![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa Linia - Timotei Organic
mam już trochę ten szampon (kupiony pod koniec XII), może więc teraz coś więcej. nie bawiłam się nigdy w jakąś bardziej zaawansowaną pielęgnację, nie kombinowałam, że szampon ma być raz z silikonami, raz bez, raz ma oczyścić porządnie, raz być delikatny (a może i powinnam...), więc z mojej strony opinia laika. mam włosy przetłuszczające się i na tyle krótkie, że jak umyję wieczorem, to rano mam totalny bałagan na głowie - myję więc je codziennie, rano. ten timotei (do włosów zniszczonych) wymaga dwukrotnego mycia, inaczej moje włosy nie są czyste. a czasem nawet po dwukrotnym myciu w ciągu dnia wyglądają mocno nieświeżo, co raczej nie zdarza się po innych szamponach. ostatnio wychodziłam wieczorem i przestraszyłam się tego, co zobaczyłam w lustrze - przy głowie włosy przetłuszczone, dalej - suche i wyglądające brzydko. nie polecam. kończę butelkę i nigdy więcej!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Mam odżywkę do włosów suchych. Użyłam jej już kilka razy - i jako zwykłej odżywki i pod czepek na dłuższą chwilę. Efekty niestety mocno nijakie. Włosom nie działo się na pewno nic złego, ale brak nawilżenia lub odżywienia. Co trochę mnie dziwi, bo skład wydawał się być bardzo fajny. Za jej cenę możemy kupić kilka naprawdę poprawiających stan włosów produktów. Więcej nie kupię, choć przyznam, że opakowanie ładnie wygląda w łazience i cieszy oko to jednak nie o to chodzi w pielęgnacji włosów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Marcelover ♥♥♥
|
Zapraszam do mojej recenzji odzywki Timotei Organic Delight http://lightblondhair.blogspot.com/2...dzywki-do.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj kupiłam, ze względu na bardzo dobry skład. Na KWC ma dość marne oceny, ale nie zraziło mnie to do jej zakupu
![]() ![]()
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja używam tej odżywki do stylizacji moich włosów kręconych. Używam jej zamiast żelu czy pianki. Muszę przyznać, że produkt ten sobie nieżle radzi i jak narazie jest moim numer jeden, dopóki nie odkryję czegość nowego
![]() Moje loki są wiele trwalsze po uzyciu tej odżywki ( utrzymują sie do 3 dni) a zarazm miękkie. pozdrawiam Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.