|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Ja gram namiętnie na zagraj.pl, z tżtem graliśmy często tam ale zawsze wygrywałam i to nie wpływało dobrze na nasz związek
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica:
pyszny zbiór herbat ![]() Też lubię takie herbaty a moimi ulubionymi są: - Tea club ze skórką pomarańczy, - Teekanne czarna Irish cream - Teekane zielona z opuncją - Teekane Zen chai - Lipton zielona Orient - Bioactive czerwona earl grey
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a poza tym to niespodzianki. Sugerowalam co chcialabym dostac, zobaczymy czy rodzinka wziela sobie sugestie do serca
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
bry
melduję się.u mnie z samego ranka kolejne pytanie hit na formspring: "gdzie pracuje Twój facet?" ![]() a do tego kilka wyszukiwanych perełek: - "czy 400 funtow starczy na zakupy w primarku" - "gdzie kupić maliny w grudniu?" - "kazdy kupuje prezent mojemu dziecko a ja im nie" - "ściąganie mokrego stanika" I wyszukiwania z mojej ulubionej kategorii "jak...?": - "jak posługiwać się wsuwkami do włosów?" - "jak się pisze torebka przez b czy przez p" - mój hit - "jak sie pisze wsowka do wlosow" - "jak się piszę maja po hinsku" Edytowane przez descentrada Czas edycji: 2011-12-18 o 10:05 |
|
|
|
#67 |
|
maszyna, nie człowiek
|
torePka przez P a dekolD prze D, no przecież to jasne
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torepka.
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja powiedziałam mojemu facetowi, że chcę czytnik do eBooków na Święta...
haha! Ale on jak już ma kupować prezent, to ten najlepszy, więc nie wiem czy szarpnie się na Kindle'a... Pewnie nie, szczerze mówiąc nawet nie chcę go obarczać takimi kosztami... ![]() Ja to mam teraz większy problem bo nie wiem, co JA mam jemu kupić... :/ Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2011-12-18 o 10:48 |
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
się wie, oczywista oczywistość
![]() Cytat:
kwestia czasu
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
siema, siema znów.
nie było mnie tak długo, bo cierpię na chroniczny brak czasu związany z przygotowaniami do ślubu. ale melduję się w nowym wątku
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Co do prezentów, to u mnie będzie na pewno książka z przepisami na muffinki (od siostry), paletka Sleek Monaco (od rodziców) i MP3 od TŻ - nie wiem, jakie, ale daję głowę, że będzie wypasione technicznie, tzn. najlepszej firmy, ale nie będzie miało designu jak iPody czy coś, raczej taki typowy empetrójkowy "czopek"
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
ja też!
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- co do prezentów, u nas w rodzinie zawsze jest tak, że wszyscy się składają i kupują jednej osobie jakiś prezent, także nie wiem co dostanę, ale pewnie kolejną planszówkę a dla TŻ. kupiłam koszulę - pan adwokat musi jakoś wyglądać i ufundowałam mu połowę iPhone'a - śmiejemy się, że to raczej iPhone powinien być dla mnie, ale niech mu będzie
|
#77 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja prezentów nie dostanę- u nas w okresie okołoświątecznym jest tyle innych okazji imieninowo-urodzinowych że gwiazdkowe prezenty kupujemy tylko dla babć, rodziców i dzieci.
witam w nowej części
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się.
![]() Weszłam na plotkowe, patrzę a druga część gdzieś się na drugiej stronie zgubiła i już chciałam was opieprzać, że zaniedbujecie wątek, ale zorientowałam się, że już mamy trzecią. ![]() Byłam wczoraj na imprezie w klubie z moim TZ, naszymi znajomymi i moją mamą. ![]() Maffash, podaj linka do MM, jak nie chcesz tutaj to na priv, bo jestem ciekawa. ![]() Ja założyłam konto tydzień temu, a już byłam na dwóch sesjach. Pierwsza miała z założenia być profesjonalna, bo modelka z doświadczeniem, w studiu itp, ale no jestem średnio zadowolona. Jedyne zdjęcie które opublikowałam, to to które zrobił fotograf jak go poprosiłam żeby cyknął fotkę z zamkniętymi oczami żeby sprawdzić, czy na zdjęciach makijaż wygląda ok. Modelka miała wyuczone dwie pozy, a fotograf robił tylko zdjęcia i nic jej nie podpowiadał jak ma się ustawić, czego ma nie robić, żeby wyglądała lepiej. Ja to robiłam. ![]() Druga sesja, w domu, z dziewczyną która nigdy nie miała robionych tego typu zdjęć, na dodatek wymagająca, bo to była sesja tzw "łóżkowa", zmysłowa, sexy itp. Zdjęć jeszcze nie mam, ale fotografka kilka mi pokazywała w aparacie i były SUPER!I z tą fotografką podjęłam stałą współpracę. Na razie maluję TFP (mimo, że ona bierze pieniądze za sesje, ale są to symboliczne kwoty rzędu 30zł), powiedziała że jeśli będę potrzebować jakiegoś kosmetyku itp to ona kupi, że jak ja będę miała jakąś modelkę i pomysł na sesję, to w ramach rewanżu ona zrobi zdjęcia za darmo. A jak się rozkręcę, to mamy zrobić tak, że ona będzie brała za sesje tyle ile sobie bierze, a do tego będzie proponowała wizaż za taką i taką dodatkową kwotę (z promocją : "w zestawie fotograf+wizażystka" taniej) i niech sobie te poszczególne osoby decydują czy chcą zapłacić więcej za wizażystkę. Myślę, że to rozwiązanie jest ok. Jak sądzicie?No i mam też już dwie propozycje "komercyjne".
