![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torebki Nucelle - opinie, real zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Wklejam fotki czarnego shopera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
czy wydaje mi się, czy kształt jest inny niż tych wcześniejszych?
![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torebka jest bardzo ładnie, starannie wykonana. Skóra porządna. Ja ją jeszcze dodatkowo impregnowałam i wysmarowałam tłuszczem do skór. Mam 170cm więc jestem raczej z tych wyższych, a torebka wielkość ma dla mnie w sam raz. To chyba kwestia gustu i przyzwyczajenia. Nie wiem czy kształt ma inny niż wcześniejsze. Może tylko na moich zdjęciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję za zdjęcia!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
dziękuję za kodzik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
każdy dostaje ten sam kod, nikt nie ma z niego żadnych dodatkowych profitów poza zniżką na zakupy
![]() Cosma widzę, że kupiłaś czarnego szoperka ![]() ja swojego rudego jednak sprzedałam, został mi tylko czarny zarowy olbrzymi ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o jakość produktu - jak najbardziej TAK. Kupiłam ten kuferek http://www.nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-S...HIT-Czarny/247
Jeśli chodzi o przesyłkę i profesjonalizm - dno. Zarejestrowałam się na stronie. Nie dostałam maila aktywującego. Skorzystałam z drugiego adresu. Mail dotarł. Zamówiłam torebkę 2 stycznia. Nie dostałam maila potwierdzającego zakup!!! Zadzwoniłam do Pana o czarującym głosie, który potwierdził zamówienie 'live'. Czekałam na przesyłkę tydzień. W końcu zadzwoniłam w sobotę ponownie do Pana, którego najprawdopodobniej obudziłam, ponieważ oznajmił mi, że "w sobotę nie pracujemy!!!" Po chwili, kiedy wytłumaczyłam mu sytuację, zmienił stosunek; och, jaki był miły! Okazało się, że Pan nie miał w magazynie torebki, ale już wszystko jest jak najbardziej w porządku i w poniedziałek wyśle paczkę. We wtorek łaskawie dostałam maila, że przesyłka będzie wysłana w czwartek/piątek. Kolejny telefon do Pana, któremu wytłumaczyłam, iż nie będzie mnie przez cały tydzień od piątku, do kolejnej soboty licząc. OBIECAŁ wysłać w kolejny piątek, tak, żeby paczka doszła w jeszcze następny poniedziałek. Kurier w razie czego miał się ze mną kontaktować. "dostanie pani rabat i upominek (brelok i 'portfelik' na karty) od firmy." Gdy wróciłam do domu, zapukała do mnie sąsiadka, która wręczyła mi paczkę. Leżała u niej od kilku dni. Kurier nawet nie zadzwonił. Całość trwała około 20 dni. Zero profesjonalizmu, zero zrozumienia, 'olewatorski' stosunek do klienta. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Zarjah, wspolczuje
![]() ![]() Zastanawiam sie nad tym kuferkiem i mam prosbe - czy moglabys zrobic chociaz jedno/dwa zdjecia i powiedziec czy miesci A4, bo dlugosc ma taka na styk... ![]()
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, ja natomiast jestem bardzo zadowolona z obsługi i terminowości nucelle. Zamówiłam i zapłaciłam za torebkę w środę, a już w czwartek była u mnie w domu.
O sklepie powiedziała mi koleżanka, która kupiła u nich czarnego shoppera. Podobał mi się, ale w końcu zdecydowałam się na inny model http://nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-Minim...orzana-Bez/275 . I nie żałuję, torebka jest super. Skóra bardzo solidna i gruba. Powinna służyć długo. I kolor taki jak na zdjęciach. Ale wklejam zrobione przeze mnie fotki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, chcę się pozbyć mojego karmelowego shoppera z Nucelle. Jakoś mi nie podszedł, nawet nie zerwałam metki i zabezpieczeń
![]() ![]()
![]() |
#75 | |
xoxo
|
Cytat:
ja swój odesłałam przez to. w ciągu 10 dni od otrzymania możesz odstą[ić od umowy ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
zamówiłam model:
http://allegro.pl/nucelle-zmyslowa-t...088391575.html mam nadzieje ze jakość skóry jest godna ceny???nie jest to jakaś śmierdząca chińszczyzna???z góry dzieki za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oni nawet na allegro piszą , że torebka mieści A4.
