|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Styczeń! wszystkowątek zbiórkowy
Witaj,
czy znajdziesz coś u mnie w obu wątkach za: Aqualina Pink sugar EDT 50 ml uzyłam kilka razy widać na zdjęciu Dr.Irena Eris cleanology- maska nawilżająca 75ml nowa i ewentualnie: Isa Dora Wonder Nail-użyty 2-3 razy kol.80 pink crystals 8.Vichy dercos-Szampon wzmacniający zwalczający łupież 100ml nowy ? Poza wątkiem mam jeszcze Naomi Campbell Cat Deluxe EDT ok 38/50 ml |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
11.Maybelline płyn do demakijażu oczu-nowy 125mlx3 2.Joanna odżywka do włosów wzmacniająca ze skrzypu i rozmarynu-NOWE Biovax-odżywka w sprayu z cynamonem ?
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Oddam BARDZO wiele za te dwie rzeczy:
9.Max Factor lipfinity lasting lip tint w pisaku kol 08 użyłam go ze 4 razy w tym 16.Maybelline-eye studio lasting drama gel liner-eyeliner żelowy w słoiczku czarny -sprawdziłam tylko konsystencję jest prawie nietknięty ale bez pędzelka. |
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo chętnie! : ) To jak, jesteśmy umówione? Paletka ELF i mgiełka za eyeliner Maybelline i pisak MaxFactor?
|
|
|
|
|
#69 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zatem moja propozycja jest taka: 2.Aqualina Pink sugar EDT 50 ml uzyłam kilka razy widać na zdjęciu 8.Vichy dercos-Szampon wzmacniający zwalczający łupież 100ml nowy 8.Dr.Irena Eris cleanology- maska nawilżająca 75ml nowa!! 17.Isa dora-light touch concealer-korektor w pędzelku- 08 blond beige 16.Maybelline-eye studio lasting drama gel liner-eyeliner żelowy w słoiczku czarny w zamian za: Puder Clinique Samoopalacz Lancaster - nowy samoopalacz St. Tropez - nowy, z kartonikiem Pomadka ochronna bio z włoch - nowa, z kartonikiem lub za: Naomi Campbell Cat Deluxe Samoopalacz Lancaster - nowy Samoopalacz St. Tropez - nowy, z kartonikiem Pomadka ochronna bio z włoch - nowa, z kartonikiem Gdybys wybrala cos jeszcze w ktorymś z moich wątków to podoba mi się też: lakier Isa Dora Wonder Nail-użyty 2-3 razy kol.80 pink crystals Co Ty na to? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-02-16 o 13:17 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
3.Calvin Klein CKin2You 150 ml EDT-zużycie może 20 ml coś u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=588062 |
|
|
|
|
#71 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To może zaktualizujmy to do takiego układu: - I PROVENZALI BIO pomadka pielęgnacyjna - nowa, w kartoniku - NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE EDT 30/50 ml - LANCASTER balsam brązujący do ciała z SPF 15 - nowy, nieużywany W zamian za: Aqualina Pink sugar EDT 50 ml uzyłam kilka razy widać na zdjęciu Dr.Irena Eris cleanology- maska nawilżająca 75ml Gdybys wybrała u mnie coś jeszcze w ktorymś z watków to przygarnęłabym też: Isa dora-light touch concealer-korektor w pędzelku Vichy dercos-Szampon wzmacniający zwalczający łupież 100ml nowy Isa Dora Wonder Nail-użyty 2-3 razy kol.80 pink crystals Ale mogę się bez tego obyć. Daj proszę znać u mnie
Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-02-17 o 09:27 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie znajdziesz za Insolence?
|
|
#73 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mogę oddać Sleeka za Isadorę ![]() Jeśli wszystko się zgadza - zapraszam na PW celem wymiany adresów. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Chimay
|
coś za
2.Joanna balsam do wlosów naw-reg.miód proteiny mleczne-NOWE 2.Joanna odżywka do włosów wzmacniająca ze skrzypu i rozmarynu-NOWE 7.Biovax-odżywka w sprayu z cynamonem-150ml ubytek widoczny? odp u mnie
|
|
|
#75 |
|
Chimay
|
niestety one najprawdopodobniej zostaną wymienione, jakby się coś zmieniło dam znać
|
|
|
#76 |
|
Chimay
|
hej, miałam dokładkę, może znajdziesz coś za
Joanna balsam do wlosów naw-reg.miód proteiny mleczne-NOWE Joanna odżywka do włosów wzmacniająca ze skrzypu i rozmarynu-NOWE
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
witaj,
może znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
#79 |
|
Chimay
|
krem neutrogena jest póki co w negocjacji, a za sam balsam co byś mogła oddać?
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- patrzyłam na ceny w kwc i myślę, że mogę zrezygnować z odżywki ze skrzypem i wymienić balsam neutrogena za balsam Joanna i odżywkę w sprayu z cynamonem, co Ty na to? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- tak teraz patrzę, że wszystkie moje ostatnie wymiany to tylko rzeczy do włosów więc przeglądam teraz w kwc pielęgnacje twarzy...do jakiej cery jest ten peeling enzymatyczny dermika ? ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- czyli nie dla mnie, a masz może coś poza wątkiem z kosmetyków pielęgnacyjnych do twarzy?
Zagłosuj na Paczkomat Edytowane przez kosovitz Czas edycji: 2012-02-25 o 19:49 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
widziałabyś coś u mnie za:
7.Lakier pierre rene użyty 2 razy. 2.Rimmel lasting finish użyłam raz kol 200 4.Sephora spray dodający objętości włosom z guaraną.Użyty 3 razy. 6.Wellaflex-spray 3dniowa objętość użyty ze dwa razy. lub jakąś część wymienionych ???
|
|
|
|
|
#81 |
|
Chimay
|
niestety nic więcej dla siebie nie widzę, więc zostaje balsam joanna i odżywka z cynamonem za emulsję neutrogena, jeśli Ci odpowiada czekam na pw
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() szukam jeszcze u Ciebie na fotkach Pharmaceris-płyn do zmywania makijażu oczu ubytek widoczny oraz masażera ale znaleźć nie mogę. nie ma ich na wymianke juz czy nie ma ich na fotkach? co do peelingu - kiedy byl otwarty? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Max Factor -cienie podwójne maźnięte tylko kol420supernowa pearls?
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli podoba Ci się cokolwiek u mnie to daj znać - wypatrzyłam sobie parę rzeczy u Ciebie
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś u mnie za koretkor Isadory blond beige oraz:
4.Róż vipera użyty kilka razy śliczny ciepły odcień ze złotymi drobinkami?
|
|
|
#87 |
|
A cobra on my left...
|
Coś u mnie?
![]() Na którym zdjeciu jest ten płyn? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

więc przeglądam teraz w kwc pielęgnacje twarzy...