![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Forum ekspertów Therm Line
Cytat:
Jakoś moi znajomi, ktorzy wracaja z pracy za granica wszyscy chudna. A to dlatego, ze bardzo duzo pracuja i nie maja czasu sie obiadac wiec dodatkowo bedziesz miala zajecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ponownie wybieram się do Londynu, a na jak długo to wszystko wyjdzie w praniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkich
![]() od marca zamierzam porządnie wziąć się za siebie,aby do wakacji schudnąć nadprogramowe 8kg;p mam takie pytanie: czy są jakieś przeciwwsakaznia do stosowania therm line forte i jednoczesnego chodzenia na vacu fit? wiem,że to może głupie pytanie,ale zastanawiam się czy lepsze rezultaty da chodzenie na silownie i stosowanie tego suplementu czy też vacu fit? bardzo proszę o jakieś wskazówki i z gory dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
witam wszystkie panie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
wszystko przed Tobą, warto walczyć o marzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
mi się nie udało zostać testerem ale zaopatrzyłam się w duże opakowanie TERm LINE II i zamierzam przez te 8 tygodni powalczyć o ładniejszą sylwetkę trzy lata temu udało mi sięschudnąć około 10 kg ( ale to było podczas rozwodu i dużego stresu) więc mam nadzieję że teraz te 5 też się uda
![]() --> moja waga startowa to 63 kg --> 165 wzrostu a ja mam pytanie co z tym ostatni filmem z ćwiczeniami ??? dziś jest 12 marca a filmu brak???? Edytowane przez xyzgirl86 Czas edycji: 2012-03-12 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
dziewczyny!!!!
znacie jakiś SKUTECZNY program odchudzający ??? ja natrafiłam no to ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zts3K...yWFZEU-ldCcTA= |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Ja schudłam prawie 40kg w ekspresie=1 miesiąc!tak zafiksowałam! bez tabletek!
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
wiatam mam pytanie po 7 dniach TL spadlo mi po 1 cm z brzucha,ud,pupy ale waga stoi w miejscu,ogolnie cm mi leca a waga nie dlaczego tak sie moze dziac?jestem na diecie,wystrzegam sie slodyczy,napojow gazowanych ale waga nie spada same cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwsze efekty działania widać po około dwóch tygodniach. Ostateczne efekty widzać po około 8 tygodniach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a tak z ciekawosci dlaczego osoby ze skłonnoscia do depresji nie moga przyjmowac tych tabletek?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Choruję na nadczynność tarczycy więc skłonność do depresji u mnie może być tą nadczynnością umotywowana. Nie powinnam w takim razie zażywać therma line? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Same składniki Therm Line nie mają żadnego związku z depresją - są to w zdecydowanej większości naturalne ekstrakty roślinne. Notatka o depresji jako przeciwskazaniu do brania Therm Line wynika z naszej obawy, że jeśli ktoś zdecydował się na branie Therm Line, to jednocześnie z dużym prawdopodobieństwem może zdecydować się również na zastosowanie diety ubogoenergetycznej - a to już istotne przeciwwskazanie w przypadku depresji. Fakt, że być może to nieco przesadzone obawy, ale wolimy dmuchać na zimne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Witam , mam zamiar kupić sobie Therm Line 2 , ale mam pewne obawy . Pije Tran , i mam pytanie czy tego typu tabletki nie wejdą w interakcje z tranem , lub czy nie osłabią działanie tych tabletek i tranu . A drugie pytanie , mam problemy z żołądkiem , i związku z tym czy można brać po jednej tabletce , lub 1 rano i 1 po południu ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz bez problemu brać jedną tabletkę rano i jedną popołudniu. Jeśli masz szczególnie wrażliwy żołądek, możesz wypróbować Therm Line S. Został on stworzony z myślą o takich właśnie przypadkach. Więcej szczegółów tutaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za informację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Witam mam pytanie biore TL od mieisaca i odczuwam bole skurczowe w brzuchu od tygodnia i myslalam ze to od tabletek i je odstawilam i bole zniknely i dlatego moje pytanie czy to mozliwe ze to od tabletek moge miec takie bole podbrzusza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
elcia0787, skoro przez pierwsze trzy tygodnie nie odczuwałaś dyskomfortu, to raczej nie łączylibyśmy tego z TL. Spróbuj wrócić do suplementacji. Jeśli miałabyś kłopoty możesz "zejść" na Therm Line S. Jest on zaprojektowany z myślą o osobach z wrażliwymi żołądkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Witam,
mam pytanie do ekspertów ![]() Jestem malutka 154 wzrostu i ważę 50 kg. Dla niektórych pewnie byłaby to idealna waga, ale przy moim wzroście wcale nie jest taka idealna ![]() ![]() Dlatego chciałam zapytać, czy w moim przypadku mogę stosować therma line? Czy jeśli potrzebuję zrzucić tylko 4 kg to ma to sens? Therma line jest również dla osób takich jak ja czy tylko dla osób z większą nadwagą? |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
ilkas, oczywiście że ma sens. Przy wadze 50 kg, zrzucenie 4 kg to naprawdę duży wysiłek. I Therm Line napewno Ci w tym pomoże.
Inna sprawa, czy naprawdę musisz to robić. Przy wzroście 154 cm i wadze 46 kg Twoje BMI będze wynosić 19, a więc na granicy zagrażającej zdrowiu niedowagi. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
W takim razie dążę do wagi 47 co by nie było niedowagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz trwa walka z kilogramami z Therm Line Forte ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
![]()
ja mam 174cm wzrostu i ważę 61,5 kg ... to dobrze czy muszę się odchudzać ??
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BMI (przy zaokrągleniu wagi do 62) masz 20,5 a waga prawidło wa jest od 19,5... poniżej to już niedowaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
[thermline]903291[/thermline]
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie, mam pytanie do Ekspertów Olimp Labs: otóż, mam 35 lat, przez ponad 8 lat regularnie (3, 4x w tygodniu) uczęszczałam na siłownię, przez większą część z tego okresu ćwiczyłam pod okiem profesjonalnych trenerów i byłam bardzo zadowolona z mojej sylwetki, niestety od prawie 2 lat nie uczęszczam na siłownię, staram się jeździć na rowerze i ćwiczę w domu, ale to już nie to samo, a najgorsze, że pojawił się cellulit, którego do tej pory nie było. Wiem, że istnieje tzw. "cellulit sportowy", który dotyka właśnie te osoby, które nagle i na dłużej rezygnują z aktywnego i regularnego wysiłku fizycznego. I tu pojawia się moje pytanie: czy suplementy Olimp (jeśli tak, to które) są w stanie pomóc mi w walce z takim cellulitem? Dodam może, że nie jestem osobą grubą czy otyłą; mam 166cm wzrostu i ważę 49kg, a cellulit pojawił się na pośladkach i całych udach.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Witam,
to może i ja poradzę się specjalistów. Otóż w ubiegłym roku przyjmowałam Therm Line Forte, zażyłam tylko 2 listki tabletek, ponieważ miałam po TL Forte straszne wzdęcia, bóle brzucha, mimo iż przyjmowałam ten specyfik dokładnie wg zaleceń. Obecnie jestem na diecie (plan żywienia stworzony mam przez dietetyka), biegam 3 razy w tygodniu, czy Therm Line S byłby odpowiedni? TL Forte był widocznie za silny dla mnie...Zależy mi na zgubieniu 5 kg. Dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.