![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Razem schudnijmy 10 kg i wiecej :)
Do Orina28:
Cześć. Biorę już te tabletki 3 dzień. Pierwszego dnia wziełam po 2 tabletki i było mi niedobrze, nie mogłam zasnać, teraz biore 2 razy dziennie po 1 tabletce i lepiej się czuję. Zwiększę dawkę po jakimś czasie żeby organizm się przyzwyczaił. Jak przez te 3 dni jak biore te tabletki to zauważyłam zmniejszenie apetytu i nie mam ochoty na słodycze. W tych tabletkach jest duża zawartość kofeiny co daje mi więcej enegrii jest to ważne bo dosyć dużo ćwiczę na siłowni. Tego pierwszego dnia zraziłam się do tych tabletek ale teraz mogę śmiało powiedzieć że działają. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=DoMi_NikAaaa;303368 16]Do Orina28:
Cześć. Biorę już te tabletki 3 dzień. Pierwszego dnia wziełam po 2 tabletki i było mi niedobrze, nie mogłam zasnać, teraz biore 2 razy dziennie po 1 tabletce i lepiej się czuję. Zwiększę dawkę po jakimś czasie żeby organizm się przyzwyczaił. Jak przez te 3 dni jak biore te tabletki to zauważyłam zmniejszenie apetytu i nie mam ochoty na słodycze. W tych tabletkach jest duża zawartość kofeiny co daje mi więcej enegrii jest to ważne bo dosyć dużo ćwiczę na siłowni. Tego pierwszego dnia zraziłam się do tych tabletek ale teraz mogę śmiało powiedzieć że działają. ![]() Dziękuję pięknie za pierwsze relacje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Orina28 dzięki
![]() A ogólnie to macie jakąś dietę czy jecie jak ja (nic tłustego, zero słodyczy, chrupków itp) mniej ale zdrowo + 2 litry wody |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czuje się zdecydowanie lepiej, ale i tak taki leń we mnie wstąpił ![]() Cytat:
A mogę spytać co spowodowało taki wzrost wagi?
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Orina 28: Nie ma za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczęściara...!!!!!!!!!!: D ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Podstawę mojej diety stanowią: 100g makaronu, ryżu lub kaszy, owoce, warzywa, chudy nabiał, pieczywo chrupkie, miód, jaja, woda niegazowana, herbaty ziołowe, ewentualnie lampka czerwonego wytrawnego wina "przy okazji". Nie mogę jeść mięsa i wędlin bo mój organizm "odrzuca" te produkty. Słodyczom, przekąskom słonym , soli, tłustym potrawom, napojom i sokom w kartonach i gazowanym mówię "NIE". Czyli stawiamy na bardzo podobne produkty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
No to zobaczymy jak nam pójdzie
![]() Ja zaczęłam od wczoraj czyli piątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki! Ja przeszłam przez podobną sytuację jako nastolatka. W wieku 16 lat, miałam przez 1, 5 roku kurację hormonalną. Po lekach miałam niesamowite łaknienie. W ciągu 3 miesięcy przytyłam 15kg, a potem jeszcze parę kilo. W gruncie rzeczy dobiłam 80kg. Nie mogłam długo schudnąć (po 1,5 roku rzuciłam te leki). Te tabletki maksymalnie zatrzymały mi wodę w organizmie. Do tego wszystkiego mam takie ciało że szybko tyję, jeśli jem słodycze, naleśniki, kanapki itp. Dopiero po 5 latach udało mi się schudnąć do 60kg. Jak sobie przypomnę jaka ja wtedy byłam nieszczęśliwa ....to było straszne. Teraz te moje 62, 4 kg w porównaniu z 80 kg wydają się łatwym celem.... Ach..... Czuję że z tym kolanem mam jakiś poważniejszy problem :-(. W poniedziałek wybiorę się po skierowanie na prześwietlenie. Jutro kupię stabilizator na kolano. Boję się strasznie bo tokolano miałam kilka lat temu poważnie kontuzjowane :-(. Płakać mi się chce!!!!!!!!!! Jakim cudem bez biegania i w ogóle kardio i aerobicu schudnę...???????????:-( Jestem załamana, bo chodzę po mieszkaniu i czuję jak momentami coś mi się przesuwa w kolanie i nie boli, ale mam takie dziwne uczucie jakby się coś tam w środku stało :-(:-(:-(:-(
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Orina28 Czas edycji: 2011-11-05 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Orina28 to mam tylko nadzieje ze z tym kolanem to nie będzie nic poważnego....
