|
|
#61 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: była kochanka jest teraz przyjaciółką mojego Tż
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jasne, że się da nie zrywać znajomości z ex, pewnie, tyle, że każda relacja powinna nie przekraczać normy. Jak przyjaźń to przyjaźń. Jak miłość to miłość. Nie ma opcji mieszanych. I stereotyp - raz zdradził, zdradzi i kolejny, jest o tyle prawdziwy, że ludzie, którzy zdradzają i przechodzą nad tym do porządku dziennego mają zaburzoną hierarchię wartości i moralność. Szczególnie ci nie widzący w zdradzie niczego złego ( powody - bo żona mnie nie rozumie, nie kocha, nie układa się...). Cytat:
Wszystko co napisała Doris,Madana, Andzia powinnaś sobie na ścianie zapisać, a jak trzeba to na czole i pamiętać. To twój facet nie chce zrezygnować z tej znajomości. To nie ty powinnaś myślec jak się pozbyć dziewczyny i modlić żeby przypadkiem nie zachciało jej się "powrotu do przeszłości"... |
||||
|
|
|
|
#62 |
|
Mów mi Rosia :)
|
Co za dziecinada, cholera wie, czego ten facet chce.
Ale jak tak bardzo mu zależy, to może zaproponuj spotkanie we trójkę i poznaj tę jego rzekomo byłą kochankę? Może moglibyście gdzieś wychodzić większą grupą niż oni tylko we dwójkę (jak juz po tych dwóch miesiącach zdecydujesz się dać drugą szansę )? Nikt ci nie odpowie, czy na 100% cię zdradzi, nie porafimy czytać w myślach Żeby ten związek miał sens, musisz facetowi niestety zaufać. A to będzie ciężkie. |
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Padłabym gdyby moj facet trzymal zdjecia bylej kochanki w telefonie, a tutaj to tylko wisienka na torcie. W ogole skad wiesz,ze on je ma?Widać, że szalejesz teraz, ale zastanow sie na chlodno, czy wytrzymasz w takiej sytuacji. Gdyby on Cie tak bardzo kochal jak twierdzi, to ta pani dawno byłaby tylko przeszloscia i wystrzegalby sie jej jak ognia,zeby Cie nie zranic. Chyba,ze to wszystko co mowil było dawno,a teraz ich relacja wyglada inaczej? Ogolnie, radzilabym zadzwonic , powiedziec,ze koniec,a potem ignorowac |
|
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Upewnia Cię - a co ma Ci powiedzieć? "Hej mała, w sumie to ja z Tobą tak na przeczekanie, aż się X odwidzi i zachce ze mną być, do Ciebie cośtam czuję ale do niej mocniej"? Albo "Jasne że poszedłbym z nią do łóżka, wyobracałbym ją z każdej strony, nawet dla sportu"? Cytat:
Dla niego to na pewno będzie piękne - będzie miał Ciebie w obwodzie, z seksem na zawołanie, przytulankami, z Twoim uwielbieniem dla niego, z klapkami na oczach, będziesz pozwalała mu się spotykać z dziewczyną której pragnie i z którą chce być, będzie Cię karmił ckliwymi tekstami a la Paulo Coelho które Ty będziesz łykać jak młody pelikan, a na koniec jak ona się na niego zdecyduje to kopnie Cię w Nosz normalnie cycki mi opadły pachoskrętnie przy tym temacie
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-11-29 o 16:17 |
||
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Według mnie, jeśli nawet raz dojdzie do jakiegokolwiek kontaktu cielesnego to któraś ze stron na pewno to będzie długo pamiętać. Szczególnie seks. A co dopiero jak się z tą osobą widuje na co dzień!
Nie sądzę, żeby przyjaźń z kochanką była możliwa. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam i uważam, że nie ma sensu pakować się w te relację.
Miałaś, oj miałaś powody do zerwania i tego się trzymaj. Rozumiem, że jesteś zakochana, że Ciebie pociąga, ale sama widzisz, że nie będziesz miała z nim tego czego oczekujesz - stabilizacji, pełnego oddania. Skoro zdradził dwie dziewczyny to nie wróży to dobrze. Tym bardziej, że nadal całuje tę byłą w czółko i inne czułości- jaki to ma sens? Praca w jednej firmie? Ok, czasem nie ma innego wyjścia, ale to dla mnie jest za wiele.Sama widzisz, że nie można mu ufać i mu nie ufasz. To i tak rozpadnie się samo prędzej czy później. |
|
|
|
|
#67 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Twoja historia jest na forum dobrze znana. Pewnie dlatego, że starasz się nią "inspirować" inne, mniej pewne swego losu "przyjaciółki domu". Rozumiem, że obecnie usilnie zaklinasz rzeczywistość i mocno liczysz na happy end, ale on jest w takich przypadkach jednak dużo rzadszy niż sytuacje, które prowokują później te "wyświechtane i bez sensu argumenty".
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.

Ja sie ciesze, ze mi tak piszecie, bo w sumie to jest nieustanna meka dla mnie to zastanawianie sie, bo jednak choc bardzo chce to mu nie ufam tak do konca. Tzn. mysle, ze MNIE nie zdradzi, tak jak KAZDA NAIWNA KOBIETA haahahahaha :/ "mnie to nie spotka"
Dlatego nie chce za bardzo sobie go odpuscic... Chyba wole, zeby mnie zdradzil (oby tylko nie po slubie) niz do konca zycia nie spotkac lepszego faceta i zalowac, ze temu nie dalam szansy tylko z powodu przyjazni z byla kochanka. Bo kto wie? Moze tylko On mi jest pisany i nie spotkam innego? No juz bredze, wiem, ale czasami tak mysle 

)?
Praca w jednej firmie? Ok, czasem nie ma innego wyjścia, ale to dla mnie jest za wiele.