![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczniowo...
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32145555]Pisalam Ci miesiac temu, gdy bylam chora, ze nie dalam rady przetestowac. Nie chcialam Cie wstrzymywac, wiec napisalam, abys wymienila Bossa jak trafi Ci sie okazja
![]() Minelo sporo czasu a ja zdazylam juz o Bossie zapomniec i dalej go nie powachalam. Teint Resist juz nie mam. Ja jako podklad uzywam trzech roznych produktow. Co do pytania o najbardziej dopasowany kolorystycznie to nie wiem jaki mam przyjac punkt odniesienia. O ile pamietam mam jasniejsza skore od Ciebie i to, co ja uznam za jasne niekoniecznie moze pasowac Tobie ![]() No ok, trudno. Chciałam wypróbować ale pewnie i tak byłby za ciemny nawet na lato ![]() Dlaczego sądzisz, że masz jaśniejszą skórę? Nie przypominam sobie, żebym swój kolor gdziekolwiek opisywała ![]()
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja uzywam MAPa, dodatkowo rozjasniam go i zazolcam. Nic, dziekuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
http://archiwumallegro.pl/q_termolok...447323868.html
to są dokładnie te termoloki ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
przydreptalam spytac o serum E. Lauder...
mam nowy puder sypki Kanebo poza watkiem ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Podziekuje.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-02-12 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
a nie chceta
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;32269432]Musze wymacac w Sephorze Puder Chanel czy nie jest za ciemny.
btw: nie zainteresuje Cie nic oprocz meteorkow u mnie bo chetnie przygarnelabym Fixa MACa i miniaturke Hydramax?[/QUOTE] To chyba jeden z najjaśniejszych odcieni więc nie powinien ![]() Póki co wpadły mi w oko tylko Meteorki, ale przejrzę jeszcze raz Twoją listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ewentualnie jeśli w grę wchodziłaby jakaś większa wymianka, to chętnie zastanowiłabym się jeszcze nad cieniami Diora Incognito i Stylish Move
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Być może nawet w tym tygodniu uda mi się coś jeszcze dorzuć także zapraszam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Polecam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.