co do cwiczen to zrobilam 50% wszystkiego i cos czuje ze jutro sie nie rusze a teraz pije mietowa herbatke i probuje złapać równy oddech ![]() ![]() ![]() I muszę się jeszcze pochwalić, że dzisiaj był u mnie dzień z pizzą wszyscy się obiadali a ja dałam radę i nawet kawałeczka nie tknęłam choć smaka miałam i to wielkiego.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Gwiazdeczki trzymajcie się ja uciekam ...do jutra ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
przechodzę dzisiaj jakiś lekki kryzys... trzymam się dzielnie, nie zjadłam nic nadprogramowego, ale jest ciężko, łaknienie dzisiaj ogromne na wszystko... nie wiem co to mi się dzisiaj dzieje... mam nadzieję, że jutro już będzie wszystko w normie... i od poniedziałku wrócę do ćwiczeń, by ruszyć z ćwiczeniami pełną parą...
Pozdrawiam cieplutko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Agacik18 trzymaj się i nie poddawaj jutro będzie lepiej bo jak nie to zobaczysz....nakopę Ci po tyłku masz być dzielna !!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
..Kochane, trzymamy się razem
![]() Ja pomimo iż weekend spędzam głownie w domu, to też jestem z siebie dumna że pochłaniam tylko ok 1000-1200 kal i nie ciągnie mnie do ciasta które leży w kuchni ![]() ![]() Naprawdę to forum bardzo mi pomaga. Dzięki Wam czuję się silniejsza, i mam dziwne uczucie że tym razem się uda jeśli nie -12, 4 kg to przynajmniej -7,4kg ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
a ja usnąć nie mogę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- no i może dla kilku zazdrosnych spojrzeń, że nam się udało i że świetnie wyglądamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() .... ![]() ![]() Znam bdb swoje ciało i wiem że dla mnie najlepsze na odchudzanie jest bieganie. Niestety muszę porzucić ten wysiłek. Nie myliłam się, coś poważniejszego mi się stało w kolanie bo mam już widocznie spuchnięte ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
hej babeczki jak Wam mija niedziela ja poskakałam na skakance i teraz pije kawke...a zaraz bede wcinac wedzona rybke.....pozdrawiam i milej niedzieli dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Orina28 to faktycznie z tym kolanem coś poważnego jak już spuchło idz jutro do lekarza bo nie wiadomo co Ci się tam stało ![]() ![]() ![]() po wczorajszych czwiczeniach czuje chyba kazda czesc moje ciała ale to tylko oznacza ze zyje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
dla równowagi dzisiejszy apetyt = zero.
wmusiłam w siebie na śniadanie malutką kromkę chleba z szynką i plasterkiem pomidorka i mam dosyć... nic więcej nie wcisnę... tym razem nam się na pewno uda! ![]() postanowiłam, że będę się starać chudnąć 1 kg na tydzień... ale zobaczymy co z tego wyniknie, bez ćwiczeń w tym tygodniu... ważenie w środę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
No Agacik18 widze dzisiaj dobre podejscie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
czesc boinnenazwybylyzajete widze ze nas tu coraz wiecej...fajnie... ja nic wiecej nie mam zamiaru dzis robic tylko sie obijac wieczorem rusze tylek i pocwiecze no moze jakis spacer po poludniu bo pieknie jest u mnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- co planujecie na obiadek zjesc bo ja sie zastanawiam i nie mam pomyslu....piszcie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie wychodzę na godzinny spacer, sprawdzę jak będzie się zachowywało moje kolano "w terenie", przy wchodzeniu po schodach itp.
