![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: alkohol swieta i 'tesciowie'
Ja bym na miejscu autorki pojechała, na jeden dzień. Ot tak, żeby się umocnić w postanowieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Oni Ciebie NIGDY nie zaakceptują.
Będziesz pośmiewiskiem i popychadłem. Twój facet dość że nie stanie w Twojej obronie to jeszcze będzie z Ciebie drwił i kpił razem z nimi .Z początku bedzie tego 'nie pamiętał' ![]() Masz tylko dwa wyjścia Jedno to go rzucić a drugie to zacząć pić Ale wiesz- porządnie.Nie jakaś tam półlitrówka na główkę ![]() Krotka piłka.Wybór należy do Ciebie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ty sie martwisz, ze filmu nie nakręcisz na weselu, czy tym, ze tesciowie zrobią wstyd, a nie martwisz sie, ze wchodzisz w ta rodzinę, ze Twoj Tz niczym sie od nich nie rozni, a wrecz przoduje w piciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
co wy się dziewczyny tak produkujecie?
przecież to albo pustostan (nie warto gadac bo ona i tak koffa misiunia ponad wszystko- nawet ponad własne zdrowie i poczucie godności), albo to prowokacja. Nie wyobrażam sobie bycia kimś w miarę ogarniętym i życia (myślenia na powaznie) z kimś takim jak opisany przez Autorkę facet i jego familia... trąci prowokacją i/lub totalną głupotą
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Jeśli mężczyzna ma pociąg do alkoholu to żadna kobieta ani miłość do niej tego nie zmieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Nie czytałam wszystkich odpowiedzi (później doczytam). Powiem tylko na podstawie pierwszego postu.
Wchodzisz w rodzinę alkoholików, twój mąż będzie (lub jest-zależy od definicji) alkoholikiem. Będzie tylko gorzej. Im dalej od takich ludzi tym lepiej (namiastkę takiego zachowania miałam w domu-każda impreza z alkoholem, ale upijali się głownie panowie, panie robiły za taksóweczkę). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() zawsze tu tak jest!!!!zobaczcie co wy robicie! w kazdym watku prawie to samo, najpierw rady, milo i w ogole a potem?!?! oskarzenia o prowokacje! uwierzcie ze mam inne zajecia i musiala bym zwariowac zeby tu pisac z NUDOW z takimi dwulicowcami jak wy..... mozecie byc pewne ze wiecej tem,atow nie zaloze, szczegolnie ze tak jak teraz nie dosc ze sie otwieram to powiecam cenny czas zeby to pisac, odpowiadac..szkoda slow i powiem wam jescze ze to wy cierpicie na nadmiar czasu ze siedzicie i piszecie a jak wam sie znudzi to szukacie "sensacji"! tylko moim kosztem la'Mbria sama jestes totalnie glupia albo wszechwiedzaca, nie masz nic do powiedzenia? wcale nie namawiam, obgadac to sobie mozesz kogos w twarz a nie przez siec, tylko na pewno nie masz odwagi Edytowane przez ehisanc Czas edycji: 2011-12-21 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz, jedź na święta i zmarnuj je- twój wybór. Chcesz, wyjdź za kogoś takiego za mąż i zmarnuj życie na bycie żoną alkoholika. Tylko mam pytanie: DLACZEGO sobie to robisz? Bo twoje życie nie musi wyglądać tak, jak opisujesz, a będzie tak wyglądać (cudne życie rodzinne w oparach alko), gdy z nim zostaniesz. Edytowane przez madana Czas edycji: 2011-12-21 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
nie mowie ze z nim zostane
nie mowie ze z nim zerwe DZISIAJ NATYCHMIAST ot tak tylko dlatego ze ludzie na forum na to czekaja NIE zamierzam tego tolerowac NA PEWNO bo nic nie moze byc wbrew mnie , ok zrozumialam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
- no i to zdanie akurat brzmi z sensem. I nie, ty nie masz ani dziś, ani kiedykolwiek z nim zrywać, jeśli nie masz do tego przekonania, bo ty ludziom z forum nie masz zrobić jakiejkolwiek przyjemności. Tyle że warto zobaczyć, w jaki kanał i z jak beznadziejnym facetem się związałaś, że jego rodzina to tylko już "wisienka na torcie", mocno zakalcowatym torcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
to nie jst zaden przymus pisania tu, a jak to ktos robi to nie chce zeby to bylo nieprzyjemne no nie? bo jak tak wlasnie sie staje to ja nie skorzystam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
.
|
no, czyli generalnie pewnie z nim zostaniesz i nic sie nie zmieni. na kolejnej imprezie znowu bedziesz zaciskac zeby i plakac, bo ktos cie obraza. to jest bardzo czesty schemat na intymnym - najpierw lament, ze "misiu cos-tam", rady, zeby zerwac, bo zwiazek bardzo zle rokuje, a dziewczyna nie robi nic, zeby zmienic cala sytuacje. po kilku miesiacach przychodzi z kolejnym misiowym problemem i dalej nie wyciaga wnioskow...