![]() |
![]() |
#78 |
xoxo
|
miękki, zgięty to może mieści ale wiadomo,że nie o to chodzi
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Witam,
chciałabym się podzielić moimi spostrzeżeniami odnośnie torebek Nucelle. Dziś przyszedł kuferek. Co tu dużo mówić, uważam iż jest to zwykłe oszustwo. Wszędzie jest napisane iż jest to skóra cielęca...nie dodano natomiast, że ekologiczna. Tak, drogie Panie, to nie jest skóra. Widziałam, że wiele z Was jest gotowa do zakupu tych torebek, ze względu właśnie na ich skórzany charakter... Będziecie równie rozczarowane jak i ja... Jeśli natomiast nie przeszkadza Wam, że nie jest to skóra, to będziecie raczej zadowolone, torebki są nieźle wykonane, dość starannie, kolory totalnie odbiegają od tych na zdjęciach. Beżowy kuferek jest faktycznie żółtawo-jakiś. Jeśli chodzi o wielkość to jest o wiele mniejszy niż się wydawał na zdjęciach z modelką czy nawet wymiarów podanych na stronie sklepu. Jedynym większym plusem jest obsługa i dostawa. jednego dnia się płaci, drugiego przyjeżdża kurier. Szybko, sprawnie, szkoda tylko, że kłamią w kwestii materiału. Mimo, że cena wskazuje na plastik, powinno być to uczciwie napisane, a nie "Wykonany z solidnej, grubej i sztywnej skóry naturalnej cielęcej"... Mam nadzieję, że komuś przyda się moja recenzja. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupowałam ten kuferek: http://nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-Skora...HIT-Czarny/194 Na górze pisze, że jest to skóra naturalna, niżej w opisie torebki dodatkowo jest informacja, że jest to skóra naturalna cielęca.Tak więc nie jest to skóra ekologiczna. Edytowane przez cosma Czas edycji: 2012-02-14 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisałam "skóra cielęca ekologiczna" z przekory, raczej z rozbawieniem i grą słowną...nieważne. W każdym razie to, że ktoś pisze, że jest to skóra, nie oznacza, iż tak w rzeczywistości jest. Wiem jak wygląda i zachowuje się skóra, różnego rodzaju i obróbki. skora po pierwsze pachnie, po drugie w dotyku jest zupełnie inna, kiedy na przyklad próbuje się ja zgiąć. ot, choćby długi pasek, który jest dołączony w postaci mocno pozaginanej , po rozłożeniu zagięcia pozostają i jeszcze długo zostaną, skora nawet gruba i lakierowana zachowuje się zupełnie inaczej. Taka jest niestety prawda. Myślę, że to jest tak jak z replikami Prady czy Chanel, które są sprzedawane w "outletach -80%"... dla naiwniaków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Ophelia.prox który kuferek kupowałaś?
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
I czy moglabys wrzucic zdjecia.
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jedną torbe z zary, która jest opisana jako skóra odzyskiwana - też nie wygląda na skórę - jest bardzo gładka, o regularnej fakturze. może nucelle to to samo - wygląda podobnie ja robiłam test ognia ![]() ![]() z nucelle i z inną torebką kupioną jako skórzaną na allegro, skóra podpalona zapalniczka nie zapali się, pcv owszem, miałam takie "zawieszki" dołączone do torebki, pseudo skórzana z allegro stopiła się w kilka sekund, nucelle nie zapaliła się tylko zabarwiła na czarno jak od przypalenia to jak to rozumieć? ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Torebki już na szczęście nie mam, ale była to dokładnie ta:
http://www.nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-S...HIT-Bezowy/195 To, czym powleczona jest ta torba to najprawdopodobniej PCV, należałoby potraktować benzenem albo toluenem czy się rozpuści, próba ogniowa na nic się nie zda, ponieważ pcv w takiej postaci płonąć nie będzie, niestety. Ale twardość tego materiału zmienia się w zależności od temperatury. Przy tak niewielkich wahaniach atmosferycznych są to dość łagodne różnice. Zamawiając torbę, cena wskazywała na to, iż to koło skóry nie leżało, ale ciekawość wzięła górę. Czy możliwe jest kupienie skórzanej torby za mniej niż 400 zł. To moje zdanie, jeśli ktoś jest z tych produktów zadowolony i nie zauważa tego, co ja, to nie chcę temu komuś psuć nastroju, czy odbierać radości z zakupu. Natomiast ja, kiedy Tylko przyjechał kurier z torbą, byłam rozczarowana, że nikt tutaj nie napisał, że to nie jest skóra, a kierowałam się właśnie opiniami na Wizażu... stąd moja recenzja. Dodam tylko, że moja Mama też od razu powiedziała, że to derma. Chyba tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny! byłam z koleżanką u kaletnika pod moim domem. Pokazałyśmy torebki, pan stwierdził, że to na 100% skóra naturalna niemielona. Sprawdził dokładnie, nawet rozciął w tym celu kawałek przy szwie. Specjalista od skóry nie miał żadnych wątpliwości. Przykro mi, ale to jemu a nie Twojej mamie zaufam. Zresztą każda z nas miała na pewno do czynienia z dermą, którą z łatwością można rozpoznać. Sama miałam wiele takich torebek i po kilku tyg było widać znaki użytkowania, załamania, pęknięcia i otarcia. Przy tych torebkach od razu widać różnicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.