![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LV czyli cyrk na kółkach
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja leżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .......... ![]() ![]()
![]() |
#62 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam wolę na fajerwerki popatrzeć ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Teraz się zastanawiam, że to może jest "Wypijmy"
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Właśnie Dżekson! Bo Ci nie poleję jak będziesz niegrzeczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
I to również jest możliwe, jak na dzisiejszą okoliczność ![]() ![]()
#65 |
Zakorzenienie
|
znajac zycie to ja zasne
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- też mam zimne ognie ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
Fessst...
Ja też chce zimne ognie ![]() Czemu na tej wsi ich nie ma ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
ja mam 2 opakowania, nie wiem jak Ci podrzucić żebyś miała
![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
ja też nie mam zimnych ogni
![]() ale wcale nie potrzebuję, bo trzy lata temu sobie sfajczyłam bluzę i mam niechęć ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Jaro niech radiowozem na sygnale jej zawiezie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Lusia
![]() O widzisz, to jest pomysł! ![]() Z moim tatą sobie pogadają o kryminalce ![]() ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
ogoliłam nogi
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- ja też nie mam zimnych ogni ![]() i się vieszę ![]() bo ja się boję zimnych ogni ![]()
#71 | ||
Zakorzenienie
|
helol
![]() ale dzis zaszalam, ale obiecalam, ze to ostatni raz w tym roku ![]() ![]() ale jak uslyszalam, ze sprzedawczyni do jednej babki mowi, ze dzis mozna spelnac swoje zachciewajki, to lampka mi sie zapalila ![]() nawet juz kupilam prezent dla kamy na urodziny i se poczeka ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() a byloby to tak : Bafi na kucach by w koło brykała aż widownia w cyrku by podskakiwala ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- z tymi pączkami to tez nie wiem o co chodzi, u nas za to pelno wszedzie faworkow i na nowy rok sie robilo, bo karnawal, to moze i paczki ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- a co do weki, to juz chyba za dlugo sie znamy, bo pamietam jak ten temat ciagnelysmy juz chyba ze 2 razy ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- ja tez nie mam zimnych ogni, ale dlonie tak ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-12-31 o 16:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
![]() wniosek z tego, że weka wiecznie żywa ![]() dobra Ziomy, ja Majkol w wersji hot lecę ![]() bawcie się dobrze i widzimy się w nowym roku ![]() ![]() ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
ja sylwka spędzam w domu, co więcej w swoim pokoju
![]() moje3.jpg mam nadzieję, że Misiowi wystarczy :P
#74 | |
Zakorzenienie
|
milej zabawy Jusia i do siego
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- a ja wlasnie stwierdzilam, ze lubie sylwka ![]() bo to taki dzien, ze mam poprzestawiane z jedzeniem i mi pasi, dopero pije kawe z deserem, bo kolacja moze byc poźniej i jakos mi z tym nie glupio ![]() a w ogole mam pyszne precelki z maslem z biedry, nie wiem czy kiedys jadlyscie, ale sa genialne ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Groszek a Twoje zwierzaki się nie boją fajerwerków?
#76 |
Zakorzenienie
|
no u mnie to tak smiesznie, ze najwieksze psy, czyli sara owczarek niemiecki sie najbardziej boi, ale to z wiekiem jej naroslo, wczesniej nie bylo problemow, a od tak 3 lat to po prostu musi byc kolo mnie lub idzie do piwnicy, i Sonia nastawia uszy mocno i biega po domu troche, ale jak ta burza 11.09 byla taka straszna to prawie mi na glowe usiadla
![]() i jak polnoc jest, nasilenie tego to wiadomo wola w domu i nawet papugi wtedy bardziej oczy otwieraja ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- ja sama sie boje tych korkow, a tata dzis mowil, ze po tym udarze ma lęki, ale podobno to tak jest to ja mowie, ze bardziej ma kobiece cechy teraz, a za chwile mowi, zeby podac mu jego okulary w tym rozowym etui, no to, ze nie mowilam, ze sie odmienilo ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
bo mój Rex to masakrycznie się bał, czy burza czy właśnie jakieś takie petardy to się chował bo on jak maluśki był i mieszkał w tej studni to bachory, żeby te szczeniaki wychodziły tlukły w takie blachy i on każdego huku się bał mój bidulek, nigdy mu to nie przeszło, a miałam go 10 lat. Tęsknię za nim strasznie
![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
Lusia! Ja mis stwierdzam ze wystaczy! :-D
Grochu! Na urodziny? Loool ej ja obchodze najblizej TRZECH KROLI! ![]() Ja w komie, ale niedlugo jakies jadlo odbebnie pewnie i wbijam do was na dzamp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=583283
a to Bloo nie miala jakiejs podobnej sytuacji ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
a Kama se pomysli : a niech wysyla, ona i tak potem mi cos dolozy ![]() herbatke co najwyzej ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- przypomnialo mi sie wczoraj, ze nie mam biurkowego kalendarza, ale takie malego do domu i dzis szukalam, nigdzie nie bylo, w koncu mysle, bede na Majkelowym pisac ![]() ale znalazlam, cena byla 4,90, a ona juz zaczela mowic, 4, a nagle 2,50, to moglam isc kpic za to zdrapke, tylko nie wiem gdzie to sie kupuje ![]() a wlasnie Lu kupilas dzis lotka? ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- jutro do tesciow idziemy, bo w sumie tesciowa ma urodziny 2, P. 7.01, ale zazyczylam sobie ryz, by bylo lekko ![]() w ogole u nich to jeszcze brat P. z 28.12, ja doszlam z 14 ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
a ja siedzę w dresie i jestem z tego tytułu szczęsliwa...
