![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A były u was karty 8 giba do aparatu czy komórki? Bo w sumie nie szukałam, ale też nie rzuciły mi się w oczy.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ ![]() Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-01-03 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
to pewnie takie lody wzor pilki.? one sa poprostu takie miekkie..
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dziś w mojej biedronie zauważyłam nowe jogurty do picia o smaku marchewkowym
![]() Wziełam dwa na spróbowanie, jutro będę testować ![]()
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Podbijam pytanie o aparat Kodaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słuchawki SHP2500/10 Philips cena 39,99 zł ![]() pasmo przenoszenia 15-22000 Hz maksymalna moc wejściowa 500 mW czułość 106 dB długość kabla 6 m Może w niektórych Biedrach jeszcze się ostały bo miały być od 2-go stycznia ![]() Edytowane przez arrinerek Czas edycji: 2012-01-03 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
spróbuj. nie spełni Twoich oczekiwań oddać zawsze możesz z paragonem
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej poszukaj opinii w google
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
sub
![]()
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Paati89 daj znać jak ten jogurt smakuje, czy dobry. Właśnie zajadam Laysy z Biedronki, sorry, ale do tanich zimowych butów nic ani nikt mnie nie przekona, może i 1en sezon noga nie przemoknie, ale dalej nie sądzę żeby były tak wytrzymałe jak te np. z Ecco. Natomiast jeśli chodzi o tańsze zakupy, to np. uważam, że lepiej kupić obrączki u zwykłego złotnika lub jubilera jeśli się ma sprawdzonego niż w Aparcie, Kruku, Yes itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
nikt nie bedzie Cie przekonywac. kazdy ma swoje zdanie i tego sie trzyma i juz.
temat uwazam za zamkniety.
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ale tu nie chodzi o to czy ktoś ma kasę czy nie
![]() To nie jest wątek do dyskusji na temat tego czy lepsze jest tansze czy droższe ![]() Wątek dotyczy Biedronki - nie widzę sensu gdy ktoś napisze że w biedro są dobre rajstopy rozwodzenia się przez kilka stron nad tym że przecież za kilka zł to nie mogą być dobre ![]() A jedna i ta sama osoba ciągle czepia się że wszystko jest za tanie i beznadziejne. To po co się tu wypowiada ![]() Z mojej strony EOT ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj ogórki z chilli w słoiku ( a według gazetki mają być od jutra?
![]() i niestety nie polecam, prawie jak zwykłe ogórki, praktycznie w ogóle nie są ostre, chilli bardzo słabo czuć, jako fanka ostrych rzeczy zawiodłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jeżeli chodzi o te zakolanówki które będą od czwartku to mam takie głupie pytanie ponieważ nie wiem jaki rozmiar wziąć. Wy bierzecie taki rozmiar jaki macie buta czy może większy ? macie jakieś doświadczenie z tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Szukałam, ale niestety brak jakichkolwiek opinii..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
co to znaczy 'poprostu miekkie' ? lody to lody, wydaje mi sie ze trzymane sa w zlej temperaturze skoro sa ' poprostu miekkie', zreszta w B ktorej mialam okazje robic w wakacje zakupy po wlozeniu reki do lodowki nie bylo nawet zimno i wszystkie lody byly miekkie, zglosilam to jednak ciekawa jestem czy te lody po prostu nie zostaly ponownie zamrozone...to bylby szok ale moze nie
Edytowane przez raz2trzy Czas edycji: 2012-01-03 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już w zasadzie każda trochę odpowiedziała, ja też nie widziałam oferty i tak jak wspomniałam, wczoraj przypadkiem się na nie natknęłam i kupiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
u was tez będa od czwartku za tydzien wyprzedarze przemysłowki w biedronce??? Bo u mnie tak
![]()
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam wczoraj i mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawować w moim telefonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() One sa w stałej ofercie od jakiegoś czasu, ja je kupowałam na początku grudnia jakoś, a gazetka pewnie ma na celu zwrócenie uwagi klientów ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
W biedronce jest dobry makaron świderki. Dobry skład i dobra cena.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
ja natomiast polecam pierogi z kapustą i grzybami. jak dla mnie są rewelacyjne i za śmieszną cenę!
