|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ,,Grycanki''nowe gwiazdy??? Celebrytki?
Mi akurat ich kasa imponuje w pewien pozytywny sposób
. Podziwiam zasobność portfela i zmysł do interesów .Wagę tych pań mam gdzieś, obrażanie ich mi się nie podoba, nie pochwalam i nie mam zamiaru. Tak jak nie pochwalam obrażania potencjalnych klientów ![]() Może się mylę, ale ja wyczuwam tak wielki brak klasy, że dokładnie to mnie odstrasza. Oczywiście nie oczekuję zachowania godnego błękitnej krwi, ale taki rozdźwięk między klasą a kasą jest dość zniechęcający...
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lody Grycana będę jeść bo są pyszne
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam chałwowe, ale uprzedzam, że są słodkie do zwymiotowania
Mam jeszcze kilka niespróbowanych, szczególnie z lodziarni
|
|
#64 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
kiedy panie (i panny) bywają ![]() Cytat:
) nie zapraszam.Ale do żądka grycanki, owszem - tak
|
||
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
http://wyborcza.pl/1,99149,8439006,S...as=1&startsz=x
Z tym mi się kojarzyła firma ![]() Panie chyba z choinki się urwały, bo papa Grycan uporczywie powtarza w tekście, że firmę tak naprawdę prowadzi z żoną i córką... O celebrytkach nie wspomina. Tak więc pozostaje mi chyba jedynie podziwiać z jaką werwą wydaja kasę dziadzia Grycana
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
hmm... tu wg mnie nie chodzi o obrażanie pań Grycan, ale raczej chodzi tu o odczucia i wrażenia jakie te panie wywierają na osobach piszących... Niestety, moje pierwsze wrazenie i mysl, jak zobaczylam te panie...tez nie byla pozytywna i raczej zniechęcała do lodów ![]() Ale prawda jest taka, jak już ktoś tu wcześniej napisał, ze nie znamy podstaw, dlaczego One tak wyglądają...bo jeżeli tylko powodem jest ilość jedzenia...no to przykre Ludzie maja w sobie taka tendencje, że jak coś nie mieści się w pewnych normach, to jest to odrzucane i krytykowane, bo coś jest inne...itd. A co do mnie to chyba wolalabym przypominac Anje Rubik niż Grycanki... niestety, nie obrażając nikogo...
"Zważaj na swoje myśli, gdyż przemienią się w słowa, Zważaj na swoje słowa, gdyż przemienią się w czyny, Zważaj na swoje czyny, gdyż przemienią się w nawyki, Zważaj na swoje nawyki, gdyż przemienią się w twój charakter, Zważaj na swój charakter, gdyż on będzie twoim losem." Edytowane przez kafciek Czas edycji: 2012-02-27 o 14:28 |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
wg mnie chałwowe i różane to są ich hity
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Różane?
Chyba się wybiorę w tym tygodniu na jakiś pucharek A potem będę wyglądać jak panie Grycanki
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Każdy niech sobie wygląda jak chce jak jest osobą dorosłą. Ale spasienie dzieci uważam za nieodpowiedzialne. Niewielki procent otyłości jest spowodowany jakimiś niezależnymi przyczynami. Ale i tak nawet w takiej sytuacji to uważam,że trzeba walczyć o zdrowie dzieci a nie mówić że nadwaga jest super. Nie chodzi o to, żeby wyglądać jak super modelka, ale żeby być zdrowym.
Wydaje mi się, że mogło to być powiedziane też po to, bo być może za mało osób wchodziło na artykuły z nimi związane, a trzeba było je jakoś wypromować - to moje domysły. Mówcie co chcecie,ale Doda chociaż śpiewa, Paris Hilton też coś tam nagrywała, grała w filmach ( pomimo, że ma tyle kasy, że nie musi). Podsumowując - coś tam robią. Pomijam oczywiście kwestie gustu i kwestie jakościowe. A tutaj próbuje się wypromować kogoś kto nic nie zrobił. Nawet firmę założył dziadek. Może niech chociaż zatańczą w jakimś "Tańcu z gwiazdami" czy zagrają w "M jak miłość"
Edytowane przez Raija80 Czas edycji: 2012-02-27 o 15:14 |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ale skąd ta pewność, że to dziecko zostało "spasione"?
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Doda to wiadomo, że zasłynęła najpierw Barem, a potem całą resztą. Od czegoś trzeba zacząć. Grycanki zaczęły od nazwiska ![]() Pewnie się pokręcą z gwiazdami albo na innym lodzie (matko jedyna, czy te lody się ode mnie nie odczepią dzisiaj ).Podejrzewam, że nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa. Niestety albo stety. A może to gwiazdki jednego czy dwóch sezonów. |
||
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, jeśli matka mówi, że nadwaga jest super to myślę, że spokojnie można założyć, że się do tego przyczyniła. Zresztą ta najmłodsza, nad którą jeszcze powinna mieć większą kontrolę też już jest otyła.