![]() jednak chorzy też mają jakieś przywileje ![]() ale z drugiej strony to mi przykro, że nie idę nigdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ludu jakies cwiczenia robia teraz w strzelaniu czy co, Sonia juz bardziej nerwowa, ale sie nie przetlumaczy i biedaczke tulilam
![]() ja tez na dresowo, kiedys sie przebieralam, teraz mi sie nie chce ![]() a ja to chyba nigdy nigdzie nie wychodzilam, nie pamietam, chyba zawsze z mama, potem jakos we 3 , we 2, ale jak jestesmy we 2 i mamy tyle zwierzakow, to ich bym i tak nie zostawila ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
A malnelam se nawet oko, co se bede zalowac tuszu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
tym razem tez mi wyslano w czwartek , ale jakos wieczorem mialam esa, a dzis chodze po obi, bo po wklady do zniczow poszlam, zajrzalam do komorki, a tam mi miga es, patrze: czeka na ciebie paczka ![]() a ja bylam tuz obok i znow mam w mniej niz 2 dni i to wolny jeden i nie place za przesylke ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- tylko go nie zjedz ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- tak z ciekawosci zajrzalam ile mam tu postow i bylam na 6 miejscu ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- w tesco jaki fajny zakup trafilam , kurteczka kozuszkowa 34 jedna byla z 195 na 58, 50 i dobra mi ![]() a ile ludu bylo, bylismy w tych kasach samoobslugowych, wlasnie zakonczylam placenie, a tu moj brat: Ania weź nam skasuj, no ale jak juz po fakcie, by musial z 20 ludzi w kolejce sie pytac ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
jestem, musiałam się objeść
![]() mój się jeszcze nie odzywa znając moje szczęście to będę miała ![]() mama mi dała czekoladkę bezglutenową - niezła :P nie kupiłam lotka bo mój sklep jest wybrakowany, nawet 7mki nie mieli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- u mnie nie ma paczkomatów ![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
Lusia! Nie zaszkodzi ci! Chlapnij se troche winka
![]() Grochu no ale wiesz ja w przyszlym roku obchodze cwiercwiecze to musze miec duuuuuuuzy podarek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
to Ci kupie duze gacie na zaś
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- co przechodze przez przedpokoj slysze z drugiego pokoju ole ole ole ole nie damy sie..... ale to bylo 5 minut temu to samo ![]() nie wiem co w TV tam leci ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- a my dzis swojski napitek zrobimy o polnocy do nalewki damy syfonu i bedzie szampan jak talala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Majkuś napij się z nami
ubierzemy se piżamy i sobie na olku podyndamy oooleee oolee ole oleeeee nie damy sieeeeee komunieeeee ![]() 1281167636[1].jpg Stranger1[1].jpg
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-12-31 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
o 4 dychy niedlugo mi migna, w postach
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- pachnie pieczonymi kielbaskami ![]() a jutro trzeba pizze zrobic, bo mozzarella sie zestarzala, a dzis nam sie nie chcialo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
J. dał znaka że jest on way
![]() ![]()
#90 |
Zakorzenienie
|
Kama, a Ty widzialas, ze w rossmanowskich okazjach netowych jest obssesion 100 ml za 128,99
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.