|  2012-03-10, 00:08 | #61 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: .:.STYCZEŃ.:. Nisim, LUSH, UrbanDecay, Essie, NARS, Sleek, Benefit, Hesh i inne

chętnie wymienię krem na biovax    | 
|     |   | 
|  2012-03-10, 12:55 | #62 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: .:.STYCZEŃ.:. Nisim, LUSH, UrbanDecay, Essie, NARS, Sleek, Benefit, Hesh i inne

znajdziesz coś u mnie za oleje z hesha? przede wszystkim jabakusum   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-03-11, 01:53 | #63 | 
| Zakorzenienie | 

a ty masz ten jabakusum jeszcze? bo on hibiskusowy w sumie jest i chyba zaznaczony, że go nie ma   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-03-11, 22:09 | #64 | 
| Zakorzenienie | 

i jak z tym jabakusum? jakbyś go nie miała to i tak znajdę coś innego u ciebie do włosów  ale na nim by mi bardzo zależało  ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- aha zależałoby mi na nim, a może odlałabyś mi część?, neem raczej nie dla mnie, nad shikakai się mogę zastanowić i odżywkami w pudrze   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-03-11, 23:33 | #66 | 
| Zakorzenienie | 

hej, znajdziesz coś u mnie za paletę ud?

__________________ | 
|     |   | 
|  2012-03-12, 15:16 | #67 | 
| Zakorzenienie | 

to amlę bym bardzo chętnie wzięła, a jabakusum odlałabyś mi trochę chociaż z 50 ml? jaką pojemność tej amli masz mniej więcej?  podoba mi się jeszcze maka eclipta w pudrze i odżywka brahmi - słyszałam, że pomiaeszane dają najlepsze efekty  no i ten shikakai ewentualnie, coś z tego bym wzięła za far away exotic i hair spray (tylko nie wiem czy chcesz tą mgiełkę kwait wiśni czy ten lakier do włosów z limonką) doczytałam, że jabakusum nie chcesz odlewać niestety   
				__________________ Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-03-12 o 15:27 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-03-12, 19:31 | #68 | 
| Wtajemniczenie | 

2-3 razy

| 
|     |   | 
|  2012-03-13, 15:37 | #69 | 
| Wtajemniczenie | 

o super, chętnie dołożę te rzeczy i prosiłabym o mint apple candy.   w takim razie ode mnie: krem do włosów avon, krem do rzęs l'biotica, balsam eva, balsam garnier od Ciebie: maska biovax, lakier essie jeśli wszystko Ci pasuje, zapraszam na PW   | 
|     |   | 
|  2012-03-13, 22:45 | #70 | 
| Zakorzenienie | 

jeśli chodzi o perfumy to kosztują normalnie więcej niż na all jak zresztą każde perfumy - jakieś 40-45 zł i tyle są warte mniej więcej  chciałabym za nie tą amle plus - tylko nie wiem ile jej masz i te dwie odżywki w pudrze mnie też interesują maka eclipta i brahmi  a zapach jest ładny orientalno-owocowy - czuć mango i kokos, ale dla mnie na wiosnę są za ciężkie (mogę używać wtedy tylko świeżaków) ewentualnie z czegoś mogę zrezygnować oczywiście   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-03-13, 23:11 | #71 | 
| Zakorzenienie | 

Hej. Podoba mi się Squaky Green i kilka ajurwedyskich kosmetyków.. Zerknij proszę do mnie   | 
|     |   | 
|  2012-03-15, 21:21 | #72 | 
| Zakorzenienie | 

hej, daj znać co z naszą wymianką jak będziesz   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-03-15, 23:24 | #73 | 
| Zadomowienie | 

Witaj, może coś w moim wątku za Urban Decay i ew. lakier Essie?

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-04-06, 13:48 | #76 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety, biżuterię wyłącznie sprzedaję, nie wymieniam się na nią   Ale może w moich wymiankowych wątkach coś byś znalazła? | 
|     |   | 
|  2012-04-06, 13:56 | #77 | 
| Zadomowienie | 

Za biżuterię oddałabym nawet olejek na porost Khadi, jeszcze w folii, bo w zapasie... A może i szampon i odżywkę dla blondynek Tressemme, Jantar wcierkę w kartoniku świeżutką, Green Pharmacy Eliksir ziołowy, Saponics- szampon do blondu lub nowy szampon Amla...   Szkoda, bo śliczna ta biżuteria.  No nic, popatrzę w wątkach. | 
|     |   | 
|  2012-04-06, 14:07 | #78 | 
| Zakorzenienie | 

Zainteresowana jestem jedynie Jantarem, Joanną rzepą i wagą kuchenną. Olejek Khadi już mam, a za pozostałe rzeczy dziękuję. To czekam, czy coś wypatrzysz w wątkach    | 
|     |   | 
|  2012-04-06, 16:36 | #79 | 
| Zakorzenienie | 

hej, czego szukasz za paletę nyc, cień zero i essie miętowy? mogę poszukać poza wątkiem

__________________ Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-04-06, 18:19 | #80 | 
| Raczkowanie | 

Cześć! Znajdziesz coś u mnie za paletkę UD?    | 
|     |   | 
|  2012-04-23, 15:46 | #82 | 
| Zakorzenienie | 

Może znajdziesz coś u mnie? Wpadł mi w oko m.in. Lush.

| 
|     |   | 
|  2012-05-07, 19:44 | #87 | 
| Raczkowanie | 

Ja jestem w posiadaniu samoopalacza Bio2You ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Nie widzę nic u Ciebie w wątku, masz może coś poza wątkiem z mojej wish. ? | 
|     |   | 
|  2012-05-12, 21:55 | #90 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

John masters Organic, mgiełka do robienia fal z solą morską i lawendą - znajdziesz coś u mnie? Ewentualnie też Aplefit, Khadi, lakier miętowy Essie i Kaminomoto? 
				__________________ Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2012-05-12 o 21:57 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.