![]() |
#61 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Znajdzmy Wreszcie Cos Na Kazda Kieszen!!!
Tak się składa, że mam zarówno panete serum termoochronne jak i gliss kur odzywke termoregeneracyjną. I z cała pewnością mogę powiedzieć, ze ta druga jest znacznie lepsza! Oto ona http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=1738
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Ja też nie będę oryginalna:
- Gliss Kur (ja akurat mam serię do włosów długich, rozdwajających się), - Wax, - olejek rycynowy i nafta kosmetyczna. Zamówiłam sobie serum na rozdwojone końcówki Avon, podobno jest dobre, ale ja jeszcze opinii nie mogę wyrazić, bo jeszcze do mnie nie dotarło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam
Nie jestem pewna czy piszącZnajdzmy Wreszcie Cos Na Kazda Kieszen!!! miałyście na myśli tylko same odżywki, czy też różne kosmetyki. Próbuję Ostatnio znalazłam rozjaśniacz z Joanny 5-6 tonów za 5 zł ![]() Dzisiaj kupiłam sobie lakier do włosów TAFT 250ml, z gratisową pianką TAFT również do układania włosów 200ml. Razem za to zapłaciłam 14 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Dla mnie rewolucyjną ceną za produkt do włosów było 5,90 wydane przez moją genialną mamusie na szampon + odżywka (gratis:P) Ziaji. Seria z czarnej rzepy do przetłuszczających się z łupieżem. Ja mam naprawde ogromne problemy z łupieżem, swędzeniem skóry głowy etc może nie Ziaja nie jest najlepsza ale za tą cenę dla mnie efekty są niesamowite
![]()
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
ja doadam REXONE W SZTYFCIE, ale nie tą najnowsza, z aloesem, bo jest słabsza. jedyne co mnie blokuje w rozsadnej cenie- rossmann w p[rzecenie 7,50 co miesiac czy poltora
szampony SHAUMA - (tak to sie pisze??) bo dobre, tanie i czest dodaja toche ml gratis okolo6-7zl pianki do golenia Wilkinson bo lepsze od gilleta i tansze
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Dołączam do listy produktów na każdą kieszeń szampon Timotei miodowy - do suchych i zniszczonych włosów. Prześlicznie pachnie. Jak skończy mi się aktualna odżywka, to spróbuję do kompletu kupić odżywkę miodową Timotei. Zdam relacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Chyba wątek upadł troszkę. Albo może jakieś fatum. Naprawdę nie macie już nic ciekawego do napisania?????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja polecam odżywke do włosów z serii EVA Natura "Len" jest naprawde swietna trzyma się ją ok. 5 minutek i zmywa efekty fanatastyczne przynajmniej na moich wlosach bo wczesniej mialam ogromne problemy z ich rozczesaniem :P Aha kosztuje neicałe 5 zeta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
nie oklamujmy sie za jakosc sie placi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
ja polecam odzywki fructis szczegolnie ta "dlugie i mocne"cos kolo 7 zl , maseczke skoncentrowane nawilzenie dove wsaszetce niecale 3zl,serum na konvcowki avon 13zl i ale ta juz drozsza matrix sherr look-wygladzajaca 18 zl u fryzjera kosztuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moje wlosy to tendencja do przetlusczania a ta odzywka, jest naprawde swietna, miekkie swieze wlosy, latwo sie rozczesuja, i jak juz alinab napisala to naprawde za smieszne pieniadze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nowego nie kupiłam a wy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
kasienka.b - tez mialam identyczny
![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o niedrogie kosmetyki ostatnio kupilam w promocji Hot Liss Loreala i jest po prostu fantastyczny ! wloski sa sypkie i slicznie proste ![]() ale mozecie o nim wiecej poczytac w watku "co zrobic zey wlosy nie poskrecaly sie na wilgoci" czy jakos tak ![]() moze macie jakies nowe zdobycze ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-12
|
+szampon do wlosow blond i siwych WELLA Regenal
+ ekspresowa odzywka regenerujaca<sa do farbowanych,i z dodatkiem jedwabiu>w mgielce,sprayu GLISSKUR Schwarzkopf<nie potrafie rozczesac wlosow bez tego> +wosk do wlosow SUNSILK w rozowym sloiczku,galaretkowaty<na ladne wykonczenie kosmkow i pasemek po prostowaniu> +spray nablyszczajacy,utrwalajacy WELLAFLEX |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
ja polecam maskę do włosów pollena-malwa, gloria http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=202803 - kosztuje ok. 6 zl, a jest swietna. ponadto, bardzo lubie szampony Timotei i tak, jak poprzedniczki- odzywki Pantene i Glisskur
![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie używałam żadnego drogiego kosmetyku i nie żałuję! Na wątkach o pielęgnacji włosów najchętniej używane są kosmetyki tanie, a dobre. Nie zgadzam się ze słowami założycielki wątku, że najlepsze kosmetyki to te drogie.
Moje propozycje: * Ziaja - szampony i odżywki - ok. 3-4 zł * Barwa - szampony, dla lubiących szampony ziołowe seria ziołowa, dla innych seria naturalna - ok. 3 zł * wspomniana już wcześniej Gloria * Joanna - szampony, odżywki, maski, wcierki, mają wiele zwolenniczek - ok. 4 - 8 zł * maski Bingo - ostatni hit wizażu - 8 - 12 zł za 500 ml * maski Kallos - ok. 5 zł * produkty Inter Fragrances - Seboradin, Petrole - ok. 12 zł * odżywka do włosów i skóry głowy Farmona z serii Jantar - ok. 8 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.