|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Xbox Kinect- gry fitnessowe i męczące :)
Ja posiadam dance central 1, 2 po nowym roku kupuje sobie 3
obecnie zamówiłam sobie YSE i mam nadzieje ze da mi w kość oraz pomoze mi zmienic wyglad mojej sylwetki pozdrawiam
|
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, zrobiłam przez weekend mały research wśród znajomych i mówili mi o nowej grze - miCoach. Związana jest bodajże z Adidasem i podobno ćwiczysz ze znanymi postaciami. Jedynie zapamiętałam Kakę od piłki nożnej
Jutro udaję się do kumpla, by ją przetestować! Słyszałyście może coś o niej? Mam nadzieję, że nie będzie jakoś bardzo ciężko Na dniach napiszę, co z tego wyszło ))
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam tylko trailery na youtubie też mnie zaciekawiło. Jak przetestujesz to koniecznie zdaj relacje ;P
|
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
No dziewczyny, udało mi się i przetestowałam tę grę
. I tak jak pokazują w trailerze można ćwiczyć z największymi gwiazdami (szczerze to znałam tylko Kakę ale ciiii ;]) I muszę dodać, że postacie są bardzo realne! Ogólnie jest tam kilka dyscyplin sportowych, w tym koszykówka, tenis ziemny, piłka nożna, rugby itd. Można ćwiczyć w formie programu treningowego, pojedynczych ćwiczeń lub zestawu ćwiczeń. Przekładając to na babskie można się baaaardzo rozciągać albo np. w formie zabawy rzucać do kosza czy grać w tenisa. Wydaje mi się, że gra jest chyba bardziej nastawiona na takie ćwiczenia i sam trening, które jeśli się będzie rzeczywiście robić i przestrzegać to naprawdę przyczynią się do poprawy sylwetki i kondycji. Próbowałam oszukiwać i się nie udało :P Ogólnie wciągnęłam się, szczególnie w tenisa! Jak trafisz w piłkę to wibruje Ci move i czujesz jakbyś naprawdę grała )))) W kosza średnio mi szło :PMój kumpel ma w zamiarze ułożyć sobie plan treningowy i ostro i solidnie ćwiczyć. Z tego co widziałam to fajna sprawa. Ja na razie muszę przyznać, ze bardziej jestem za niż przeciw. Pewnie jeszcze bardziej się przekonam po świętach, gdy przybędzie jak zwykle parę kg !
Edytowane przez sasqnia Czas edycji: 2012-11-15 o 11:04 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
No to grałaś w PlayStation skoro miałaś Move.
Widziałam dzisiaj tą grę na Xboxa w tesco, ale póki co zostanę przy YSFE 2012 bo mi się nie znudziło i daje porządny wycisk
|
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
Ajjjj to moje roztrzepanie
)) Rzeczywiscie on ma ps3 a tu wątek x boxa kinecta. W kazdym razie ta gra tez jest na x boxa (jak sama pisalas, widzialas ja w tesco) . Jak będe miala już własną konsolę to juz pewnie nigdy mi sie nie pomyli Wazne ze gra przetestowana i moje rozeznanie w tym zakresie jest coraz większe ;]
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
odkopuję, bo znalazłam ciekawe 2 filmiki nt Zumby Rush, które obrazują, że taka forma spalania kalorii naprawdę DZIAŁA!!
![]() http://www.youtube.com/watch?v=f6XQPW86zVQ http://www.youtube.com/watch?v=bl5fEla29Yw ja tam się wkręciłam! inwestuję w Kinect'a ! ;D
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Ja się wzbraniałam trzy lata, od kiedy posiadam konsolę xboxa przed kinectem ,ale otworzyłam prezent od męża i tam zobaczyłam... Kinecta z grą Your Shape Fitness Evolved 2012 i daje radę! Śmigam 4 dni (tak, prezent otworzyłam wcześniej) i mam takie zakwasy, że hej! Można potańczyć zumbe, hip hop, ćwiczyć plecy, barki, pośladki. Super sposób na spalenie kalorii. Polecam
Chwilami pot leci po tyłku i padam na dzioba. Cel - oczywiście ogarnąć się do lata ![]() Dance Central też jest spoko, jak ktoś lubi tańczyć. Nie polecam Just Dance. Polecam też gierki sportowe, gdzie można pograć w kosza, pojeździć na nartach, pływać ect. Każdy ruch jest dobry jak się człowiek np zasiedzi w biurze. Mam w domu orbitreka i nie chciało mi się po tygodniu go używać. Z grą będzie na bank inaczej
Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-12-25 o 22:23 |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ! Ja też mam xboxa z kinectem, ale z gier o których piszecie to mam Kinect Adventures. A czy któraś z was ma albo słyszała coś o Nike+ Kinect Training?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba dziś sobie sprawię tą Nike+ Kinect Training, taki prezent poświąteczny
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko koniecznie zdaj relację
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ja posiadam nike+ training i bardzoooo polecam. Na początku nie męczy, ale potem przy treningu np. aerobowym można się nieźle spocić. Tylko co do tej gry to trzeba mieć dosyć dużo miejsca jeśli chodzi o szerokość.
