta parę dni temu i użyta 2 razy na twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Mam Idylle, ale chyba nie chcę się z nią jeszcze rozstawać. Słonia za Elixir oddałabym bez zastanowienia, tylko te pojemności. Poza tym mam jeszcze L'eau Par Kenzo, Kenzo Flower, Idole d'Armani edp, Lavender Fields Coty, DKNY delicious night, ewentualnie jeszcze jakieś odlewki z moich flakonów.
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ok,rozumiem.Pozdrawiam:ro za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Ddiano, za Emu interesowalby mnie tylko zestaw Essie i micel Biodermy, sam micel nie wchodzi w gre
nie mniej, dzikuje za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Idylla edp ok. 45/50ml
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Do Marylindy leci baza z Essie,tzn.ta na lakier
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
kurcze,może jednak byś się skusiła
![]() może bym coś dorzuciła drobnego ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- zaraz pstryknę,a masz może skład tego?wiesz jakoś mnie ostatnio wszystko uczula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
nie zmam skladu, niestety
ddiano, zastanow sie spokojnie, poczytaj o Emu, ja nie mam cisnienia na wymiane, ani mi sie szczegolnie nie spieszy, wiec luzik teraz musze zmykac, odezwe sie jeszcze wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Ciężka sprawa, jestem między młotem a kowadłem. Twoje perfumki bardzo kuszą, ale chyba nie jestem jeszcze gotowa oddać Idylle. Może zabierzesz coś innego?
![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
to fotka,proszę
Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Krysiu z wątku tylko słoń,ale za niego nie chciałąbym oddawać AouD,a za Idyllę
![]() więc moze przemyśl sobie,a nuż się skusisz ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- a czy masz jakąś listę potrzebnych rzeczy?może coś tam wyskrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Na mojej liście poszukiwawczej są tylko perfumy. Szkoda, że tylko na Idylle jesteś chętna, z którą ciężko mi się rozstać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.