![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK u Buzi :)
Mogę już oddać 2 cienie glazel plus błyszczyk za róż
![]() ewentualnie cień BB i błyszczyk lub cienie glazel jak nie dogadam się z Anulenką ,dam znać jak tylko mi odpisze ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
wolałabym wymienić perfumy na perfumy jednak; nie znajdziesz nic innego? poza wątkiem mam jeszcze z wymianek kredkę lancome, błyszczyk smashboxa czy z własnych zapasów tonik z biothermu 30ml albo zestaw clinique 3 o pojemnościach 30ml każdy z 3 produktów ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
pomyślę i dam znać max do jutra jak by to miało wyglądać
![]() ![]() ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2011-10-18 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Znajdziesz cos za rozswietlacz EL?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się perfumki Bvlgari ale pewnie nie bedziesz chciała wymianiać na kolorowkę..
poza tym podoba mi się jeszcze róz w kremie Nyx ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-10-18 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda bardzo, ze w negocjacjach juz.
Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
No to możemy negocjować
![]() Ja Tobie mogę oddać: - róż wypiekany TBS - TBS white musk wersja damska 30 ml, nowe - L'oreal Perfect podkład true match C1 Rose Ivory miniatura 10 ml, raz użyta - The Body Shop - Koloryzujący balsam do ust Raspberry crush - waniliowe masełko TBS W zamian interesowałyby mnie: - szachownica Clinique - cienie l'oreal color appeal trio - pierwsze z lewej na zdjęciu - dermedic hydrain 2 - piątki isadora millenium star Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie bardzo, bo męskie prawdopodobnie znikną z targowiska, gdyż będą jak znalazł na zbliżające się imieniny brata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się na wymiankę
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
niestety nie, szachownica jest dla mnie bezwględnym priorytetem i bez niej się nie wymienię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Z wishy mam puder sypki kryolan, kamuflaż artdeco, lakiery do pazokci (jakie kolory Cie interesuja?)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Lakiery OPI to -Dutch Tulips-zostalo 65%, Lincoln Park After Dark, zuzycie ok.10%
Nailtek to Intensive Therapy II, uzylam moze dwa razy. A baza jest wlasnie Photo finish-zdjecie na pierwszej stronie mojego watku ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Juz wyjasniam,bo wiem, ze moga byc watpliwosci. Kosmetyk jest oryginalny, kupilam ja w zestawie z baza pod cienie, duo rozem, blyszczykiem i cieniami. W takiej formie nie jest dostepna samodzielnie w sklepie do kupienia,tylko jako dodatek w zestawie, o tak: http://www.ulta.com/ulta/browse/prod...Impprod3730081 ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Podoba mi sie jeszcze Diorek z tego samego zdjecia,ale chyba juz polecial. Moze masz cos poza wtakiem?? ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- A rozyk i cienie Smashboxa w jednym?? ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- To ja bym byla chetna a ten bez szufladki, sam roz ![]() ![]() Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2011-10-19 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.