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
oooo nowa część, to idę nadrabiac te kilka stron
![]() chciałam powiedzieć, że przez Was wpadnę w zakupoholizm :P naczytałam się na blogach o woskach yankee candle i własnie zrobiłam zakupy - 25 wosków dobrze, że z tego tylko 6 dla mnie
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie nie mam nic ciekawego, czym można byłoby się podzielić ![]() na święta to chyba nic nie dostanę, robiliśmy sobie prezenty na Mikołaja, a z TŻtem za niedługo mamy 2 rocznicę naszego związku, więc pewnie z tej okazji coś sobie kupimy ![]() zapomniałabym, tata przyjedzie to pewnie mi nawiezie słodyczy i tak się będę odchudzać
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciebie juz mam w obserwowanych, ale z profilu modelki A tez sie umowilam na sesje bielizniana. Na jedna propozycje narazie nie odpisalam. A jedna dziewczyna napisala mi, ze jak bedzie robila jakas sesjee to sie zglosi
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31111715]Kurczę, mam tak kiepski dzień, że po kilku godzinach stresu i płaczu wszamałam pakę czipsów i zapiłam Spritem. Po dwóch tygodniach udanej diety
[/QUOTE] co się stało? to przez to, ze masz byc w pokoju z siostrą? i to w ogóle na stałe czy na czas swiąt? Cytat:
bardzo chciałabym beautyblendera albo czytnik ebooków ale to za drigie rzeczy, więc się nie nastawiam. Ale mi łatwo zrobic prezent, bo uwiebiam książki i skarpetki w paski i to się zawsze sprawdzi ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31112001]Ja prezenty kupiłam sobie wręcz sama od rodziców i od siostry, oni oddali mi pieniądze... Szkoda, bo gdzie tu atmosfera świąt? [/QUOTE] faktycznie trochę mało swiątecznie u nas jest tak, ze tylko od mojej tesciowej dostajemy kasę no ale to babka po siedemdziesiątce i w dodatku z chorą nogą, więc nie ma jaka latac po sklepach no i dzieli nas taka róznica wieku i gustów, ze tez pewnie nie wiedziałaby co mi kupic
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A się się po raz kolejny zastanawiam czy lepsze są recenzje pisane w punktach czy opisowo. Może wy doradzicie?
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam kiedyś, kiedyś jakieś 3-4 lata temu jak jeszcze miałam bardziej profesjonalny sprzęt, który ze względów finansowych musiałam sprzedać byłam zarejestrowana na mm. jako fotograf. Co do wizażystki, to ja się zastanawiałam, tylko w moim przypadku brakuje pędzli. Mam 2 podwójne, 1 pojedynczy do oczu i coś podobnego do blending brush czyli niezbyt dużo, do twarzy mam tylko podstawowe do pudru, i wspólny do różu, bronzera i rozświetlacza, także jak by to moja babcia ujęła "Gdzie ty się z tym pchasz?"
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do EcoTools - dziewczyny jakie pędzle są u was w Rossmannach? U mnie pędzel do pudru, różu, podkładu i cieni...
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
każdy lubi co innego - osobiscie nie lubię punktów, są dla mnie za suche, mam wrazenie ze za mało przekazują o produkcie, ale wiele osób najbardziej lubi własnie punkty bo najszybciej mozna wyszukac interesujące cechy produktu
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EcoTools to nie wiem, cena w Rossmannach mnie przeraża, dlatego kupię na iHerb, jak się zdecyduję
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie mam zamiar sobie skompletowac Maestro, Hakuro i Kozłowski. Bo z każdego inny pedzel bym chciala.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

), a poza tym to niespodzianki. Sugerowalam co chcialabym dostac, zobaczymy czy rodzinka wziela sobie sugestie do serca