![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
wybacz, ale chyba przeoczyłam ![]() kobietasukcesu moja skóra też tego nie wyczuwa, ale nie mam problemów z przesuszaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
ja nic. Mieszkamy razem to najlepszy prezent
![]() tutaj mam tylko aparat w talefonie, a lusterko w ciemnym przedpokoju, jak da się coś zrobić to na pewno pokażę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Znalazlam Was, ale pedzicie ![]() No to po kolei (bo troszke nadrobilam ![]() Przeczytalam ten watek o tetniaku i jedna rzecz mi sie nie zgadza - ze dziewczyna pisze ze lekarze nie wiedza czy jej babcia zyje czy podtrzymuje jej funkcje zyciowe aparatura - dziwne to dla mnie bo w ten sposob runelaby cala transplantologia, a wiadomo ze narzady mozna pobrac tylko od dawcy u ktorego stwierdzono smierc pnia mozgu, oddycha za niego respirator lecz cialo jest zywe. To tak w skrocie. Sa specjalne procedury i badania okreslajace czy pien mozgu zyje czy nie. Ogolnie wszelkie krwawienia sa ciezkie - ja osobiscie nie widzialam zeby ktos z tego wyszedl, a jezeli juz to w stanie wegetatywnym. Ostatnie 3 pobrania na jakich bylam to krwotoki srodmozgowe - z roznych przyczyn, bylo i samoistne krwawienie i tetniaki. Mialam w rodzinie osobe z peknietym tetniakiem - smierc na miejscu, nie zdazyla dojechac karetka. Mialam silne bole glowy, robione angio -MRI w celu wykluczenia malformacji naczyniowych, mialam rowniez CT i z kontrastem i bez - ale to bez to akurat z innej przyczyny. Neurolodzy praktycznie zawsze jezeli podejrzewaja ze bol glowy moze byc pochodzenia naczyniowego robia badania obrazowe z kontrastem - bez po prostu nic nie bedzie widac i sie boja, bo potem prokuratorowi nie wytlumacza dlaczego zrobili bez, chyba ze wpisza w karte ze podejrzewaja np guzy lite, ale to juz zupelnie inna sprawa. Caate - pogorszenie widzenia to nie chodzi o to ze sie widzi jak za mgla od dluzszego czasu tylko jest to nagle zaniewidzenie, najczesciej na jedno oko. To dosc charakterystyczne wiec mam nadzieje ze sie nieco uspokoisz tym ale przebadac sie zawsze warto ![]() Co tam jeszcze ![]() Aaaaa, sukienki dziewczyny macie sliczne - te z koronka, bardzo mi sie podobaja - z tego co zapamietalam to Buahhot, Loluska i Caate ![]() Sweterki te z H&M mi sie nie podobaja ![]() ![]() No i ja to przy Was stara pupa jestem bo pojutrze 27, ale daja mi 21-22 max. Zawsze na oddziale mi nowo przyjeci patrza na plakietke, jak jade na pobranie z transplantologami do nowego szpitala gdzie mnie jeszcze nie bylo to mowia studentka a transplantolodzy maja ubaw za kazdym razem ![]() ![]() W zeszlym tyg w bufecie jak pani bufetowa nakladala mi obiad to jakies malzenstwo w podeszlym wieku mowi do niej - a tej dziewczynce to wiecej pani nalozy, studenci sie tak marnie odzywiaja ![]() No i hit z dzisiaj - jeszcze bylam w cywilnych ciuchach, chce wejsc do gabinetu to mnie jakas pani (na oko po 40!!) zatrzymuje i mowi - dzieciom nie wolno tam wchodzic! No myslalam ze padne ![]() ![]() Na szczescie moi Rodzice dobrze sie trzymaja, dostaja zawsze dobre kilka lat mniej wiec moze to geny i po 30 nagle nie dopadnie mnie masa zmarszczek i siwych wlosow ![]() A z pielegnacji to wykonczylam dermene, uzywalam jej z 1,5 miesiaca i musze powiedziec ze fakt faktem, wlosy mi platala to jednak wypada ich znaaaacznie mniej. Moge polecic smialo, mam jeszcze jedna butelke i zamierzam powtorzyc taka kuracje za jakies 2-3 miesiace ![]() Aktualnie uzywam (dopiero w sumie 2 mycia) szamponu bingo pokrzywowego z keratyna (mam wielka litrowa butle) i tez nie jest zly, troche placze jak to ziolowy ale wlosy sa ladne po niem, takie puszyste i dobrze zmywa heenare ![]() Za to jak wlosy sa w stanie fantastycznym, to moje paznokcie wolaja o pomste do nieba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzis nawet nie poćwiczę, bo nie mam na to czasu/siły. ODkąd przyszłam cały czas się uczę, bo jutro dwa kolosy. A Moj chlopak przyjezdza za jakieś 1,5h i muszę do tego czasu nadgonić. Czyli dzisiaj pewnie zero ruchu i podstawa pielegnacji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
odnalazłam Was w końcu
![]() co do tabletek ja też nie biorę i brac nie zamierzam, jakoś nie bardzo mi się to wszystko podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
