Dziewczyny poradzcie - rozstanie, pomocy! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 22:55   #61
dawidowskasia
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny poradzcie - rozstanie, pomocy!

Cytat:
Napisane przez Oktawian1 Pokaż wiadomość
Nieoczekiwany obrót sprawy, powrót ...
dobra, teraz czekamy na odwrót. Daj znać
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-07, 23:09   #62
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
dobra, teraz czekamy na odwrót. Daj znać
muszę zawołać babcię, ona lubi taką Modę na Sukces
a tu akcja nawet szybciej leci bo tam zanim się zejdą i rozstaną i znowu zejdą to z 5 odcinków by zleciało
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-07, 23:18   #63
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
muszę zawołać babcię, ona lubi taką Modę na Sukces
a tu akcja nawet szybciej leci bo tam zanim się zejdą i rozstaną i znowu zejdą to z 5 odcinków by zleciało
jeszcze babci przyjemnosć sprawisz. Dobra z Ciebie wnuczka
Po co czekać na kolejny odcinek jak tu niczym w kalejdoskopie
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 09:16   #64
eos50
BAN stały

Cytat:
Nieoczekiwany obrót sprawy, powrót ...
Nieoczekiwany? Chyba dla Ciebie, bo dla wielu tu piszących, to było oczywiste. Oczytałem się tych Twoich bzdetów, że aż mi niedobrze. Ale jesteś taki żałosny, że mi się w końcu żal zrobiło i dam Ci parę rad. Po pierwsze rzuciło mi sie w oczy to:
Cytat:
Z punktu widzenia kobiety, co mam robić aby wywrzeć na niej racjonalny wpływ na zmianę decyzji?
Piszesz o racjonalnym wpływie, a to przecież Ty nie jesteś racjonalny. Ty nie myślisz chłopcze tylko dajesz sobie pogrywać na emocjach. To Twoja panna jest racjonalna i gra sobie z Tobą w kulki w zależności od tego jaki w danym dniu ma humor. Dam Ci radę - nigdy nie wywieraj racjonalnego wpływu na kobiety, bo to się nie udaje. Ty masz wywrzeć wpływ EMOCJONALNY. Jeśli prawdą jest to, co napisałeś tutaj:
Cytat:
Pozamiatane. Zakończony związek na amen, teraz tylko muszę wytrwać i sobie z tym poradzić.
i tutaj:
Cytat:
Koniec, ponieważ postanowiłem sobie, że więcej prosił o nic nie będę. Nie wyproszę miłości i na siłę nic nie zdziałam. Od dziś przestałem się odzywać i mam nadzieję, ze wytrwam chociaż to będzie dla mnie najtrudniejsze.
i wytrzymałeś w swym postanowieniu, to już poznałeś tego efekty, które intuicyjnie podejrzewałeś tutaj:
Cytat:
Sądzę, że zmięknie i sama się odezwie gdy zobaczy ze przestałem prosić i zabiegać, zobaczy, że coś jest nie tak. Pomóżcie mi tylko w tym wytrwać i poradźcie jak najlepiej sobie z tym radzić.
Więc jaki nieoczekiwany powrót? Oczekiwany, bo na tym polega jej gra!!! Jaki z tego morał? Następnym razem, gdy panna Cię będzie rzucała masz dwa wyjścia:
1. Powiedzieć - 'OK kotku, w porządku, niech tak będzie, a jak zmienisz zdanie, to zadzwoń. Pa! Trzymaj się!' Tylko tyle i ani słowa więcej. Odwrócić się na pięcie, odejść i nie szukać żadnego kontaktu dopóki ona sama go nie zainicjuje, a rozmawiać tylko wtedy, gdy powie, że zmieniła zdanie.
2. Powiedzieć - 'OK kotku, w porządku, niech tak będzie, ale nie dzwoń nawet, gdy zmienisz zdanie. Mam dość Twoich gierek! Żegnaj i bądź szczęśliwa!' Odwrócić się na pięcie, odejść i nie szukać z nią już NIGDY żadnego kontaktu, ani nie pozwolić na to jej.

Masz również wyjście trzecie do natychmiastowego zastosowania - rzucić ją właśnie teraz, gdy wróciła.