![]() |
#88 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Phynn ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-01-04 o 00:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Właściciele Biedronki przenoszą się do Holandii
Właściciele firmy Jeronimo Martins (JM), posiadającej sieć sklepów Biedronka, opuszczają Portugalię. Sociedade Manuel dos Santos SGPS, największy udziałowiec grupy, przekazał już wszystkie akcje JM swojej holenderskiej spółce zależnej. Jak poinformowały władze grupy Jeronimo Martins, jej największy udziałowiec, Sociedade Manuel dos Santos SGPS, pozbył się wszystkich swoich udziałów - 56,1 proc. - w dniu 30 grudnia 2011 r., utrzymując jednak prawo do głosu na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy. - Większościowy udziałowiec grupy Jeronimo Martins poza transferem akcji dokonał też zmiany swojej siedziby na Holandię - powiedziała PAP Rita Fragoso z biura prasowego grupy JM. We wtorek kierownictwo spółki Sociedade Manuel dos Santos SGPS poinformowało telewizję RTP, że głównym motywem opuszczenia portugalskiego rynku przez większościowego udziałowca grupy JM jest lepsza sytuacja gospodarcza Holandii. - Decyzja o przeniesieniu kapitału do Holandii nie wynika, jak sugeruje prasa z "ucieczki" przed obciążeniami fiskalnymi, ale z preferencji w lokowaniu swoich środków w kraju o lepszej kondycji ekonomicznej, niż Portugalia - napisano w komunikacie. Zdaniem portugalskich komentatorów, decyzja przeniesienia kapitałów właścicieli Biedronki do holenderskiej spółki Sociedade Manuel dos Santos BV została podyktowana podniesieniem przez rząd Pedra Passosa Coelho obciążeń fiskalnych w 2012 r., w tym podatku VAT. - Szkoda, że rodzina Soares dos Santos nie jest szczera, tłumacząc motywy przeniesienia swojego kapitału do Holandii. Dobrze wiemy, że głównym powodem tej decyzji jest korzystniejszy od Portugalii system podatkowy tego kraju - stwierdził Nicolau Santos, zastępca redaktora naczelnego tygodnika "Expresso". Od 2012 r. w Portugalii zlikwidowana została średnia stawka VAT na towary. Podatek ten zwiększył się z 13 proc. do 23 proc. Jedynie podstawowe produkty żywnościowe zostały z VAT na poziomie 6 proc. Wzrósł również VAT w gastronomii - z 13 do 23 proc. W 2012 r. zmianie uległ też podatek dochodowy od osób prawnych. Skala podatkowa dla firm o zysku przekraczającym 1,5 mln euro zwiększyła się z 25 proc. do 28 proc. W trzecim kwartale 2011 r. zysk netto grupy JM wyniósł 112 mln euro. We wtorek tezę o motywie fiskalnym przesunięcia kapitałów do Holandii podważył Jose Soares dos Santos, dyrektor wykonawczy firmy Sociedade Manuel dos Santos SGPS. - Nasza decyzja nie ma związku z polityką podatkową. Sytuacja finansowa grupy Jeronimo Martins jest stabilna, a jej zadłużenie bardzo niskie - powiedział agencji Lusa przedstawiciel portugalskiej firmy. Grupa Jeronimo Martins jest obecna w Polsce od 1995 r. Posiada ponad 1800 sklepów dyskontowych Biedronka. W Portugalii JM obsługuje m.in. supermarkety Pingo Doce oraz Recheio, sieć obiektów cash and carry oferujących produkty spożywcze dla gastronomii. Prezesem grupy Jeronimo Martins i głową rodziny Soares dos Santos, która jest właścicielem spółki Sociedade Manuel dos Santos SGPS, jest 76-letni Alexandre Soares dos Santos. W ocenie lizbońskiego dziennika "Jornal de Negocios", plasuje się on na 7. miejscu najbardziej wpływowych osób w Portugalii, wyprzedzając m.in. prezydenta kraju Anibala Cavaco Silvę. Z kolei według szacunków "Forbes" za 2010 r., Alexandre Soares dos Santos znajduje się na 512. pozycji listy najbogatszych ludzi świata, z majątkiem wycenianym na 2,3 mld dolarów. Z Lizbony Marcin Zatyka http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...wiadomosc.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
A ja mam zamiar kupić kilka par tych rastop po 5 zeta, trixxa na pewno tez kupię, bo lubię nie za to ze nazywa się reds czy inny desperados
![]() dużo tanio i dobrze, to moja dewiza i póki co narazie biedronka spełnia moje mierne oczekiwania ![]() howgh !
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.