nieźle ![]() ![]() boże jak mnie wk... moja współlokatorka, laska mnie swoją głupota rozwala normalnie... ![]() jutro też mam kolokwium, w środe również a od czwartku juz przerwa świateczna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Talullah, angel,karolcia miło mi że sukienka się Wam podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() zyskowa no to masz znacznie bardziej kobiecą figurę ode mnie ![]() ![]() caate Skorzystam z bloga i spróbuję skopiować zupełnie twoją pielęgnacje przebierając w Twoich propozycjach. Moja pierwsza kombinacja: Pierwsze O - aktualnie mam Babydream więc wykończę (min 1h na głowie) M- Isana z baobassu O - maska jajeczna (ile ją trzymasz?) Na koniec joanna rumiankowa, akurat też mam. Mam nadzieję że ujarzmię trochę włosy, nie będę musiała ich myć codziennie i przestana sie elektryzować ;/ Tym bardziej że po kilku dobrych dniach od farbowania mogę powiedzieć, że o ile przez pierwsze dwa dni włosy wydawały mi się ok, tak teraz jednak zauważam pogorszenie ich kondycji, mimo podcięcia. Niesamowicie mi się elektryzują, czego przed malowaniem nie było w takim stopniu i pełno odstaje mi takich antenek. Macie jakieś sposoby na elektryzowanie? I fajnie że tak jest nas tu dużo z 91 ![]() Mam ostatnio jakiś kryzys jeśli chodzi o pryszcze bo ciągle mi coś wyskakuje. Zrobię dziś jakąś maseczke na pewno i acnefan punktowo pójdzie.
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-12-12 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
jutro idę do dermatologa, mam nadzieję, że coś poradzi... a prawie jestem przed @...
zrobiłam zamówienie mineralne z Meow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
CABIN CREW
|
a ja zrobilam porzadek z paznokciami- czerwony mani
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
udało mi się kupić dzisiaj prezent dla przyjaciela na święta, jeszcze tylko dla TŻa muszę coś wykombinować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam na zakupach , trochę kupiłam sobie rzeczy ale nic kosmetyków oczywiście Na razie używam to co mam.
Dziewczyny kiedy przystrajacie dom na święta??
#72 | ||
Zakorzenienie
|
witam w nowej części
![]() kupiłam dziś sobie tą pastę białą perłę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
snow
i ja polecam Białą Perłe. Właśnie mam ją w buzi ![]() Było: kąpiel w cieplutkiej wodzie balsamowanie maseczka wygładzająca Plante Spa krem-żel pod oczy Krem nawilżający Anew Aqua Youth Acnefan
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mam dzień paszteta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Ja też idę na małe spa, i spać ..
Padam dzisiaj..
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Również się melduję
![]() Ale Z braku czasu niewiele ostatnio skrobię ![]() Cytat:
![]() Ja z kolei po alkoholu( nawet niewielkiej ilości, a ostatnio to mi się jeszcze bardziej nasiliło) zasypiam na stojąco ![]() ![]() Masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
no to do roboty ![]() ![]() kurde, drugi dzień już mnie głowa boli... jeszcze u sąsadów za ścianą remont, chyba kafelki zrywają, wiercą coś non stopm tragedia...:/
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ja biore tabletki ale nie w celu powiekszenia piersi:P
nie przytylam , piersi moze lekko sie powiekszyly ale nie wygladam jak Pamela bez przesady :P u mnie dzis nici ze Spa jestem chora Tż mnie zaraził :/ i chyba sie skusze na olejek Alterra same dobroci sa w nim zawarte ![]() czy ktoras z Was miała kiedys robiony peeling korundowy?? ![]()
![]() Edytowane przez lacrimachristi Czas edycji: 2011-12-12 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#81 |
Marcelover ♥♥♥
|
ze slodkich migdałow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
buahhot i pomaga?
![]()
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie też wdrażam ćwiczenia, póki co w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
ja juz jestem maksymalnie wymęczona, a zaraz jeszcze umowilam sie z przyjaciolka, zeby mnie na skype przepytala z fonetyki
![]() to bedzie ciezki tydzien, a pozniej do konca miesiaca laba <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a jak włoski wyszły tym razem? zadowolona dalej z wellatonu jesteś?
![]()
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Marcelover ♥♥♥
|
uzylam dopiero kilka razy, ale buzia jest miekka i wydaje sie byc nawilzona. Zobaczymy po dluzszym stosowaniu
![]() taak, wyszly jak zawsze pieknie, zrobilam sobie zapas farby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Marcelover ♥♥♥
|
Wiem wiem, widzialam
![]() ![]() Dzis Tzta mama zapytala czym robie wlosy, powiedzialam jej ze wellatonem 12/1 to zasmiala sie i powiedziala "ja tez" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.