|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Test Therm Line - dyskusja ogólna
A po odstawieniu tabletek dbałaś o dietę tak samo jak przy ich zażywaniu?
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Recenzentki !
8-tygodniowy okres testowania Therm Line powoli dobiega końca. W poniedziałek, 23 kwietnia Wizazanki, które aktywnie wzięły udział w teście, otrzymają ankiety wynikowe m.in. z prośbą o podanie swojej aktualnej wagi. W ankiecie znajdzie się również kilka innych pytań oraz prośba o krótkie podsumowanie testu. W ciągu tygodnia od zebrania ankiet ogłosimy listę 10 Recenzentek, które zostaną nagrodzone - zgodnie z Regulaminem testu. Rozpoczniemy też działania zmierzające do realizacji sesji zdjęciowej z dwiema Recenzentkami, które zadeklarują taką chęć. Zdjecia z sesji opublikowane zostaną na Wizaz.pl ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Zapraszamy też do nowej zabawy z Therm Line. Do wygrania 65 atrakcyjnych nagród. Szczegóły tutaj ! |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zabawie już biorę udział
![]() Mam pytanie odnośnie ankiety: Czy mogę ją wypełnić dopiero 29.04? w tydzień waga może się jeszcze nieco zmienić |
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
frezyjka85, ankieta musi być wypełniona w ciągu 7 dni od daty otrzymania. Ale z drugiej strony prosimy o podanie wagi na dzień 23 kwietnia..
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok! no to biorę sie do roboty i lecę dziś na bieżnię
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
[thermline]857843[/thermline]
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie. Dziś m oj pierwszy dzień z Therm Line Forte
Na razie zakupiłam 60 kapsułek, wzięłam 2 pół godziny rano przed śniadaniem. Nie czuję się jakoś specjalnie inaczej .Zobaczymy jak będzie przed spaniem i w ogóle
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem zachwycona Therm Line i mam nadzieję, że i u Ciebie będą super efekty |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też ) u Ciebie jak efekty? Trzymasz dietę?
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie na wątek
![]() ale ogólnie to staram się jeść to co lubię, bo nie ma sensu ograniczać się diet skoro wiadomo, że na całe życie nie zmienię z nawyków jedzenia tego co lubię... a potem szkoda, żeby był efekt jojo więc jem normalnie natomiast dużo ćwiczę i therm line biorę ostatnio głównie przed ćwiczeniami - no i oczywiście mocno na tych ćwiczeniach wypacam |
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak sie czułyście po tych tabletkach???? jakieś efekty uboczne?????
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie. Drugi dzień biorę TL Forte-nic takiego specjalnego nie czuję,tylko lekkie pobudzenie
z zaśnięciem nie mam problemu-mam nadzieje, że podziała.
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
i absolutnie niczym się nie zniechęcaj... na początku możesz nie zauważyć wielkiego spadku wagi (tak jak u mnie), ale potem zaczyna lecieć
|
||
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
4 tabletki dziennie?????
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
zły wątek
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2012-04-29 o 12:59 |
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Recenzentki !
8-tygodniowy test Therm Line dobiegł końca. W imieniu całej firmy Olimp Labs chcemy serdecznie podziękować wszystkim Recenzentkom za duże zaangażowanie i entuzjazm w testowaniu Therm Line Forte. Niezwykle cieszy nas atmosfera jaka miała miejsce na tym forum i wzajemne wsparcie jakie sobie udzielałyscie. Mamy nadzieję, że doskonałe wyniki jakie uzyskałyście pozwoliły każdej z Was na poprawienie sylwetki i wyrzeźbienie tych partii ciała na których Wam najbardziej zależy. Listę osób nagrodzonych w naszej zabawie ogłosimy niebawem. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy ![]() Zespół Olimp Labs |
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
ja ze swojej strony również bardzo dziękuję
i gratuluje wszystkim recenzentkom wyników ![]() kochane! jeśli nawet nie udało się osiągnąć zamierzonych celów, to jednak nie przestawajcie się starać! Każdy ruch i zdrowe odżywianie jeśli nawet nie odzwierciedla się w kilogramach, to jednak jest dobre dla organizmu i zdrowia pozdrawiam i dziękuję za Wasze wsparcie! ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() u mnie podsumowanie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=266 może reszta dziewczyn też wrzuci tu link do swojego podsumowania? Będzie dobrze wszystko znaleźć Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-04-30 o 16:24 |
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie do Experta czy kogoś z góry... przewidujecie kolejną "edycję" z TL? Albo jakąś kontynuację tej?
