|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy prowadzisz pamiętnik/dziennik? | |||
tak, regularnie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 27,27% |
nie |
48 | 48,48% |
rzadko, ale czasem coś piszę |
24 | 24,24% |
Głosujący: 99. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pamiętniki
Ja też pisze pamiętnik. Chociaz robię to bardzo nieregularnie, a ostatnio bardzo rzadko to jest on ważną częścia mojego życia. Jest to 3 pamiętnik w mojej "karierze"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
He he prowadziłam kiedyś pamiętnik, ale o systemtyczności nie było mowy pisałam tylko wtedy gydy miałam potrzebę
![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ojj ja tez pisze....juz ponad 8lat
![]() najpierw byly to zwykle grube zeszyty od niedawan sa to eleganckie bruliony z pieknymi okladkami ![]() teraz mam pluszowy ![]() najczesciej siegam po pamietanik jak jestem zdolowana bo moim zdaniem nigdy nie lubie pisac o czyms co jest dobre bo moge to"wykrakac"?:P hehe taki moj maly...przesad:P wiec moje pamietaniki sa smutne..... czesto wklejam tam jakies drobiazgi ktore potem bede mogla z czyms kojarzyc...ehh... czytajac moje pierwsze pamietaniki mozna sie usmiac do lez...:P na kazdej stronie bylam zakochana w innym chlopaku hahaha:P a teraz sa to powazniejsze sprawy...no i najczesciej smutne...to swietny sposob na odreagowanie ![]() ciekawe czy pokaze pamietaniki kiedys swoim dzieciommm :P wstyyyyd hehe;p
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
pamietniki mam dokaldnie to 3 , pisalam keidys systematycznie, ale teraz jakos z braku czasu zaprzestalam... najczesciej to opisywalam w nich sowje problem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Jak miałam jakieś 12-14 lat to pisałam w miarę regularnie. Teraz mam tylko kalendarz po to, by zapisaywać najważniejsze wydarzenia i ewentualnie czasami napiszę coś osobistego.
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
ja piszę od 2002 roku
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Piszę od 93 roku(7 klas podstawówki) do teraz, czyli już 13 lat
![]() ![]() I tak się zastanawiam, co później z tym wszystkim zrobic ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Pisanie pamiętników? To nie dla mnie. Przekonałam sie o tym kilka razy, gdy zapiski lądowały w koszu ( oczywiscie wczesniej bardzo dokładnie niszczone). I nie ważne czy był to zwykły zeszyt czy piękny kupiony pamiętnik i tak kończył tak samo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Piszę regularnie już od jakichś 3 lat.Pisze raz w tygodniu,raz na 2 tyg. różnie,ale pisze
![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Pamiętniki choć bardziej wole nazywać moje zeszyty zapiskami zaczęłam pisać w 7klasie szkoły podstawowej, czyli jakoś będzie11lat. Nie piszę regularnie i nie chowam tego przed światem. Czasem daję do przeczytania mojej przyjaciółce. Choć ostatnio piszę coraz mniej. Czasem szkoda bo dni mijają myśli ulatują. I nic nie zostaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
jakies 4 lata temu jeszcze pisałam ogółem robiłam to chyba z 3 lata pisąłam w trudnych chwilach i gdy byłam bardzo szczesliwa ogółem to tak co 2-3 dni cos nabazgrałam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie pisałam pamiętnika. Kilka lat temu próbowałam z blogiem, ale szybko się nudziło :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
pamiętniki pisałam jak miałam jakieś 13 lat. teraz tylko zastanawiam się gdzie mogę je spalić tak by nikt ich nie zobaczył
![]() miałam też swoją przygodę z blogiem. blog istnieje jakies 4 lata, tylko teraz częstotliwość dodawania notek wynosi jedna na 3 miesiące. chyba z tego też wyrosłam ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
pamietnik piszę od dobrych kilku lat.mam juz zapisanych kilka ładnych zeszytów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dziekuje za ten post, mialam jakos ostatnio wyrzuty sumienia, ale milo wiedziec, ze ktos ma tak jak ja ![]()
![]() |
![]() |
#76 | ||
Rozeznanie
|
Aj kiedyś miałam mnóstwo takich pamietników
![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Do dziś pisze pamiętnik a zapisalam ich 3
![]() ![]() ![]() Uważam to za bardzo fajny zwyczaj , a za kilka dziesiąt lat moja potomność przeczyta pamiętniki i będzie miala co wspominać ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Odkopuje wątek
![]() Wczoraj znalazłam w swojej szafce KSM - Kalendarz Szalonego Małolata.Kojarzycie? Mam 3 wydania...Zastanawiam się, dlaczego zniknął z kiosków, strona wydawnictwa nie działa..wiecie coś na ten temat?
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
O tak, uwielbiam te kalendarze,choć kupywałam je tylko żeby poczytać
![]() W ostatnim wydaniu pisali gdzieś że to ostatnie, ale nie wiem dlaczego. A szkoda, bo były świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
pisałam przez kilka lat pod koniec podstawówki i na początku liceum, nie byłam systematyczna, ale jak już usiadłam do pisania to potrafiłam kilkanaście stron A4 wysmarować
![]() wszystkie zachowalam i teraz czasem gdy mam chandrę czytam sobie kawałek i od razu poprawia mi się humor, bo w moim pamiętniku najczęściej pisałam o swoich problemach, które wówczas wydawały się byc niedopokonania a obecnie mnie bawią i dziwię się sobie, że przejmowałam się ******łami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mi mo ,ze Szalonym Małolatem juz nie jestem chętnie bym sobie ten kalendarz kupiła. Nakład był bardzo duzy , wiec dziwie sie ze wycofali...coś mi tu smierdzi ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Pamiętnik piszę od około 9 lat już
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna rzecz. Ja swoje zostawię na pamiątkę bo wklejałam do nich czasem zdjęcia czy spisywałam sms-y od ówczesnych miłości ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Ja od 4 chyba lat prowadzę tzw. bloga, kiedyś adres znał mój facet i kilkoro blizszych przyjacioł, od jakiegoś czasu nikt ze znajomych adresu nie zna, aa moja sis mieszkająca w GB zna ale ciągle go zapomina więc nie wchodzi
![]() ![]() Takie pisanie dużo mi daje, jak widzę co napisałam to jakoś bardziej to do mnie trafia, czasem jakieś postanowienie czy cos ciężkiego co powinnam zrobić, w blogu przypomina mi ze MUSZĘ... poza tym komentarze czasem dają do myślenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Ja czasem pisze w pamietniku ale nie ma mowy tu o systematycznosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
melduje sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.