|
|
#61 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: LUTY dior, diorskin airflash, DIOR 5 Couleurs , tommy
Cytat:
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1329731272 i pierościonek z kokarda
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zerknij czy u mnie coś się za to znajdzie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575555 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazlam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32606730 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się pomadka pink fizz
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
tylko to mi sie podoba
-Victoria's Secret Parfums Intimes Chiffon Peony Freesia Fragrance Body Mist 75ml, |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
MAC Mineralize Blush - mogę Ci odlać 20ml
![]() Guerlain, Blush 4 Eclats (Modelujący poczwórny róż do policzków) kolor SOLEIL COUCHANT 02, zużycie testowe klik BARDZO mi się podoba, ale niestety część Chance mam już w trakcie negocjacji więc nie mogłabym ich za to oddać. Chyba, że znajdziesz u mnie coś jeszcze za ten ekskluzywny produkt który w tak wspaniały sposób upiękniłby moją potrzebującą upięknienia buzię? :p ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Powiedz ew. co byś chciała za ten guerline a postaram się to zdobyć ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kurde. Aż sprawdze czy te perfumy to nie jest setka. W weekend jadę do domu. Gdyby była setka to możemy się rozumiem potargować za 70ml? dam oczywiście w oryginalnym flakonie. Jeśli tak to o jaaaaaaaaaa!!!!! Będę mega szczęśliwa. Proszę postaraj się nie wydać nikomu do soboty różów
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się jedynie róż mac
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
tylko to mi sie podoba
Guerlain, Blush 4 Eclats
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#79 |
|
Chimay
|
niestety nic
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
hej chetnie sie wymienie tylko przepraszam ale mam pewne problemy rodzinne wiec rzadziej zagladam na wizaz, poprosze o twój adres na pw
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
mnie zainteresowały:
- MAC Mineralize Blush - Guerlain Blush 4 Eclats - Dior cień do powiek One Colour Eyeshadow No. 056 - MAC STROBE CREAM HYDRATANT LUMINEUX, 50ml Jesteś w stanie wymienić coś z powyższych za moje cienie i puder? A i jeszcze widzę, że jesteś zainteresowana lokówką - mam taką właśnie grubą Remingtona.---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Remington, model CI - 151, średnica ok 38 - 40 mm, użyta może 2-3 razy, ale nie sprawdziła się na moich włosach ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- to ta lokówka, z tym że moja ma zielone to kółeczko do zmiany temperatury ![]() a gdybym do lokówki dorzuciła puder rozświetlający lub cienie, ewentualnie to i to, byłaby szansa, że wymieniłabyś na któryś z róży ? ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- hmmm ... róże za wishe? a więc czy czasem róż za lokówkę nie wchodzi w grę? ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ok, rozumiem ![]() wiesz co zrobiłabym tak - wystawię jutro oficjalnie tą lokówkę i jeżeli nic mnie bardziej nie zainteresuje to zgłoszę się do Ciebie w najbliższym czasie, okay?
![]() Edytowane przez julkax Czas edycji: 2012-03-03 o 21:16 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
a wiec perfumy sa i sa 100ml. wiec zostalo mi okolo 50
ale ale... kupilam dzis roz z MACa wiec sama juz nie wiem co bym za nie chciala :p---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- ten MAC mnie kusi... choć kupiłam już róż z MACa dzisiaj :p jutro skontroluje ten twój kolor tylko ,że to dalej byłoby trochę za mało za 50 Chanel bo też róż to około 90zł kosztował pewnie. Jakie jest jego zużycie?Podoba mi się jeszcze DIOR Pro Cheeks BlushSpotlights 815 Mogłabym ew. wziąc te 2 rzeczy za te 50 Chanel. To nie byłoby za dużo? ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- wiem ale juz je mam i jakos mnie nie ciesza tzn mam 01 ale sa takie sobie, na mineralnym pudrze raczej sie nie trzymaja niestety ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- fo to wkleje jutro bo jeszcze musze z nich odlac czesc dla innej wizazanki, wiec ilosc bylaby narazie przeklamana :p
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Ale za ile cieni? Bo te szminki kosztują około 25 zł, prawda?
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jedynie co mi wpadło w oko to -BELUTTI okulary przeciwsłoneczne nowe SBL464 C02, ciemniejszy brąz niż na zdjęciu katalogowym ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Czy mogłabyś mi podać szerokość okularów??? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- to ja jestem chętna ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- sprawa wyglada tak, ze aktualnie jedna z wizanek sie zastanawia, dam Ci znac jak tylko bede cos wiedziec
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2012-03-05 o 09:55 Powód: dopisek |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.