![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Strona internetowa "Mały Książe" czyli jak być dobrym pedofilem ... ?!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31334236]A mnie się wątek nie podoba.
W jakiś sposób rozpowszechnia te treści, "reklamuje" chorą stronę. Autorko, absolutnie to nie zarzut do Ciebie, ot, po prostu mimo wszystko wątek ejst teaz kolejnym miejscem w Sieci, gdzie ktoś może się nakręcić. Ja nie słyszałam o tej stronie, nie czytałam artykułów, wywiadów tu wrzucanych (linkami), a teraz już wiem. I nie wykorzystam, rzecz jasna, ale równie dobrze może trafić tu potencjalny pedofil.[/QUOTE] Powiem Ci, że ja pomyślałam o tym samym. Jednak potencjalny pedofil i tak nie będzie za tym, co my tutaj w większości mówimy, i jest spore prawdopodobieństwo że ten pedofil najpierw trafi na stronę z linka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31334236]A mnie się wątek nie podoba.
W jakiś sposób rozpowszechnia te treści, "reklamuje" chorą stronę. Autorko, absolutnie to nie zarzut do Ciebie, ot, po prostu mimo wszystko wątek ejst teaz kolejnym miejscem w Sieci, gdzie ktoś może się nakręcić. Ja nie słyszałam o tej stronie, nie czytałam artykułów, wywiadów tu wrzucanych (linkami), a teraz już wiem. I nie wykorzystam, rzecz jasna, ale równie dobrze może trafić tu potencjalny pedofil.[/QUOTE] Ja wrzuciłam linki ale absolutnie nie miało to na celu propagowania misiaczka -osoby które przeczytały to wiedzą w czym rzecz -w takim razie nastąpi edycja linki zostaną wykasowane - ![]()
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2011-12-31 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Mg78, ja wiem, że nie o propagowanie chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Ja nie uważam, żeby wątek był szkodliwy (ewentualnie sam link do strony, o której jest temat).
O Misuaczku słyszałam juz dawno, czytałam wspomniany juz artykuł w "Wysokich Obcasach", to było kilka lat temu zdaje się. Zauważyłam, że artykuły pojawiające się w prasie, mówiące o "dobrej pedofilii", krytykują to zjawisko i przestrzegają przed nim, więc raczej nie zaszkodzą, a pomogą (tak mi się wydaje przynajmniej). Zainspirowana wątkiem "odgrzebałam" archiwalne artykuły "Przekroju". Artykuł Rafała Kostrzyńskiego pt. "Dobrzy pedofile brukują drogę do piekła" oraz artykuł Andrzeja Wajsa i Kamila Sipowicza z 2004r. pt. "Komu słuzy pedofilia". Chciałam wrzucić dla zainteresowanych, ale nie mam skanera, więc chyba musiałabym porobić zdjęcia.
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Usunęłam linka z pierwszego postu
![]() Mam nadzieję że wątek jednak nie jest szkodliwy sam w sobie, w końcu negujemy tutaj misiaczka i jego chore poglądy. pozdrawiam was gorąco i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.