Edytowane przez Karolina622 Czas edycji: 2012-12-30 o 00:03 |
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie trzeba mieć dużo miejsca
Ja osobiście się zmęczyłam i nawet zakwasy mam, ale to dlatego, że bardzo dawnoo nie ćwiczyłam :P Podana jest ilość spalonych kalorii, na początku podajemy wage, wiek, wzrost, wybieramy trenera i ustalamy w jakie dni będziemy ćwiczyć. Jak narazie podoba mi się, zobaczymy jak będzie dalej
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
paulineczka024 a jakiego trenera wybrałaś, bo jestem ciekawa różnic w treningu i czy w ogóle jakieś są
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślę, że to zależy od Twoich osobistych osiągnięć, tzn od tego testu co na poczatku się robi i oni po nim wiedzą na czym się bardziej skupić i jakoś tam układają pod każdego indywidualnie bardziej
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
masz racje
![]() troche szkoda, że w nike+ są tylko 3 warianty ćwiczeń, bo z czasem zaczną sie te treningi nudzić
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale możliwe, że tak jak mówisz mi też się znudzi przez tylko 3 warianty W razie czego odpuszczę sobie na jakiś czas Nike + i poszukam czegoś innego, a jak nic nie znajdę to będę grała w Adventure tam też trzeba się poruszać trochę
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny też mam xboxa od świąt
mam grę MelB i polecam jest dużo ustawień - właściwie ćwiczyłam n arazie na 2 trybach - cardio i ogólnym wprowadza się swoje dane - płeć wiek wagę po każdym ćwiczeniu pokazuje % dokładności wykonania plus ilość spalonych kalorii ćwiczymy obok MelB można sobie porównywać czy dobrze wykonujemy ćwiczeniana koniec treningu (same ustalamy długość) dostajemy medal, podsumowanie kalorii i pokazane jest co spaliłyśmy - np kawałek pizzy pączek i jabłko no i jest pytanie czy ćwiczenia było ok za lekki eczy za ciężkiedrugą "grę" mam Jilian Michaels Fitness Adventure i powiem szczerze - jeszcze z nią nie ćwiczyłam, póki co latam z córkami w trybie przygoda - można się nieźle upocić ![]() ale jest też drugi tryb - ćwiczenia jeśli macie pytania to służę pomocą |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
ja wróciłam do przenajukochańszej zumby
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
oro - widziałam na youtube grę z Mel B. Fajna jest i też się nad nią zastanawiałam jak skończę Fitness Evolved. Natomiast Jilian Michales miałam przyjemność poznać u koleżanki i mi się nie podoba. Dziś się zakochałam w tańcu. Jest kilka opcji w Fitness Evolved, latino, bollywood, african
Może po jakimś czasie kupię Dance Central![]() Generalnie jestem z siebie duma, dopiero 5 dzień ćwiczę fest ale widzę, że coraz mniej się męczę, więc postępy są
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
witam
)) póki co będę was podglądać,bo przymierzam sie do X-Boxa od jakiegoś czasu
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Dołączam do was dziewczyny. Ja właśnie zamówiłam mojego Xboxa slim z kinect + gra kinect sports. W Paly kończyła mi się umowa na abonament a mieli akurat i promocję i (o dziwo!) towar na magazynie. Tak więc Dokładając 10 do abonamentu dostanę konsolkę za 60 zł. Szczerze to kupuję ją tylko dla tego żeby zmusić się do jakiegoś ruchu. Na siłownię samej mi się nie chce i daleko, a jak wróce z pracy to ciemno... A tak poszaleję z kinectem i młodszą siostrą.
Jakie gry polecacie na zrzucenie trochę kg? Bo no nie ukrywajmy, kiedyś - jak uprawiałam sporty wszystko było super, ale jak siadłam na tyłku (praca, studia) to mi brakło na to czasu. I tak sobie myślę że może w formie zabawy coś osiągnę.
|
|
#89 | ||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Do gry we dwoje polecam też Zumbę Fitness i Kinect Adventures
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Ja posiadam Your Shape Fitness Evolved i jak na początek to jestem zadowolona-przez 3 dni miałam zakwasy w dolnej partii ciała. Nie przejrzałam jeszcze całego menu ale mam nadzieję że znajdę tam ćwiczenia na górne partie ciała(brzuszek i ramiona). Po paru dniach ćwiczeń gorąco polecam
Chętnie poszerzę swoją mini kolekcję o YSFE 2012(dużo pozytywnych opinii) ale dopiero w przyszłym miesiącu. A Zumba Fitness też fajna sprawa jakaś odmiana po ćwiczeniach z YSFE. Polecam również kinect sports-kręgle,tenis itp |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

obecnie zamówiłam sobie YSE i mam nadzieje ze da mi w kość
oraz pomoze mi zmienic wyglad mojej sylwetki

Jutro udaję się do kumpla, by ją przetestować! Słyszałyście może coś o niej? Mam nadzieję, że nie będzie jakoś bardzo ciężko