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
zapewniam cie ze moim przypadku to pierwszy i ostatni moj problem na tym forum
z zadnym innym nie przyjde spokojnie, nie bede wysluchiwac takich rzeczy na zyczenie, skutecznie zostalam przekonana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
owszem nie jestem wrazliwa do obcych ludzi ktorzy za wiele sobie pozwalaja nawet w sytuacji gdzie jestesmy anonimowi
oczywiscie jestem przewrazliwiona i mam urojenia prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
.
|
grunt to nadinterpretacja, prawda?
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Posłuchaj sama siebie, bronisz faceta pijaka w którego jesteś zapatrzona jak w obrazek. Czy przyszły teść musi ci nasrać do butów za przeproszeniem żebyś oprzytomniała? Kupa babek na forum próbuje otworzyć ci oczy za wszelką cenę - nawet jeśli boli cię to co słyszysz, to nie jest to mówione ot tak. tylko właśnie po to byś wzięła się w garść, bo żadna normalna kobieta na takie coś nie pozwala...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
tak tak oczywiscie, mam nauczke ze ludzi albo nie interesuja czyjes problemy albo sprawiaja im satysfakcje
mam tylko prosbe o odstawieniu tego watku, zglosilam juz do usuniecia bo chce miec spokój i nie musicie sie produkowac takze niektorym na prawde dziekuje za odrobine uwagi a pozostali nie musza sie juz udzielac bo po co prowokowac prowokacje wesolych swiat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dlaczego obrażasz się i oburzasz na to, co czytasz na forum, a skazujesz się na 3 dni świąt w pijackim towarzystwie + agresji po pijaku własnego faceta? Oni mogą ci dowalać, a jak na forum ktoś próbuje ci pokazać twoje zaślepienie, to obrażasz się bardzo. A mnie jest ciebie zwyczajnie szkoda, jak każdej kobiety, która w swojej naiwności pakuje się w związek z chlejącym facetem z chlejącej na dodatek rodziny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() watpie czy prowokujacej 13latce (bo tylko one chyba mialy by na to czas) chcialo by sie pisac takie wypracowanie na srednio interesujacy temat Edytowane przez ehisanc Czas edycji: 2011-12-21 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Wiesz niektórym się to po prostu w głowie nie mieści więc posądzają cię o trollowanie :P
Ja tam uważam że nie jesteś żadnym trollem, normalna sytuacja bo i w rodzinie takie miałam. Normalna w znaczeniu; coś takiego się po prostu dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ja nie rozumiem tego naskakiwania na autorkę. Zapytała na forum o zdanie innych osób, uzyskała odpowiedzi i to już jest własny biznes, co z tym zrobi. To, że napisałyście, co o tym sądzicie, nie znaczy, że musi od razu podejmować decyzję. Naprawdę tak trudno jest zrozumieć, że jak się z kimś jest, to w grę też wchodzą sentymenty, jakieś wspomnienia miłych chwil, uczucia, które utrudniają podjęcie decyzji, która osobom postronnym wydaje się być bajecznie oczywista? Też bym takiego prostaka się pozbyła, ale rozumiem, że decyzja o zakończeniu związku nie jest łatwa.
Wizaż byłby znacznie lepszym miejscem, gdyby niektóre osoby pozbywały się jadu przed zalogowaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
No to może jest trochę jadu ale bardziej wizażankom szkoda żeby inna kobieta tak spaprała sobie życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam wrażenie, że dziewczyny trochę przeginają
czytałam posty autorki i nie interpretuję ich jako peany pochwalne na temat swojego "misia" jak to ironicznie zostało napisane wręcz przeciwnie, myślę, że coś do dziewczyny dotarło - na początku problem dotyczył rodziny, ale po pewnej analizie dotarło do niej, że i TŻ stanowi problem i trzeba coś z tym zrobić to że udzielamy rad, nie upoważnia nas do rozliczania autorki z tego, czy zastosowała się do niech czy nie - ważne, że pewne rzeczy zobaczyła w innym świetle, i prawdopodobnie coś z tym zrobi, a co, to już jest jej prywatna sparwa tak czy inaczej najeżdżanie na nią i nazywanie jej "pustostanem" czy "trollem" uważam za co najmniej niestosowne - kurna, czasem zastanawiam się, co w mniemaniu ludzi upoważnia ich do takiego traktowania innych? nieomylność i brak popełniania jakichkolwiek błędów w swoim życiu? szczerze wątpię...
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Przemądrzałe są te wizażanki i tyle :P
Temat publiczny, publiczne forum , albo w tym uczestniczysz albo nie ![]() można pisać wszystko, o wszytkich , dla wszystkich, lelum polelum pisać takie wyssane z palca , tego największego w nogi, nikt tego nie sprawdzi ![]() robić można z siebie albo famme fatale, albo najszczęśliwszą na świecie matkę, żonę i kochankę, a za monitorem może siedzieć spocony, brudny i nie ogolony 60 latek ![]() wyluzujta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale... chciałam być dyplomatyczna
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.