Osobiście polecam rozwiązanie trzecie. Dlaczego? Dlatego, że z tego 'związku' i tak nic nie wyjdzie, bo ONA CIĘ RZUCI KIEDYŚ NA AMEN. Ucinając dziś tę znajomość zaoszczędzisz czas. Nie lepiej go spędzić z jakąś fajną, wartościową laseczką zamiast z tym czymś co opisałeś? Ja nie miałbym wątpliwości, a Ty rób jak uważasz. Ale pamiętaj, że Oktawian to był gość, który się nie wahał i jak trzeba było wkroczyć siłą do Rzymu, to wkroczył. Został imperatorem, bo był twardy, zdecydowany i wytrwały, a nie dlatego, że się mazgaił.
eos50 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-08, 09:20   #65
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eos50 Pokaż wiadomość
Nieoczekiwany? Chyba dla Ciebie, bo dla wielu tu piszących, to było oczywiste. Oczytałem się tych Twoich bzdetów, że aż mi niedobrze. Ale jesteś taki żałosny, że mi się w końcu żal zrobiło i dam Ci parę rad. Po pierwsze rzuciło mi sie w oczy to:
Piszesz o racjonalnym wpływie, a to przecież Ty nie jesteś racjonalny. Ty nie myślisz chłopcze tylko dajesz sobie pogrywać na emocjach. To Twoja panna jest racjonalna i gra sobie z Tobą w kulki w zależności od tego jaki w danym dniu ma humor. Dam Ci radę - nigdy nie wywieraj racjonalnego wpływu na kobiety, bo to się nie udaje. Ty masz wywrzeć wpływ EMOCJONALNY. Jeśli prawdą jest to, co napisałeś tutaj:
i tutaj:
i wytrzymałeś w swym postanowieniu, to już poznałeś tego efekty, które intuicyjnie podejrzewałeś tutaj:
Więc jaki nieoczekiwany powrót? Oczekiwany, bo na tym polega jej gra!!! Jaki z tego morał? Następnym razem, gdy panna Cię będzie rzucała masz dwa wyjścia:
1. Powiedzieć - 'OK kotku, w porządku, niech tak będzie, a jak zmienisz zdanie, to zadzwoń. Pa! Trzymaj się!' Tylko tyle i ani słowa więcej. Odwrócić się na pięcie, odejść i nie szukać żadnego kontaktu dopóki ona sama go nie zainicjuje, a rozmawiać tylko wtedy, gdy powie, że zmieniła zdanie.
2. Powiedzieć - 'OK kotku, w porządku, niech tak będzie, ale nie dzwoń nawet, gdy zmienisz zdanie. Mam dość Twoich gierek! Żegnaj i bądź szczęśliwa!' Odwrócić się na pięcie, odejść i nie szukać z nią już NIGDY żadnego kontaktu, ani nie pozwolić na to jej.

Masz również wyjście trzecie do natychmiastowego zastosowania - rzucić ją właśnie teraz, gdy wróciła.

Osobiście polecam rozwiązanie trzecie. Dlaczego? Dlatego, że z tego 'związku' i tak nic nie wyjdzie, bo ONA CIĘ RZUCI KIEDYŚ NA AMEN. Ucinając dziś tę znajomość zaoszczędzisz czas. Nie lepiej go spędzić z jakąś fajną, wartościową laseczką zamiast z tym czymś co opisałeś? Ja nie miałbym wątpliwości, a Ty rób jak uważasz. Ale pamiętaj, że Oktawian to był gość, który się nie wahał i jak trzeba było wkroczyć siłą do Rzymu, to wkroczył. Został imperatorem, bo był twardy, zdecydowany i wytrwały, a nie dlatego, że się mazgaił.
Pierwszy raz się z Tobą zgadzam(prawie) we wszystkim. Tyle, że raczej na darmo to pisanie.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 17:04   #66
Oktawian1
Przyczajenie

Dzięki wszystkim za rady. Proszę administrację u usunięcie tego tematu z forum. Pozdrawiam.
Oktawian1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-11, 17:35   #67
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki wszystkim za rady. Proszę administrację u usunięcie tego tematu z forum. Pozdrawiam.
z tego forum nie usuwamy watkow.
zostanie na pamiatke.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-11, 18:19   #68
ama4
High Quality Since 2007

Nie martw się, za 2-3 lata pośmiejesz się razem z nami
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości