Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz II - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 18:39   #61
ewka5891
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz II

Witam ponownie w nowym wątku

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:54   #62
Jessiczka
Rozeznanie

GG do Jessiczka

ja rownież Witam w drugiej czesci ciekawe ile sie do lipca/sierpnia ich uzbiera
Stary 2012-01-13, 20:46   #63
blueberry88
Zakorzenienie

Coś nam tu wizaż szwankuje...
A ja chciałam napisać, że kupiłam rajstopki ciążowe! I pani była miła, na szczęście. Jutro je wypróbuję
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 20:56   #64
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość

No miejmy nadzieje Z moim nie pogadam, bo mamy nowy problem i mój problem to pestka Chyba tż przedłużenia kontraktu nie dostanie i kurcze niezły zonk Jeszcze nie na 100% ale jak tak będzie, to będziemy cienko piszczeć Staram się o tym nie myśleć, żeby się nie stresować ale nie wiem czy uda mi się udawać samej przed sobą, że nic się nie stanie
oj mam nadzieję, że jednak wszystko się dobrze skończy

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Coś nam tu wizaż szwankuje...
A ja chciałam napisać, że kupiłam rajstopki ciążowe! I pani była miła, na szczęście. Jutro je wypróbuję
Super

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 23:41   #65
natee
Zakorzenienie

kurcze od dwóch godz próbuje sie wbić na wizaz, ale cos blokuje serwer, dobrze , ze juz dziala

mamy juz telewizorek

zmeczona jestem, kaszel mam, chrypke.. ide do łóżka sie wygrzac

dobranoc mamusie

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 23:41   #66
Norniczka
Rozeznanie

Hehe, bede jedyna w tym dniu na wizażu, u mnie dopeiro 23:40 .
Narzekacie trochę na TŻ, mój prześciga się w wymyslaniu dla mnie nowych przezwisk. Przedtem był Żyguś, teraz jest Złomek, że niby się sypie...
Od 3 dni czuję się dobrze, tzn w miarę dobrze, przeszły mi mdłości, no ale już chyba najwyższy czas . Nie ma z kim popisać to idę spać. Buziaki
Stary 2012-01-14, 00:12   #67
Soleilka
Zakorzenienie

To i ja się melduję

Czytam sobie spokojnie wątek, jadę w sam dół, a tu szok, bo widzę w ostatnio dodanych wątek nasz nowy

Idę Was teraz nadrobić

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość

JA byłam wczoraj w tesco i też naszła mnie ochota na kwaśne żelki ale niestety zjadłam jednego i mnie zemdliło
Ja jak je zjem, to mi później niedobrze. No, ale mam za dużego smaka, żeby ich nie jeść
Cytat:

Jeszcze Wam pokażę, co ten mój ciekawski małż sprawdzał: http://babystrology.com/tickers/baby...16&babycount=8

Mój TŻ się przeraził, jak mu to pokazałam
Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
hej byłam wczoraj u gina, myśłałam może że zrobi mi usg jakieś, ale narazie tylko normalne badanie i cytologię. No i termin mam na 27 sierpnia, czyli pewno jako jedna z ostatnich na wątku. Jeszcze chciał mi dać skierowania na badania, ale stwierdził że wyniesie mnie to majątek i chce mnie wysłać do szpitala jak skończe chodzić do pracy
Przyszedł piątek i matoły do szkoły :P ale mi się nie chce ... odkąd jestem w ciąży to mnie tam nie było ...
Tak z ciekawości zapytam, kto Cię prowadzi?

Ja mam szkołę jutro, z czego mam zaliczenie Nie byłam na tych zajęciach, więc w ogóle nie wiem o czym to będzie

Zjadłam dzisiaj 2 lody

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 01:23   #68
Maciejka__
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku.

Cytat:
Napisane przez izasz-b Pokaż wiadomość
Pojawię się za to w czwartek, bo mam usg, więc napiszę co u mnie, (...) Ale pamiętajcie o mnie i trzymajcie kciuki za czwartkową wizytę - już jest 16 tydzień, więc może poznam płeć?
Iza - co u Ciebie?

Cytat:
Ja szukałam kilka dni temu, ale bezskutecznie. W końcu zamiast rozmiaru 3 wybrałam 5 z mickrofibrą. Dobre są też kupione jeszcze przed ciążą rajstopy bawełniane i z dodatkiem bawełny. Reszta niestety odpada.
Jak chciałam kupić coś luźniejszego w pasie, to pani z C&A spojrzała na mnie i skierowała na dział młodzieżowy. Mam 34 lata i staram się unikać ubrań młodzieżowych, ale kupiłam tam kilka długich, bawełnianych bluzek, więc w sumie rada ekspedienki była dobra. Biodrówki na razie są dobre, więc po spodnie mogę się wybrać za kilka dni. W sklepach od razu robi mi się słabo, więc wcale się do tych zakupów nie palę.

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Co do TSH ja badam co miesiac bo biore leki, ale ogólnie w ciazy wyniki tarczycyc bardzo skacza, bo ejst tak ze do 12tc dziecko pobiera hormony matce, a pozniej to sie troszke uspokaja, bo od 12tc dziecko ma swoja tarczyce i samo produkuje juz hormonki
U mnie chyba w 11 tc TSH spadło do ok. 1,6, a w 14 skoczyło na 3,80. fT4 to 13,87, a wg mojego gina niepokojące byłoby takie TSH bez danych o fT4, albo fT4 poniżej 10. Zadzwoniłam do swojego endo, ale ponieważ przyjmuje tylko raz w tygodniu, to rozmawiałam z kierowniczką przychodni (też ginekolog - endokrynolog). Powiedziała, że mam zwiększyć dawkę euthyroxu z 50 na 75 i za kilka dni stawić się u swojego lekarza, ale oni mają wyczerpane limity, więc powinnam być w porządku i zapłacić za wizytę. Dodam, że to było w styczniu i chodzę tam na NFZ. Miałam zaledwie 3 wizyty i dwa pobrania krwi, a już mi podpadli. W każdym razie spróbuję się zarejestrować do UCK nawet, jeśli miałabym się tam dostać w 2015, to przecież leczyć będę się pewnie do końca życia.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-01-14 o 02:08
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 06:43   #69
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane
Też spać nie mogę A dzisiaj sobota, mogłabym poleniuchować a tu nic.
Do 6,15 wierciłam się łóżku, aż w końcu skapitulowałam. Wzięłam prysznic, posmarowałam się oliwką, zjadłam pomarańcze - na które miałam smaki od wczorajszego wieczora, ale już leżałam w łóżku i nie chciało mi się wstawać. A teraz wizaż. Chociaż widzę, że dużo do nadrabiania nie mam, bo rzeczywiście stronka wczoraj szwankowała.

Byłam wczoraj na poczcie odebrać spodnie ciążowe, które kupiłam na allegro. Po pierwsze to na pocztę musiałam lecieć dwa razy bo jak wychodziłam z domu to wzięłam tylko awizo i dowód osobisty. Przy okienku okazało się, że zamiast dowodu wzięłam kartę do bankomatu .
Na szczęście zdążyłam wrócić - byłam 3 minuty przed zamknięciem.
Spodnie, które kupiłam są ok. Bez szału. Na pewno nie są takie fajne jak te z HM, ale kosztowały jakieś 50 zł i będą akurat do szargania. Jakiś spacer do lasu itd.
Chociaż bardzo podobają mi się spodnie z HM to boję się ich kupić. Nie wiem jak przytyję. Mam niestety obawy, że oprócz brzucha pójdzie mi duużo w tyłek i uda, więc waham się nad rozmiarem i z zakupami się wstrzymam.

Dziewczynki bierze lub brała któraś Femibion Natal 2? Warto?
Poleciła mi go oczywiście gin i do końca 12 tc bierze się Natal 1, który kosztuje jakieś 35 a wczoraj dojrzałam, że Natal 2 kosztuje 55 zł - starczy na miesiąc. Zasugerowałam Tż, że mogę zapytać gin o jakieś dobre tabletki na czas ciąży, ale tańsze to dostałam opieprz, że on na zdrowiu moim i dziecka nie będzie oszczędzał. Więc i tak je kupię, ale pobuszuję w necie, żeby było taniej

Na wizażu na razie cisza, więc pewnie poczytam książkę, a za jakieś 2 godziny pójdę spać

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 06:45   #70
Soleilka
Zakorzenienie

Nie spałam całą noc W ogóle mam problem z bezsennością ostatnio...

Co w tym najgorsze zaraz do szkoły

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:11   #71
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Dziewczynki bierze lub brała któraś Femibion Natal 2? Warto?
Poleciła mi go oczywiście gin i do końca 12 tc bierze się Natal 1, który kosztuje jakieś 35 a wczoraj dojrzałam, że Natal 2 kosztuje 55 zł - starczy na miesiąc. Zasugerowałam Tż, że mogę zapytać gin o jakieś dobre tabletki na czas ciąży, ale tańsze to dostałam opieprz, że on na zdrowiu moim i dziecka nie będzie oszczędzał. Więc i tak je kupię, ale pobuszuję w necie, żeby było taniej

Na wizażu na razie cisza, więc pewnie poczytam książkę, a za jakieś 2 godziny pójdę spać
ja od wczoraj biore w tamtej ciązy brałam jedynke.
a od wczoraj wlasnie te na II trymestr sa dosc drogie ,widzialam w aptece tansze witaminy, ale ja je mialam juz kupione z tamtej ciązy. Nie doczekalam do ich brania.....
zaplacilam wtedy 65 za nie na 1 miesiąc. Teraz ile kosztują to niewiem. I tez niemoge sie o nich wypowiedziec bo dopiero wzielam 1 tabletke i 1 kapsułke(bo sie bierze taki zestawik)

co do spania tez nie moge. Tz wstaje przed 6 a ja juz nie zasypiam. Ale to dlatego ze na brzuchu nie spie bo juz mi niewygodnie i czuje z emnie gniecie i uciska wiec mus spac na boku. A ja na boku nie lubie!!!!!!!! i co ja mam zrobic???????

a tak w ogole to witam
dzis leniuchuje do 10 w lozku

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:38   #72
dottta
Zakorzenienie

ja też wyprawiłam małża do pracy po 7 a teraz siedzę z kawą przed tv
a później lecę kupić coś dla dzieciaków bo dzisiaj jedziemy do niemowlaczka a jutro do półtoraroczniaka

co do tycia to mi już poszło w tyłek i uda ale u nas w rodzinie to normalne... głownie dupsko rośnie a brzuch nie bardzo
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:45   #73
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
:
co do tycia to mi już poszło w tyłek i uda ale u nas w rodzinie to normalne... głownie dupsko rośnie a brzuch nie bardzo
mojej mamie tez najpierw w ramiona poszlo w tylek uda itp a brzuch dostala w 6 miesiącu troszke. ja jestem chyba przeciwienstwo, bo mi w brzuch tylko idzie narazie. Nigdzie nie przytylam. Nawet jak na taki brzuch to waga sie trzyma ja bym sobie dala jakies z 5+ a mam narazie 1+

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-01-14, 07:54   #74
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
co do spania tez nie moge. Tz wstaje przed 6 a ja juz nie zasypiam. Ale to dlatego ze na brzuchu nie spie bo juz mi niewygodnie i czuje z emnie gniecie i uciska wiec mus spac na boku. A ja na boku nie lubie!!!!!!!! i co ja mam zrobic???????
oj na to chyba nie ma rady. Może te specjalnie wyprofilowanie pomogą w ułożeniu się do snu, ale nie w zaśnięciu.
Najbardziej lubię zasypiać na brzuchu lekko odwrócona na prawy bok, ale za niedługo nie dam rady tak leżeć.
Zresztą gdzieś czytałam, że kobiety w ciąży nie powinny spać na plecach - dziecko może się udusić, ani na prawym boku bo to wywołuje skurcze macicy, brzuch z wiadomych względów odpada. Wskazany jest lewy bok z ugiętą w kolanie brawo nogą... Kolejne ułatwienie w błogosławionym stanie

Cytat:

Moja kochana siostrzyczka, który ma dość spory tyłek od żarcia słodyczy, co rusz do mnie dzwoni z pytaniem czy już zaczęła mi rosnąć dupa Nie ma to jak wsparcie rodziny

Stary 2012-01-14, 08:02   #75
nel_a
Zakorzenienie

od rana mam dobry humor
mam nadzieję że Wy też

Jedziemy dziś na taką małą imprezkę do kuzyna (i jego rodziny) mojego tż Urodził się im syn półtora roku temu i wstyd się przyznać ale dopiero pierwszy raz go zobaczymy. Mam dla niego fajny prezent- tak myślę Obdarowaliśmy wszystkie dzieciaki w rodzinie tym nasze też takie będzie mieć

taka lampka

http://www.img.chh.pl/large_size/44e...b9da4f9f85.jpg

~~mnie na razie ubyło 2kg - ogólnie mam zakaz przytycia powyżej 7kg (przez moją wagę )

Edytowane przez nel_a
Czas edycji: 2012-01-14 o 08:04
nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:17   #76
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
mojej mamie tez najpierw w ramiona poszlo w tylek uda itp a brzuch dostala w 6 miesiącu troszke. ja jestem chyba przeciwienstwo, bo mi w brzuch tylko idzie narazie. Nigdzie nie przytylam. Nawet jak na taki brzuch to waga sie trzyma ja bym sobie dala jakies z 5+ a mam narazie 1+
u mnie wszystkie kobiety tyją w tyłku (ja też mam taką figurę - typowa gruszka) a w ciąży to już masakra Nawet kuzynka która przed ciążą była mega chuda i w ciąży z 8-9 kg przytyła to miała wielgachne dupsko i uda a brzuszek mały Niestety mam figurę jak pozostałe babki u mnie w rodzinie

Cytat:
oj na to chyba nie ma rady. Może te specjalnie wyprofilowanie pomogą w ułożeniu się do snu, ale nie w zaśnięciu.
Najbardziej lubię zasypiać na brzuchu lekko odwrócona na prawy bok, ale za niedługo nie dam rady tak leżeć.
Zresztą gdzieś czytałam, że kobiety w ciąży nie powinny spać na plecach - dziecko może się udusić, ani na prawym boku bo to wywołuje skurcze macicy, brzuch z wiadomych względów odpada. Wskazany jest lewy bok z ugiętą w kolanie brawo nogą... Kolejne ułatwienie w błogosławionym stanie

Moja kochana siostrzyczka, który ma dość spory tyłek od żarcia słodyczy, co rusz do mnie dzwoni z pytaniem czy już zaczęła mi rosnąć dupa Nie ma to jak wsparcie rodziny
Też mam problem ze spaniem - na boku mnie bolą piersi i rwie bok a na brzuchu nie mogę. Pozostaje mi spanie płasko na plecach
Jak mi brzuch urośnie to planuję kupić http://allegro.pl/kojec-poduszka-dla...038164688.html

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
od rana mam dobry humor
mam nadzieję że Wy też

Jedziemy dziś na taką małą imprezkę do kuzyna (i jego rodziny) mojego tż Urodził się im syn półtora roku temu i wstyd się przyznać ale dopiero pierwszy raz go zobaczymy. Mam dla niego fajny prezent- tak myślę Obdarowaliśmy wszystkie dzieciaki w rodzinie tym nasze też takie będzie mieć

taka lampka

http://www.img.chh.pl/large_size/44e...b9da4f9f85.jpg

~~mnie na razie ubyło 2kg - ogólnie mam zakaz przytycia powyżej 7kg (przez moją wagę )
oglądałam to nawet ostatnio na necie a wczoraj na żywo fajne
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:23   #77
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

no to masakra bo ja lubie spac jak cos na prawym boku ale itak bardzien na brzuchu. Wiec juz w ogole masakra;D
Cytat:
u mnie wszystkie kobiety tyją w tyłku (ja też mam taką figurę - typowa gruszka) a w ciąży to już masakra Nawet kuzynka która przed ciążą była mega chuda i w ciąży z 8-9 kg przytyła to miała wielgachne dupsko i uda a brzuszek mały Niestety mam figurę jak pozostałe babki u mnie w rodzinie

)
ja nie mam figury mamy. Moje kuzynki maja ich figure tzn mamy i jej siostry ja wyrosłam duzo wyzsza i chudsza nic tamte. Moja mama to takie jabłko. Kuzynki tez. ja jestem wsumie gruszka ale nie az taka.i myslalam ze w brzuchu nie bede szybko tyła bo talie miałam szczuplą itp a widzisz poszlo w brzuch. Oczywiscie ja mowie na obecna chwile moze sie jeszcze zmienic wszystko, ale dla mnie wazne by ciązowy brzuch byl. A ze przytyje tu i tam to chyba nieuniknione....zawsze pare cm przybedzie, ale po ciązy sie nimi zajme

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-01-14, 08:26   #78
pumas
Zakorzenienie

Witajcie. Nie było mnie tylko 2 dni, a tu już nowy wątek
Nie nadrobię was cholery jedne, pędzicie jak szalone, ale zajrzę do klubu.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:26   #79
ivoncia16
Wtajemniczenie

a aj wczoraj wogole nie moglam wlaczyc wizazu ;/
az sie zloscilam hehe
o 12 jade do Tż mam nadzieje ze kupimy cos fajnego dla bobaska
niedlugo bede jadla frytaski
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 09:28   #80
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Linka, a gdzie pracujesz, jeśli można wiedzieć?
Ja też na L4 jestem, praktycznie od samego początku.
Nie chcę zdradzać gdzie dokładnie, ale mam kierownicze stanowisko - 30 osób pracujących umysłowo. Sorry ze tak ogólnie...
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:33   #81
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehe ależ walka
ja za to walczę z kanapeczkami zawsze mam ochotę na 1 lub 2 więcej
mnie jakoś ostatnio nie ciągnie do chipsów - aż się sama sobie dziwię

Stary 2012-01-14, 09:44   #82
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
hehe no tak
mój nie kupuje, wie że nie mogę więc mam luz

Stary 2012-01-14, 09:44   #83
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Kojarzyło mi się, że te poduszki to taki bajer, ale 140 zł to dość sporo...
Obecnie czytam jakieś starsze wydania Mjak mama -kupiłam na dworcu PKP po 2,5zł za gazetę
W którejś z gazet pisali, że śpiąc na boku, zamiast takiej poduszki można użyć kilka jaśków - jeden między nogi, drugi płaski pod brzuch, a trzeci najwygodniejszy pod głowę. Można użyć też koca zwiniętego w rulon - trzeba go najpierw przełożyć pod głowę, potem wzdłuż linii pleców, między nogami i z przodu pod brzuszkiem. Czyli w sumie ten koc najbardziej imituje poduszkę.
Ale na ile to się sprawdza to nie wiem. Póki co jestem na etapie czytania dobrych rad

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 09:44   #84
prince_polo
Zakorzenienie

byłam na malych zakupach w biedronie i mnie złapało klucie brzucha...... szłam tak powoli jak bym byla przed samym porodem

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-01-14, 09:52   #85
asia665
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
To i ja się melduje w nowym wątku. Nadrobie dopiero jutro ,bo troche plany nam się przesunęły. Ogólnie to jestem wściekła. Bo kupiliśmy pralke i lodówke(tak jak pisałam wcześniej). Wczoraj nam je przywieźli i wiecie co? Pralka przyszła z wystawy sklepowej bez żadnego zabezpieczenia-nawet bez folii. I oczywiście cała porysowana . Prawy górny róg i osłona bębna w rysach.Od razu pojechaliśmy do sklepu i powiedzieliśmy że jest taka sytuacja i wiecie co: Oni nie mają już tej pralki dostępnej i jedyne co mogą zrobić to zaproponować nam inną pralkę,albo droższą i wówczas my dopłacamy do niej,albo tańszą i oni zwracają nam różnice. Ja mowie ,że ta pralka jest dostępna w internecie a facet do mnie że oni już ją wycofali z produkcji:/. A najlepsze jest to,że nie chcą nam oddać kasy. Bo podobno nie mają takiego obowiązku. A kurcze co jak ja np. nie chce innej pralki tylko tą.

To się Wam pożaliłam.
Pozdrawiam i do jutra

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 10:02   #86
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
To i ja się melduje w nowym wątku. Nadrobie dopiero jutro ,bo troche plany nam się przesunęły. Ogólnie to jestem wściekła. Bo kupiliśmy pralke i lodówke(tak jak pisałam wcześniej). Wczoraj nam je przywieźli i wiecie co? Pralka przyszła z wystawy sklepowej bez żadnego zabezpieczenia-nawet bez folii. I oczywiście cała porysowana . Prawy górny róg i osłona bębna w rysach.Od razu pojechaliśmy do sklepu i powiedzieliśmy że jest taka sytuacja i wiecie co: Oni nie mają już tej pralki dostępnej i jedyne co mogą zrobić to zaproponować nam inną pralkę,albo droższą i wówczas my dopłacamy do niej,albo tańszą i oni zwracają nam różnice. Ja mowie ,że ta pralka jest dostępna w internecie a facet do mnie że oni już ją wycofali z produkcji:/. A najlepsze jest to,że nie chcą nam oddać kasy. Bo podobno nie mają takiego obowiązku. A kurcze co jak ja np. nie chce innej pralki tylko tą.

To się Wam pożaliłam.
Pozdrawiam i do jutra
ja się ta tym nie znam ale przede wszystkim powinniście być poinformowani o tym że będzie to sprzęt z ekspozycji. My kupiliśmy tv i od razu nam powiedzieli co i jak - na szczęście był zapakowany w oryginalny karton.

Może coś tu będzie o tym
http://prawa-konsumenta.wieszjak.pl/...ot-towaru.html

Stary 2012-01-14, 10:03   #87
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

To się Wam pożaliłam.
Pozdrawiam i do jutra
Tez mialam taka sytuacje, nam przywiezli zmywarke z wystawy.
Tutaj niestety nic nie mozemy zrobic.

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 10:30   #88
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Tez mialam taka sytuacje, nam przywiezli zmywarke z wystawy.
Tutaj niestety nic nie mozemy zrobic.
Nic nie można zrobić?
No maskra, człowiek kupuje nowy sprzęt a dostaje z wystawy, który był już wcześniej ileś tam razy macany , otwierany, testowany i nie wiem co jeszcze.

Stary 2012-01-14, 10:30   #89
hanjah
Zakorzenienie

Widzę że nie tylko ja miałam wczoraj problem z wejściem na wizaż

Jak nigdy pospałam dziś do 10 A to wszystko dlatego, że moje dziecko tak długo spało A zwykle budzi mnie o 8-8.30 Zmykam dziś na ploteczki do koleżanki, a przy okazji skróci mi ona spodnie ciążowe

Buziaki i do wieczora (pewnie tyle zapiszecie, że Was znów nie nadrobię...)
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 10:45   #90
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Nie spałam całą noc W ogóle mam problem z bezsennością ostatnio...
A ja śpię jak suseł Dziś obudziłam się o 8:30

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
a aj wczoraj wogole nie moglam wlaczyc wizazu ;/
az sie zloscilam hehe
No nie działał wczoraj niestety

Cytat:
Treść usunięta
nieźle to sobie wytłumaczyłaś

Cytat:
byłam na malych zakupach w biedronie i mnie złapało klucie brzucha...... szłam tak powoli jak bym byla przed samym porodem
Ja tak mam prawie cały czas. Albo jak jadę samochodem i trzęsie, to czuję takie ugniatanie jakby, z prawej strony bardziej

Cytat:
Cześć dziewczyny

To się Wam pożaliłam.
Pozdrawiam i do jutra
Ojej współczuję A jak kupowaliście to nie uprzedzali, że to ostatni egzemplarz? Bo jeśli uprzedzali, to gorzej, bo wtedy to już jest na Waszą odpowiedzialność. Bo taki egzemplarz z wystawy zwykle jest bez opakowania i innych zabezpieczeń Dlatego my nigdy takich nie bierzemy.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości