![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: pastelowa biżuteria
Cytat:
![]() a tu reszta, na razie, bo jeszcze trochę baz z resztek posrebrzanego drutu mi zostało, muszę je jakoś wypełnić ^^' te z poprzedniego postu są mniejsze, z biglem mają 4cm, te są ciut większe - 5,5cm długości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
ostatek :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Zielone slicznosci! Szkoda, ze moja buzia wyglada w takich kolcach jak ksiezyc w pelni ;-(
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Tytkowe kulki dzięki wielkie <3
ukochałam sobie te drewienka, mam miliony pomysłów na ich wykorzystanie :p żeby tylko uczelnia tak nie cisnęła... odziedziczyłam gdzieś/kiedyś/po kimś 3 bazy do bransoletek "czarmsowych", ale strasznie krótkie są, paskudki. mają po ok 17cm, więc zostają ze mną. chyba, że znajdzie się ktoś o równie cienkich rączkach jak ja i zechce je przygarnąć ;] fotki podłej jakości, bo wczoraj w Poznaniu słoneczko nie dopisywało, a ja jestem niecierpliwa i muszę mieć wszystko na już :p Edytowane przez pastelowo Czas edycji: 2012-03-11 o 17:37 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
ooo jenyśku, normalnie popłakałam się ze śmiechu....
![]() ![]() a miałam tylko napisać, że bransoletki wiosnę zapowiadają wytęsknioną ![]() hi hi hi, jeszcze się chichram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
ach no widzisz secesyjko, ale z tym powodem to szczera prawda jest
![]() niemniej, dzięki wielkie za wytrwałe komentowanie, zawsze poprawiasz mi humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie te bransoletki wyglądają razem
![]() Ja dzisiaj z Poznania dostałam od Siostry zdjęcie kwitnącego na działce rannika, więc wiosna tuż tuż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Śliczne te ostatnie branzoletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() dodam, że mam pewien niecny plan, mający na celu przedłużenie bransoletek z ostatniego wrzutu, gdyż są, jak już wspominała, absurdalnie krótkie. jeśli się uda, to pojawią się niedługo ponownie, tym razem odświeżone i bardziej zdatne do "użytku" ![]() zdjęcia będą też wtedy lepszej jakości, mam nadzieję ![]() Edytowane przez pastelowo Czas edycji: 2012-03-12 o 18:51 Powód: ponowna skleroza |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
uśmiecham się szeroko
![]() ![]() a poza tym piszę, żeby zapytać o miedziane elementy i druty, zamówiłaś już chyba? (albo coś zle zrozumiałam) mogę wiedzieć skąd? miłego wieczorku.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
nie moja wina, że taka jest prawda
![]() Cytat:
![]() Aaaa! Mój setny post na wizażu ;D ![]() Edytowane przez pastelowo Czas edycji: 2012-03-12 o 19:18 Powód: celebracja! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
A jedno pytanko gdzie zamawiasz elementy na biżuterie, konkretnie mi chodzi o łańcuszek i zapięcie do tych ostatnich branzoletek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
te akurat, jak pisałam, dostałam w "spadku", ale ogólnie to allegro, albo sklepy typu qnszt.pl, kalait.pl i mnóstwo innych. wpisz w google "półfabrykaty do biżuterii" i masz ich mnóstwo ;] poszperaj po necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
ja nie mam sily na miedz chyba jednak jak na razie .... utknelam przy sznurach i rzemieniach....ale czekam dziewczyny co wyczarujecie...moze mnie natchnie
![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
dziś doszły do mnie druty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
miedziany wisiorek z 1,5mm drutu lekko zmłotkowanego, owiniętego miedzianym drucikiem 0,4mm. zawieszony na krótkim, kulkowym łańcuszku w kolorze starej miedzi.
wisiorek jeszcze przed oksydowaniem, ale oksydę już mam, więc będę kombinować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
oj tak, oksydnij go
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
na razie eksperymentuję z oksydą w ogóle, muszę sprawdzić, jakie rezultaty daje rozcieńczona, a jakie nierozcieńczona, czy lepiej w niej zanurzać czy malować pędzelkiem, więc to trochę potrwa, ale zoksyduję go na bank
![]() dziękuję, secesyjko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Fajny ślimakowiec.
![]() ![]() ![]() ![]() Mieszkałam w Poznaniu 8 lat, potem pod Poznaniam 6 lat, a potem się wyprowadziłam. Rodzice z jedną siostrą nadal tam mieszkają, a ja bywam tam czasami. Bywam w Poznaniu także służbowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Śliczny ślimaczek. I do tego jeszcze miedziany... ach uwielbiam miedziaki, więc czekam z niecierpliwością na więcej
![]() ![]()
Mój blog: http://rozsypane-koraliki-niki.blogspot.com/ Mój wątek biżuteryjny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479437 Preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=39022741&p ostcount=350 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale muszę się pochwalić - nie mam głowy, bo w sobotę mój mężczyzna mi się oświadczył! może będę miała tego męża, żeby płacić za półfabrykaty jego kartą kredytową ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Osz Ty, ale ładnie to zakręciłaś, jak równiutko ....ja lepiej nie będę się do tego brała na razie, za duża konkurencja
![]()
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a teraz masa leciutkich bransoletek z kolorowych rzemyków, koralików drewnianych i elementów posrebrzanych. wiem, że to nic ambitnego, ale odpoczywa mi przy takich rzeczach umysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
sama też właśnie zakupiłam trochę drewnianych kuleczek, tylko ja w różnych rozmiarach, już mi się część sprzedała, wiosennie się robi, trzeba trochę rozweselić tę otaczającą rzeczywistość.... dlatego uważam, że Twoje bransoletki genialnie wkomponowują się w ten trend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
a dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
daaaawno mnie tu nie było! x.X w czwartek nadrabiam pozostałe wątki, promiss!
a teraz tylko takie drobinki, bo czasu mało, malutko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
i kolejna partia, wreszcie znalazłam chwilkę, żeby porobić zdjęcia. a jeszcze parę rzeczy czeka na wykończenie... całe szczęście, że pomysły nadal są
![]() 1-4 - bransoletka z czarnych i czerwonych rzemyków wykończona elementami w kolorze miedzy. po prostu potrzebne mi było takie zestawienie kolorystyczne ![]() 5-7 - wiosenne kolczyki z kolorze jajeczno-kurczaczkowej żółci ![]() ![]() 8-10 - zawieszka, która będzie główną bohaterką bransoletki, która "się robi". też trafi do oksydy, jak i cała reszta bransoletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
fajne bransoletki i zawieszka super, zastanawiam się, czy ten drucik bazowy jest o przekroju sześcianu czy mi się tylko zdaje? ale chyba zmłotkowałaś go odrobinkę.... ja robię i sprzedaję zaraz to co zrobię, nawet nie mam szansy porobić fotek... może po świętach mi się uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Bransy z obu ostatnich wrzutów bardzo mi się podobają!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.