Szkoda mi tych młodych dziewczyn. Mam nadzieję, że trafią kiedyś na kogoś kto im doradzi zdrowszy tryb życia i nie będą słuchać mamy, że to takie super. |
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Marta Grycan prowadzi swoje cukiernie (pod swoim nazwiskiem), także nie można powiedzieć, że jest znana z niczego, bo coś tam jednak robi.
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pojmuje "fenomenu" tych kobiet. Omijam artykuly na ich temat szerokim lukiem.
|
|
|
#75 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No niestety może jestem ograniczona, ale u mnie tak to działa: Instruktorka na siłowni ma świetna figurę - ćwiczę pod jej okiem, zeby mieć taką samą. Kosmetyczka ma zadbane paznokcie twarz- chodzę do niej. Sorry, ale w dzisiejszych czasach twarz i ciało to najlepsza wizytówka Pani Grycan - otyłość - za dużo lodów/ ciastek = złe odżywianie Poza tym nie ma zamiaru wspierać kogoś kto uważa, że otyłość jest ok Otyłość powinno się zwalczać jak chorobę. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat porównywanie fryzjerki czy kosmetyczki do Grycanki nie ma w tym momencie najmniejszego sensu
Bo z Twojego rozumowania wynika, że Grycanka żre lody i dlatego jest otyła. Bardzo ynteligęnte |
|
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
Cóż zrobię taki mój urok, że powalam ludzi swą inteligencją
![]() Vision sorry ale tak to działa u większości społeczeństwa |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nic nie poradzę, może i jestem tempa szczała , ale jak nigdy się nie zastanawiałam bo nie musiałam, jakie konsekwencje _dla mnie_ może mieć folgowanie sobie z pochłanianiem lodowych frykasów, tak Panie Grycan mnie oświeciły.
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty i ja przez śmiech kogoś obcego z forum swoich poglądów nie zmienimy Więc to marniutki argument. Grycanki uważam za nieciekawe i okropnie brzydko ubrane kobiety. Gdybym miała tyle pieniędzy co one to wyglądałabym nienagannie |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie zjem
![]() Po prostu widzę różnicę między myśleniem: "one są grube, prowadzą pewnie niezdrowy tryb życia, nie chcę być taka jak one, muszę o siebie dbać" a "nie będę jeść ich lodów, bo nie chcę wyglądać tak jak one" |
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
visionAM możesz mówić co chcesz ale wizerunek firmy z rodzinnej ciepłej lodziarni nieco po prostu gaśnie. Te kobiety wiele osób po prostu irytują. To normalne że łączy się twarz z produktem, po prostu
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A że promują "kształty"- jak widać po tym jak wszyscy po nich "jadą" i dowartościowują się ich kosztem, to jest to potrzebne. Szczupli nie potrzebują obrońców, a grubasowi fajnie jest dokopać- co widać po komentarzach na temat Grycanek na portalach z plotami. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałaś jak to dziecko jest już otyłe? |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
o matko różane lody
![]() ![]() ![]() Cytat:
No ale to moje odczucia
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
Zwłaszcza jak ma się kupę kasy, to ma się otwarte drzwi na najlepsze siłownie, na najciekawsze sporty, na najlepszych trenerów itp
Ja co najwyżej w wieku 7 lat pochodziłam z tatą na basen, w zimę na łyżwy albo na rower. |
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wyjątkowo dobrze wiem, że dziecka się pilnuje od pieluch, i wiem że dziecko rosnące i ruszające się spala tak dużo i szybko że trzeba w dziecko wpychać od małego i _ zachęcać_ do jedzenia ponad naturalny apetyt, żeby doprowadzić do takiej nadwagi w wieku 7, czy tam 15 lat. Ludzie naprawdę sobie radzą , nie tylko z łasuchostwem dzieci, ale i z problemami wynikającymi z chorób. Bo dbają, leczą, od małego z dziećmi rozmawiają powtarzając to samo i po milion razy byle wreszczie zaskoczyło i żeby nastolatek sam już był świadom ile i czego mu można i co warto a co lepij odpuścić. O ile nie komentuję tuszy dorosłej Pani Grycan bo rozumiem że może taki jej wybór że woli pojeść niż nie pojeść, to uważam, że córki zwyczjnie i bezmyślnie zaniedbała. Bo one już wyboru nie mają.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

. Podziwiam zasobność portfela i zmysł do interesów
.

kiedy panie (i panny) bywają 
Niestety, moje pierwsze wrazenie i mysl, jak zobaczylam te panie...tez nie byla pozytywna i raczej zniechęcała do lodów ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)