|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po jakim czasie od pierwszego zobaczenia waszego..?
Mnie mój zafascynował odkąd go ujrzałam. Jezu, nawet zanim bo słyszałam opowieści na jego temat.
Zakochałam się bez opamiętania po kilku spotkaniach (ale w gronie znajomych) czyli jakoś po miesiącu, być może dwóch. |
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja stety/niestety nie jestem wzrokowcem,ani słuchowcem.Zawsze mi wychodziło w testach ,że dotykowiec/zapachowiec . Zauważyłam,że to ma ogromny wpływ na to,jak szybko i w jaki sposób się zakochujemy.
Ja byłam zakochana tak naprawdę 2 razy w życiu i 2 razy był ten sam schemat.Najpierw nie lubiłam tych panów,podobali mi się wizualnie,ale nie było jakiegoś wow,nie zwracałam na nich zbytnio uwagi.I nagle jeden dotyk ( z pierwszym chyba zatańczyłam, a z drugim to było jakoś tak ,że mnie objął ),nie wiem może zapach/perfumy i jak grom z jasnego nieba na mnie spadało zauroczenie - dosłownie w jednej chwili.Dlatego porównywalnie szybko się zakochuje ze wzrokowcami,ale nie zrozumiem nigdy jak można się zobaczyć np. pierwszy raz i się zauroczyć.Mi to się nie zdarzy,ale perfumy i dotyk na mnie niesamowicie działają w tym względzie. |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zakochałam w moim TŻ po miesiącu związku. Po prostu pewnego dnia szykowałam się i czekałam na mojego chłopaka, bo miał do mnie przyjść i sobie pomyślałam "Cholera... Trafiło mnie"
Wcześniej to była tylko fascynacja.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
u nas to była "miłość od pierwszego wejrzenia"
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie po paru miesiącach częstego kontaktu/spotkań.
I to nie tak nagle, a powoli stopniowo coraz bardziej się do niego przywiązywałam, zaczęłam widzieć w nim interesującego i wartościowego chłopaka, ten jego boski uśmiech... |
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
A czy jest możliwość miłości, kochania kogoś, bez zauroczenia, odczuwania chemii, jakiegoś pociągu seksualnego..? Jak uważacie? A może to tylko przywiązanie i miłość "przyjacielska"?
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez pociągu seksualnego nie ma jako tako miłości partnerskiej. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
haha u mnie bylo tak ze jak mnie zobaczyl to ponoc od razu mieta byla
delikatna i mimo iz byl w miedzyczasie w kilku krotkich zwiazkach. ja owszem dostrzeglam go bo co tu ukrywac straszliwy przystojniak - taki malaszynski w wersji ciemnej ale pierwsze mysli jakie przyszly-pewnie zajety(dziewczyna narzeczona zona)a jek nawet nie to ma takie powidzenie ze co tam ja taka nijaka, i na tym sie skonczylo i sie nie zastanawialam nad nim choc podobal mi sie. pozniej sredni 1-2 razy w tyg widywalismy sie w busie gdy zjezzalam do domu. no i ponoc przemogl sie (podobno krepowalam go bardzo)gdy pierwszy raz(!) zobaczyl jak sie usmiecham i zwariowal. a trwalo to 2 lata moze nawet ponad. a teraz jestesmy od 2,5 roku po ponad 1,5 roku zareczeni
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2012-02-06 o 21:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

),nie wiem może zapach/perfumy i jak grom z jasnego nieba na mnie spadało zauroczenie - dosłownie w jednej chwili.
Wcześniej to była tylko fascynacja.