|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: bye bye zbędne kilogramy !
U mnie dzisiaj tak:
Śn: 2 placki owsiane, serek homogenizowany II: banan, mandarynka O: ryż, filet z kurczaka w ziołach prowansalskich, surówka z jabłka i marchewki P: 2 mandarynki K: serek wiejski z dżemem niskosłodzonym 3 dzień bez słodyczy
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Zjadłam batona na uczelni!! jestem złaaaa, za karę weszłam na piechotę na 8piętro, ale to i tak nie eliminuje 260kcal.
moje menu dzisiejsze: s: jogurt morelowy z otrębami, mini kawusia z mlekiem i cukrem. II: bułka z ziarnami z pasztetem i ogórkiem O: bułka z ziarnami z polędwicą sop. z ogórkiem (zajęcia miałam do 19, bez okienek, stąd taki obiad;/) P: jabłko i ten baton nieszczęsny;/ K: serek wiejski lekki z otrębami. +1,5l wody niegazowanej 100 brzuszków i włażenie po schodach. Za to jutro sobie odbije na wf(1,5h), dam ostro w kość sobie. A menu na jutro: s: jourt gruszkowy z otrębami, II: bułka z ziarnami z serkiem topionym o smaku szynka, jabłko o: warzywa na patelnię po grecku z ryżem p: grejpfrut, 3 kromki Macy z ziołami prowans. k: serek wiejski z otrębami +1,5l wody niegazowanej + 2 szklanki czerwonej herbaty z cytryną 100 brzuszków, 1,5h treningu
|
|
#63 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
dobry plan! Ja tez koniec z zakupami i na wiosne dopiero ![]() Dziewczyny ja naprawde mam wrazenie ze Wy tak malutko jecie... Zobaczymy jak nasza waga! Ja sie jutro zwaze ale takie generalne ważenie wszystkich kiedy?
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Cichutko coś ;D
Dopiero co wstałam. Budzik odmówił posłuszeństwa -_- najadacie się jedną bułką? Ja się najem tylko wtedy gdy jest krojona tak jak chleb. na kromki a nie tak jak zwykle na pół. ![]() A ważenie z tego co wiem to w poniedziałek jest. |
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie cicho tu...
Trzymacie dietę? Ja nic nie ćwiczyłam wczoraj z braku czasu, dziś też się nie zapowiada, żeby było lepiej :/ Ale chociaż z jedzeniem nie ma problemów, wszystko zgodnie z planem ![]() Ultrafiolet to wcześnie wstałaś Ja bułek staram się nie jeść, jedynie te ciemne z ziarnami czasem..
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja mogę dołączyć? Póki wątek w miare nowy
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
nowy, bo wszystkie dziewczyny gdzieś się pochowały, niedobre..
![]() przyłącz się, pewnie. ![]() Witamy Cię bardzo miło. ![]() a diety dziś nie trzymam. mam kryzys. o. |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
wiec witam
ja nigdy nie mialam problemow ze zbednymi kilogramami, az pokusilam sie o plastry anty no i prosze, boczki, brzuch i cellulit. Musze sie tego pozbyc bo sama ze soba zaczynam czuc sie zle..
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Wątek nie może upaść ! W poniedziałek wielkie ważenie.. No ciekawa jestem..
) Ja chyba na razie w miarę wytrzymuje, choć z ćwiczeniami bardzo kiepsko:P
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
ja za to z cwiczeniami jakos daje rade, ale nie moge sie powstrzymac od jedzenia, szczegolnie teraz na noc zjadlabym cos duzego.. taki mam glupi nawyk, duze sniadania, duze kolacje a pomiedzy maly obiad
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, trzymam za was kciuki
sama też chciałam schudnąć ale chłopak mówi mi że dla niego jestem idealna więc chyba go posłucham i nie będę się odchudzać :P
Edytowane przez 201607260940 Czas edycji: 2011-11-27 o 09:42 |
|
|
|
|
#72 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie jesteś sama będziemy się zatem wspierać, bo też z tego samego powodu przytyłam. i wiem jak się czujesz. teraz walczę o powrót do wagi, bo też źle się czuję, pomimo zapewnień narzeczonego, że wyglądam dobrze. najgorsze, że szybciutko się przy antykoncepcji przytyło i nabrało cellulitu na udach, tyłku, biodrach, a teraz ciężko z tego zejść. ale postanowiłam spróbować od poniedziałku jem mniej i staram się zdrowiej, ćwiczę i smaruję się wyszczuplającymi kremami, robię peelingi itp. Zobaczymy jakie będą efekty. Wczorajszy dzień: I ś: bułka grahamka z sałatą, plastrami papryki i wędliną; II ś: 2 kromi razowca z domowej roboty pasztetową; III ś: jogurt naturalny z musli + 100ml niesłodzonej słabiutkiej kawy; po pracy godzina bpu w fitness clubie przekąska: jabłko; kolacja: mała porcja ziemniaków zapiekanych z marchewką, cebulą i kiełbasą + szklanka mleka 0,5% (wiem, że nie powinnam ale nie wytrzymałam. mam słabość do ziemniaków w różnych niezdrowych postaciach )
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
2 dni nie trzymałam diety
ale nie poddaje się i dalej próbuje. Mam nadzieję, że kilogram chociaż tygodniowo bd schodził do Sylwestra akurat.Menu na dziś: Ś: Mleczny start waniliowy II: ogórki w jogurcie naturalnym z pieprzem, odrobiną soli, 4 kromki Macy z ziołami prowans. O: warzywa na patelnię po grecku z ryżem, + 1 jajko na twardo P: bułka z ziarnami z serem topionym o smaku szynki, pół grejpfruta. K: serek wiejski lekki z otrębami. +1,5l wody niegazowanej, 4 filiżanki czerwonej herbaty z cytryną może 1filiżanka kawy z cukrem i mlekiem1,5% +1h ćwiczeń, 100 brzuszków. A Wy dziewczyny ile chciałybyście w tydzień schudnąć?
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
A Wy dziewczyny ile chciałybyście w tydzień schudnąć?[/QUOT
Dla mnie była by to bajka 1 kg na tydzień.. No ale chyba zdrowiej i lepiej 0,5 tygodniowo, żeby zrzucone kilogramy szybko nie wróciły. Doradźcie jak zmusić się do ćwiczeń i co zrobić, żeby pozbyć się kilku cm z ud;>
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Dawno tu nie zaglądałam
![]() Moje menu na dziś: 10.30 Kromka razowca z jajkiem+zielona herbata 13.00 Grejpfrut+zielona herbata 15.00 Miska barszczu (domowej roboty, nie z paczki :P) 17.00 kromka razowca z szynką z indyka+zielona herbata 19.00 Serek wiejski+szklanka soku pomidorowego Co o tym sądzicie? Pozdrawiam
|
|
#76 | |
|
Przyczajenie
|
ja się ważyłam dziś, bo do wagi mam dostęp tylko weekendami. i schudłam 0.5kg w tydzień. i myślę, że to jest optymalne tempo. wiadomo - można nic nie jeść i schudnąć więcej, ale te kilogramy wrócą po jakimś czasie. Więc chyba lepiej powoli ale na stałe ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
na mnie to działa. w domu albo sobie mówię, że "za godzinę" albo "od jutra". a jak już się zbiorę, to przy pierwszym zmęczeniu odpuszczam no i nie ćwiczę tej godziny, tylko znacznie krócej. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Mamusia Luty 2016
|
u mnie masakra
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ja dzisiaj caly dzien w pracy, wiec nie pocwiczylam i juz pewnie nie pocwicze bo jestem padnieta;p a zjadlam poki co cale 2 ciemne bulki z szynka drobiowa i pomdorkiem, wypilam 1l wody i.... czekam na dostawe z chinczyka
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Jutro ważenie, ciekawe jak tam cyferki ;DD
Wczoraj się wyhasałam tańcząc w domu, porozciągałam się( próbuje znowu zrobić szpagat) i byłam taka pełna energii, aż w szoku byłam he he MENU na dziś: ś: jajecznica z 2 jajek, 2 plastrami sopockiej z pieprzem i ziołami prowans. IIś: pół jogurtu naturalnego z otrębami, banan o: 2 kawałki ryby, 2 ziemniaki, kurki p: 2 wafle ryżowe z dżemem nisko-słodzonym truskawkowym k: serek wiejski lekki z otrębami +1,5l wody niegazowanej, 2filiżanki czerwonej herbaty z cytryną kawa z cukrem, mlekiem1,5% 100 brzuszków bieganie
Edytowane przez sm1307 Czas edycji: 2011-11-27 o 11:18 |
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Nie biegałam dziś, pogoda paskudna. Taki wiatr, że mało głowy nie urwie, do tego deszcz;/
Za to ćwiczyłam 33min w domu( rozciąganie, 50 brzuszków, 5min Tone ABS, 5min Tone Legs, 5min Tone Body Shoulders, i taniec). Menu na jutro: ś: 3 wafle ryżowe z serkiem ze szczypiorkiem, jabłko IIś: bułka z ziarnami z sopocką, ogórkiem o: leczo p: pół grejpfruta, jabłko, szklanka mleka 0,5% k: serek wiejski lekki z otrębami. +1,5l wody niegazowanej, 2 filiżanki czerwonej herbaty z cytryną kawa z mlekiem0,5% i cukrem 100 brzuszków 5min Tone ABS rozciąganie Dziewczyny gdzie się podziałyście? ;>
Edytowane przez sm1307 Czas edycji: 2011-11-28 o 08:46 |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
28.11.11.
