![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik - perfumowe boom
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
hej, spodobało mi się kilka rzeczy ale nie wiem czy chciałabyś ewentualnie wymienić się na ubrania?
jak coś widzisz u mnie, to daj znać a powiem co konkretnie podoba mi się u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hi.wstawiam linka z cinema
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1311335319 jesli wszystko ci pasuje to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
@marylinda--> ok, to podziekuję, bo jednak Gucci EDT nie dla mnie.
@Brazyjliko--> ych, ja naprawdę mam za dużo ubrań...No może ta spódnica szara ołówkowa? Albo ewentualnie ta druga w kolorze szarego różu. A które zapachy Cię interesują? Tylko uprzedzam że niektórych z nich nie wymienię niestety za ubrania. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2011-10-26 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
coś wymyśliłaś co z nami?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
ach, jak w podstawówce...
![]() Wymyśliłam. Odpisałam "wiesz gdzie". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() hmmm kurczę, na Alienie mi najmniej zależy.. to może ja poczekam na wyjaśnienie sprawy z rezerwacją Angela? Bo jeśli nie dojdzie do wymianki z inna Wizażanką to ja chętnie wezmę.. ![]()
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Acha a co do Jette -
Nuty zapachowe z KWC: nuta głowy: mandarynka, akordy owocowe, zielone nuty, anyż nuta serca: róża, piernik nuta bazy: biała ambra, piżmo, drzewo sandałowe Nie czuję tam zielonych nut - na pewno nic świeżego. Zapach taki kobiecy, lekko pudrowy ze zmysłową głębią. Raczej piżmo, ambra, może lekko coś orientalnego. Ale kiedyś pachniał na mnie inaczej, albo pomyliłam ręce w perfumerii psikając i jednak butla cała dla mnie za duża.. ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Dzięki, nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
czesc,
![]() nie sadze abys mogla poprobowac w Sephorze Chloe Intense d`Or bo to limitowana edycja i jest bardzo rzadko dostepna i zapach rozni sie od klasycznej wersji. ![]() Kenzo i Prada masz mniejsze ilosci pozostaje wiec 19tka ale nie wiem dokladnie jaka jest jej ilosc?
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
angel mi się podoba
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- mogłabym do the beat dorzucić pomadkę mac'ową za anioła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
hej jak juz wczesniej pisalam mam Can Cana Paris. Chcialabym go na cos wymienic-wczesniej chcialam aniolka ale juz go posiadam
![]() ![]() odezwij sie jesli masz jakies propozycje pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Biała Damo, chyba zdecyduję się tylko na Pomadkę.
Agatko,dzięki nic nie znalazłam. stokrota- odpisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za : ANGEL Liqueur edp ok. 30/35m ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki,
do listy Wishów dopisuję DIANE (Diane von Furstenbgerg) i Magnifique Lancome ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
najbardziej podoba mi sie
3. DAISY Marc Jacobs, edt ok. 75/100ml- z pudełkiem. ale jest go za duzo (chyba, ze cos jeszcze znajdziesz) ewentualnie: 5. ALIEN Sunessence edt ok.30/60 ml
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
odpisalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
nie oddam Jadore za pusty flakonik, choćby najpiękniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
nie zrozumialyśmy się, odpisałam w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
![]() odnosnie Chloe Intense d`Or to znalazlam recenzje na wizazu tego zapachu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...dp.html&next=1 Zgadzam sie z ta opinia, jest duzo trwalsza i bardziej wytrawna wersja klasycznej intense. ![]() Mam pytanie do Ciebie odnosnie tej 19tki bo widze, ze masz w refilu -bardzo fajnie ale nie widze korka? ![]() Pozdrawiam i prosze odpisz u mnie. ![]()
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Hej, To wiadomość do wizażanek z którymi mam już dogadane wymiany. Kochane, pośpieszyłam się trochę z tą sobotą,chyba jednak będę musiała wysłać paczki po weekendzie. Sory za zamieszanie. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Do swoich Wishów dodalam klasycznego Angela Edp. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2011-10-30 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.