A na obiad u mnie sałatka z pora i kukurydzy z bułką razową ![]() Mam już za sobą 2 małe jogurty i kawę z mlekiem (to mój mały nałóg) ![]() Po południu zjem jakiś pyszny jogurt, kupię po drodze .. ![]() Dzisiaj jest 3 dzień dla większości z nas i się nie poddajemy ![]() ![]()
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
dopiero początek diety, a ja najchętniej zjadłabym coś mega kalorycznego
![]() Cytat:
![]() Ja wieczorem zawsze ćwicze 20minut , jeszcze mam zamiar od poniedziałku wstawać wcześniej i ćwiczyć jakieś 10, ale wiadomo jak to ze wstawaniem 'jeszcze 5 minutek' ![]() Cytat:
Dopiero 3 dzień ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Bardzo sie cieszę, że taki wątek powstał akurat w czasie mojej kolejnej próby zrzucenia zbędnych kilogramów
![]() Cześć dziewczyny! Jestem Kasia, mam 21 lat i 10 kilogramów za dużo ![]() To już moja 5 próba w tym roku.. zawsze schudłąm jakies 2/3 kilogramy i odpadałam a kilogramy wracały, ale tym razem musi być inaczej! ![]() Waże około 71 kilogramów (zważe się dopiero w piątel, bo nie mam u siebie dobrej wagi), mierzę 175 cm wzrostu. Marzenie - 10 kilogramów mniej i ładny brzuszek ![]() Już kiedyś udało mi się schudnąć 17 kilogramów, ale w półtora roku kilogramy wróciły... Niestety z dietą jest jak z alkoholizmem, trzeba być na diecie do końca życia i nigdy nie wracać do starych nawyków. ![]() Oj u mnie cieżko ruszyć tyłek do ćwiczeń, kanapa to zdecydowanie moje ulubione miejsce, ale muszę się wziąć. Od poniedziałku codziennie a6w, 40 minut na stoperze, w środy trening półtora godzinny, a w weekend jakiś basen, taniec (ipmreza ![]() ![]() Może fajnym pomysłem jest aby każda z nas pisała wieczorem lub nastepnego dnia co zjadła wcześniej - taki dniowy raport z posiłków. Mnie by to bardzo zmobilizowało, pomogłby mi trzymać się zasad, a może skorzystałabym z waszych pomysłów na posilki ![]() ![]() To ja zacznę. Na diecie jestem od wczoraj - chce jeść 1000-1200 kcal dziennie. Sniadanie: musli z mlekiem - myślę, że około 270 kcal drugie śniadanie: pół grejpfruta (był strasznie kwaśny, dlatego nie zjadłąm całego) Obiad: ala risotto - pół woreczka ryżu, z cebulką na 2 łyżkach oleju i pół puszki groszku konserwowanego - myślę że około 350 kcal Podwieczorek: Pomidor w śmietanie i pół bułki - myśle, że około 170 kcal. Kolacja: dwie parówki. Ile parówka ma kalorii? 100? Niech będzie 200, bo były małe. No to wychodzi około 1000 kcal. Oczywiście moge się mylić... poprawcie mnie jeżeli źle coś liczę. Dziś jem to samo. ![]() a i piję, piję... woda i herbata zielona z tesco ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Jedna parówka drobiowa waży 50g = 131kcal, a wołowa również 50g = 178,5kcal
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Kasiu fajnie ,że jest nas coraz więcej no bo w grupie raźniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
....ja do swojego dzisiejszego jedzenie ( o którym pisałam już wcześniej
![]() dodaję jeszcze:jogurt jogobela mały nie light, belriso "pieczone jabłko"...uwielbiam ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
no więc moje jedzonko dzisiaj wyglądało tak
![]() ![]() ![]() ![]() *kawka bez cukru ![]() ![]() ![]() *wędzona rybka *4 plasterki wędliny *serek brzoskiwniowy *herbata malinowa bez cukru *i jeszcze jedna kawka właśnie ją pije ![]() ![]() ![]() a co u Was dziewczyny jak mija niedziela???? ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Orina28 jak tam twoje kolano po tym spacerze??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.