waga: 64,1 kg wzrost: 168cm cel I : 59kg cel II : 56kg |
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
28.11.2011
waga- 58,4kg ;DD spadek był, 1,1kg, cieszę się bo to moje pierwsze w życiu zgubione kg przez ćwiczenia i dietkę. Happy 100%
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Buu.. a ja tylko o,4 kg mniej
od dzisiaj staram się już ładnie dietkować i ćwiczyć!
|
|
#84 |
|
Mamusia Luty 2016
|
51.7
Słabo. - 0.4. Ale sama też się slabo staralam. Teraz biore sie noooo! ![]() Gratuluję wszystkim ![]() Stwierdzilam , ze bede na zmodyfikowanym dukanie, czyli ogolnie nie jem węgli i przede wszystkim bialka ![]()
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Było 65,8 kg,
Jest 64,0 kg. Czyli jakby nie patrzeć 1,8 kg mniej Ale wczoraj muszę się przyznać pozwoliłam sobie na więcej, tak trochę w nagrodę za cały ciężki tydzień i w sumie przez okres też :P Jedziemy dalej dziewczyny!!
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie narazie waga bez zmian, ale to chyba dlatego że dopiero skończył mi się okres i nic nie ćwiczyłam w tamtym tygodniu no i z dietą też nie było za ciekawie :P ale już jutro idę na basenik
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Hello
jak tam dzisiaj u Was dieta ?? Ja póki co lepiej niż wczoraj ![]() I kawa zbożowa z mlekiem, owsianka z gruszką II mały kawałeczek sernika z brzoskwiniami III risotto z kurczakiem i warzywkami IV kawa mrożona V kanapka z pastą jajeczną + ok. 1,5 l wody Udało mi się dzisiaj zmóc i poćwiczyć godz, co jest dla mnie wielkim osiągnięciem + 0,5 h hula hop
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Dziś niczym nie zgrzeszyłam, choć zmieniłam podwieczorek na jabłko+2 wafle ryżowe z dżemem. Jakoś nie miałam ochoty na grejpfrut ani mleko.
Menu na wtorek: ś: płatki na mleku 0,5% IIś: bułka z ziarnami z sopocką, ogórkiem, jabłko o: leczo, 2 kromki chleba razowego p: pół grejpfruta, Mleczny start truskawkowy k: serek wiejski lekki z otrębami. + 2l wody niegazowanej 100 brzuszków 5 min Tone ABS Jestem z siebie dumna za to, że nie skusiłam się na ciastka jak byłam u kuzynki i kolegi, bo namawiali, częstowali, a ja twardo, że nie jem słodyczy już. Oj, co za satysfakcja ;DD
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochane! Miałam krótką przerwę, bo z dietą przez weekend szło strasznie... Może o tyle zdrowie odżywianie nie jest dla mnie problemem, o ile nie mogę się powstrzymać od słodyczy, drożdżówek... Masakra.
Dziś kolejny dzień i znów próbuję od nowa. Na razie woda z cytryną i octem jabłkowym i pyszna owsianka. ![]() Fajnie, cały zeszły tydzień robiłam tego pieprzonego Dukana, "schudłam" 3.5kg, a po 2 dniach odstępstwa od diety wróciło 2kg. Oby na tym się skończyło!Jednak chyba kluczem do sukcesu jest racjonalne, zdrowe odżywianie + dużo ruchu, już nie wierzę w żadne głupie diety. ![]() Miłego dnia, dziewczynki!
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak właśnie jest wzajemnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

W grudniu kupuję hantelki i zaczynam ćwiczyć z JM. 

Ja bułek staram się nie jeść, jedynie te ciemne z ziarnami czasem..

)