Są osoby, które nadal mają duży nadbagaż :P
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Wszystkie Wizazanki zapraszamy do zapoznania sie z artykułem podsumowującym akcję testowania Therm Line. Artykuł można przeczytać obecnie na stronie głównej serwisu lub pod tym linkiem. |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
czytalam
znalazlam nawet swoj wynik )) BARDZO DZIEKUJE za mozliwosc ![]() zmienila sie nie tylko moja figura ale tez podejscie do zdrowego odzywania, umiejetnosc odmawiania sobie slodkosci ale tez racjonalne niekatowanie sie i wzgledne sieganie po czekolade kiedy mam mega ochote czegolnie przy @ )
|
#83 |
|
<3 <3 <3
|
Dziekuję bardzo, że mogłam brac udział w teście
Dzięki niemu udało mi się pozbyć 10 kg Nauczyłam się jeść o stałych godzinach, gdy miałam ochotę sięgałam po słodycze (przeważnie przed okresem :P ) Ważny jest też ruch Trochę wysiłku i kg same lecą w dół ![]() |
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
(...) A ja się tak zastanawiam. Czytam wątki założone przez dziewczyny, które brały TL w okresie tych 8 tyg. No i na razie widzę, że większość z nich zmieniła swoje nawyki żywieniowe. Praktycznie każda przeszła na jakąś dietę lub (patrząc na przykładowe menu) jadły w sposób zdrowszy i niewielkie porcję. Większość też w mniejszym lub większym stopniu zaczęła uprawiać sport. .... No i teraz jak uwierzyć w ta magiczną moc TL? Średnia utrata wagi to 4,7kg. w 8 tyg. ... jak na to że oprócz samego TL dziewczyny generalnie "wzięły się za siebie", to są jednak mizerne efekty. Podejrzewam, że większość z nich na samej tej diecie co stosowały i ćwiczeniach schudłaby dokładnie tyle samo.
Chętnie usłyszę, że się mylę w tej kwestii, ponieważ rozważałam zakup TL forte, a teraz... to już sama nie wiem ... |
|
|
|
#85 |
|
Przyczajenie
|
Skąd się biorą tacy malkontenci.. Prawie 5 kg w niecałe dwa miesiące to mało?
Ja ze swojej strony chciałam podziękować za możliwość udziału w teście. Bynajmniej nie ćwiczyłam dużo, a z racji swojej pracy również nie stosowałam żadnej specjalnej diety. Schudłam 4 kg i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Stosowałam już wcześniej dwa inne popularne preparaty na odchudzanie. Po pierwszym z nich przytyłam, a po drugim schudłam niecały kilogram. Jak dla mnie Therm Line to jedne z nielicznych tabletek, które rzeczywiscie działają.
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz malkontenci. Obserwuje, rozważam i wyciągam wnioski.
