|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: STYCZEŃ Clarins,Estee Lauder,Clinique,Mydlarnia i inne
Coś u mnie w obu wątkach za:
1. CLARINS Palette Prodige Face & Blush Powder - puder w kompakcie w formie mozaiki, edycja limitowana 2010 - zużycie kilka %,mało widoczne.Jest welurek i kartonik. CLARINS baza pod podkład wygładzająco-rozświetlająca - użyłam kilka razy,jest z kartonikiem. ? ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Moglabym oddac roz za: 1. CLARINS Palette Prodige Face & Blush Powder - puder w kompakcie w formie mozaiki, edycja limitowana 2010 - zużycie kilka %,mało widoczne.Jest welurek i kartonik. i ewentualnie coś drobnego dorzucić. |
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Róż jest rzeczywiście w odcieniu lekko malinowym, a co do koloru i intensywnosci, to tak jak to z różami wypiekanymi Mac zalezy to od sposobu nalozenia i ilosci nabranego produktu. Mozna uzyskac od bardzo delikatnego do mega mocnego/intensywnego odcienia.
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, właśnie sama mam potłuczonego maczka
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.