![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain, MAC, Clinique, Too Faced, Bobbi Brown, Lady Cup - Górna Półka w Stycz
Hej, przepraszam, że dopiero odpisuję, ale ostatnimi czasy mam ograniczony dostęp do internetu, puder kupowałam biorąc udział we wspólnych zakupach kosmetyków mineralnych organizowanych na Wizażu, puder był kupowany na stronie Everyday Minerals i trudno mi określić czy jeszcze jest, trzeba by sprawdzić, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain, MAC, Clinique, Too Faced, Bobbi Brown, Lady Cup - Górna Półka w Stycz
\
podoba mi się jedynie Olej z awokado, 60ml z ZSK, z ubytkiem może masz coś więcej poza wątkiem z naturalnej pielęgnacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Nadal jestem zainteresowana:
Jestem zainteresowana: - bazą pod cienie, oraz: - wieszaczkiem na biżuterię. Zrobiłam dokładkę, może tym razem coś wypatrzysz. Może być za sam wieszaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- niestety nic
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
akurat z hydrolatem z pomarańczy nie polubiłam się, a za odsypki jednak podziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
dam znac jutro ok
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- a masz moze KONJACU gąbke lub MISSHA SUPER AQUA OXYGEN MICRO ESSENCE PEELING lub mogła bys miec? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy dalej jesteś zainteresowana olejem tamanu i kwasem?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582302 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Wiesz, co mi się u Ciebie podoba ; ) Nie dobrałabyś czegoś do Mythic? :P
A tak, na święta zafundowałam sobie paletkę Naked, która bardzo długo pozostawała tylko w sferze marzeń, trochę sobie kosztuje, ale nie żałuję ani trochę. Między innymi dlatego pozbywam się Chanelek - Naked zastąpiła mi wszystkie brązy i beże jakie w ogóle miałam : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za:
Stojak na biżuterię w kształcie manekina w sukience Marylin Monroe NOWY, dobry na prezent - oddam za cokolwiek przydatnego, nie używam biżuterii? mogę poszukac poza watkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Mnie natomiast interesuje Thierry Mugler Angel (oryginalna miniaturka 5ml).
Hm mogę oddać wszystkie oleje łącznie z lnianym i kwas? Nie da rady? Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-01-08 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
a jaka to paletka?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
wiesz co, z torebek na pewno zrezygnuję, nie są w moim stylu niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
bo swój wydałam i teraz mi żal, tylko jedno ma się nijak do drugiego
![]() Bobbi Brown Shimmer Brick Rose
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? podoba mi sie u Ciebie lakier cyber shine , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1325525371 i Clinique - Dramatically Different Moisturizing Lotion
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
ja mam faze na róże
![]() za resztę dzieki
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
z wkładów oprócz tego co w wątku mogę oddać Kid i Et tu bouquet
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- tego nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Dot MAC - Ricepaper
Co powiesz na wymianę za miniaturę meteorytow? Dorzucam opakowanie na cienie MAC ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ok, a Lumiere Veena Velvet Light Medium Neutral to probka czy pelne opakowanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
chyba nic interesującego dla siebie w podobnej wartości nie widzę, niestety. może inną razą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Wiec co powiesz na wymianę MAC --> Lumiere Veena Velvet Light Medium Neutral ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
a co byś chciała w zamian ?
![]() czy cos tam innego;-) i to ten kolor o ktorym pisalam ? jakis inny by tez byl ok ;-)
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie jeszcze :
Guerlain - Mythic miniatura meteorytów, 8g. Dobrze przetrzymywane i niewiele używane. Guerlain - Pink Fresh miniatura meteorytów, 8g. Dobrze przetrzymywane i niewiele używane i ten stojaczek na biżu ![]() ogólnie to powiedz czego szukasz, mam dużo rzeczy poza wątkiem , nie wsadzam tu wszystkiego, bo wiadomo- zajmuje to duzo czasu jesli chodzi o clinique redness to nie mam już z cliniqua to mam jeszcze jeden nowy tusz 4g high impact mascara powiedz co by Cie interesowało ![]() mam z naturalnej pielegnacji 2 mini zele 30 ml do mycia twarzy korres mam duzo cieni itd wszystkiego;-) wiec czekm na wytyczne to powiem co znajde;-) mam nail patche sephorowskie nowe bezowe - mi sa niepotrzebne
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
z tego co mi sie podoba top jeszcz
MAC - Conjure Up Mac - Sweet Joy Thierry Mugler Angel (oryginalna miniaturka 5ml) ale to jest bardziej wartosciowe niz maczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
hm no ja mam cienie np zestaw paletke z make up for ever - Ty masz w wish make up ateleier;-)
może zapachy ? jakie lubisz?świeże?słodkie? dziwne? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- make up forever jest w wątku ogolnie chyba 6 albo 8 kolorow zuzycie niewielkie jasniejszych;-) a make up forever jest nie do zdarcia paletka orginalna kupiona w sephorze za 199 - sprawdz w foto w watku, dodawalam na pewno zapachy trwałe hmm , kurde na kazdym to inaczej np na mnie slynny victor &rolf trzyma sie godzinę a trwała okazala sie o dziwo britney spears midnight fantasy- jak rzep i lancome midnight rose mam tez masaki suuuu, mam escade dkny be deliciouse, jedna jakas avonowa z niszowcow
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.