Dzieki za opinię od Ciebie, tym bardziej, że piszesz że Ty nie stosowałaś diety i nie ćwiczyłaś (wiele ). O takie opinie mi chodzi właśnie.Bez obrazy, ale na stronie TL zrobili sobie reklamę kosztem tego forum. Znaleźli chętnych na "testowanie". Korzyści z reklamy dzięki tym "niesamowitym" wynikom jakie dziewczyny osiągnęły są niewymiernie większe od tego jaki musieli koszt ponieść żeby dać dziewczynom produkt do testowania. Poza tym, dziwi mnie jeszcze że to w zasadzie był "konkurs z nagrodami" - testujcie nasz produkt, ale ta która schudnie najwięcej wygra nagrody!. Zero uczciwości tak naprawdę, co widać po blogach. Tak dziewczyny schudły, I WIELKIE GRATULACJE DLA NICH ZA TO! , ale patrząc jak niektóre z nich stosując TL się przy okazji męczyły dietą i ćwiczeniami, to dochodzę do wniosku, że TL nie miał nic z tym nic wspólnego. Zawdzięczają to swojej silnej woli ....
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Każdy ma prawo do swojego zdania, ale moim zdaniem obrażasz dziewczyny które brały udział w tym teście. Sugerowanie że nie byłyśmy uczciwe podczas pisania blogów to już prawdziwe świństwo.
Można albo siedzieć na kanapie i narzekać na swoją figurę, albo coś zrobić żeby to zmienić. Ty głównie narzekasz. |
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze reklamę można przeprowadzić kosztem albo fajnego plakatu i napisania "uwierzcie na słowo, że warto" albo zorganizować tego typu akcję i pokazać faktyczne działanie preparatu. po drugie być może źle było określeniem, że sesja zdjęciowa będzie "nagrodą".... tu raczej chodzi o to, żeby pokazać właśnie efekty... i w tym przypadku organizator również jest fair, ponieważ nie bierze pierwszej lepszej z brzegu modelki z ładnym ciałem i nie podpisuje "ona schudła z Therm line forte"... tylko bierze faktyczne uczestniczki testu i pokazuje ich efekty.... po trzecie i najważniejsze! Ulotka (warto czasem poczytać i wyciągnąć wnioski nim się kogoś oskarży o nieuczciwość) " Przenaczenie: preparat polecany osobom dorosłym z nadwagą, aktywnym fizycznie, jako suplement diety wspomagający odchudzanie, aktywując lipolizę (proces rozpadu tłuszczu), ułatwiający kontrolę wagi ciała, szczególnie polecany dla osób dążących do redukcji podskórnej tkanki tłuszczowej" ponadto w dawkowaniu jest także zaznaczone, ze dwie tabletki przed obiadem lub przed treningiem więc do powyższego nie było za bardzo podstaw do pisania o nieuczciwości - wręcz pokuszę się o stwierdzenie o pomówieniu... ![]() jednakże jak zauważyłaś/eś niektóre recenzentki nie ćwiczyły, a jednak też schudły... a moim skromnym zdaniem od siedzenia, narzekania i nic nie robienia to tylko tyłek rośnie niestety.... i chcę zauważyć, że osobiście też poczułam się obrażona, bo ja akurat ćwiczyłam dużo (bo lubię aktywność fizyczną) i z Twojego postu wynika, że jestem oszustką... ale jak widzisz z samej ulotki wynika, że nikt tu Cię nie oszukuje....
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym. Prawda w oczy kole. Miały być testowane tabletki, a tak jak pisałam wcześniej do tabletek dołączyłyście (większość z was) diety i ćwiczenia. Takie testowanie nie jest wiarygodne. Niestety. Dlatego też poprosiłam o wypowiedź dziewczyny, które się nie skupiały na dietach i ćwiczeniach, tylko na samym produkcie. PONAD to, sugerowanie, że ja nic nie robię, nie wiedząc jak jest naprawdę (a wystarczyło odwiedzić mój wątek) to jest dopiero prawdziwe świństwo. Miłego dnia. |
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoś może mi powiedzieć jakie nicki mają recenzentka 13 i 27? Byłabym wdzięczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

które probuje rzucić ale niestety nie jest to takie łatwe

ot czyste,suche dane.Co myślicie?

Są osoby, które nadal mają duży nadbagaż :P