![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny poradzcie - rozstanie, pomocy!
dobra, teraz czekamy na odwrót. Daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co czekać na kolejny odcinek jak tu niczym w kalejdoskopie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||||
BAN stały
|
Nieoczekiwany? Chyba dla Ciebie, bo dla wielu tu piszących, to było oczywiste. Oczytałem się tych Twoich bzdetów, że aż mi niedobrze. Ale jesteś taki żałosny, że mi się w końcu żal zrobiło i dam Ci parę rad. Po pierwsze rzuciło mi sie w oczy to:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
1. Powiedzieć - 'OK kotku, w porządku, niech tak będzie, a jak zmienisz zdanie, to zadzwoń. Pa! Trzymaj się!' Tylko tyle i ani słowa więcej. Odwrócić się na pięcie, odejść i nie szukać żadnego kontaktu dopóki ona sama go nie zainicjuje, a rozmawiać tylko wtedy, gdy powie, że zmieniła zdanie. 2. Powiedzieć - 'OK kotku, w porządku, niech tak będzie, ale nie dzwoń nawet, gdy zmienisz zdanie. Mam dość Twoich gierek! Żegnaj i bądź szczęśliwa!' Odwrócić się na pięcie, odejść i nie szukać z nią już NIGDY żadnego kontaktu, ani nie pozwolić na to jej. Masz również wyjście trzecie do natychmiastowego zastosowania - rzucić ją właśnie teraz, gdy wróciła. Osobiście polecam rozwiązanie trzecie. Dlaczego? Dlatego, że z tego 'związku' i tak nic nie wyjdzie, bo ONA CIĘ RZUCI KIEDYŚ NA AMEN. Ucinając dziś tę znajomość zaoszczędzisz czas. Nie lepiej go spędzić z jakąś fajną, wartościową laseczką zamiast z tym czymś co opisałeś? Ja nie miałbym wątpliwości, a Ty rób jak uważasz. Ale pamiętaj, że Oktawian to był gość, który się nie wahał i jak trzeba było wkroczyć siłą do Rzymu, to wkroczył. Został imperatorem, bo był twardy, zdecydowany i wytrwały, a nie dlatego, że się mazgaił. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Dzięki wszystkim za rady. Proszę administrację u usunięcie tego tematu z forum. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostanie na pamiatke.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
High Quality Since 2007
|
Nie martw się, za 2-3 lata pośmiejesz się razem z nami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.