![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje piersi (zdjęcia)
Mi się nie podobają... poza tym wg mnie masz "chłopięcą" sylwetkę, a nie dziewczęcą. Piersi są malutkie, niestety nie widzę w nich nic ładnego ani pociągającego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się nie podobają, jak mam być szczera. Sama mam trochę większe i uważam, że są zbyt małe, ale przy moich gabarytach to podobno nie mam co się stresować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No własnie ![]() ![]() To tez ważne żeby wszystko do siebie pasowało ![]() ![]() Joline zwróć uwagę na modelki na wybiegach, one zazwyczaj nie mają biustonoszy i często wyglądają seksownie ![]() Duży biust można ubrać w ładny seksowny dekolt ale mały biust też może być atutem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
No i słyszałam też opinię ze najlepiej się pieści to co się w ręce mieści a więcej to już marnotractwo ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Tu każdy przedstawia swoją subiektywną opinię. Wiadomo, że zwolennikom dużych piersi te wydadzą się niesatysfakcjonujące. Zwolennikom małych w sam raz.
Podporządkowywanie swojego wyglądu opinii publicznej jest bez sensu, bo to znaczyłoby, że przy dobrej argumentacji autorka poddałaby się operacji powiększenia piersi, a jak z biegiem czasu trafiłaby w środowisko osób posiadających bzika na punkcie niewielkich piersi, to co? Poszłaby wyciągać zawartość? Niektórym kobietom wydaje się, że nie ma miłośników małych piersi, bo to nielogiczne, bo kręcące mogą być tylko balony... Może balony mają łatwiej z natury, bo są zauważalnym wabikiem w ubraniu ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Ja mam C i w sumie nie wiedziałam chyba nigdy takich jak Twoje. jak dla mnie to twoje są małe ale to pewnie dlatego że codziennie widze swoje
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Dokładnie na pierwszy rzut oka zastanawiałam sie czy to kobieta czy facet. Każdy ma inny gust oczywiscie.
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Masz bardzo ładne piersi, zazdroszczę. Jesteś szczupła i zgrabna a piersi też masz takie, więc wszystko w normie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Irisfeal - jestem drobnej budowy; 160 cm wzrostu, 43 kg ważę i przez to wydaję się być jeszcze mniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Co dodam - moim największym kompleksem są moje ogromne piersi, 65g (a powoli dobijam do 65gg/h) i gdybym dzisiaj wygrała tę kumulację w totku zafundowałabym sobie pomniejszanie biustu.
W życiu miałam już małe piersi i ogromne, z tymi pierwszymi było mi zdecydowanie lepiej i to one mi się bardziej podobają ![]() Ja tam bym się z tobą z chęcią zamieniła. dodam że biust to praktycznie mój jedyny kompleks który ostatnimi dniami spędzał mi sen z powiek... w nic się nie mieszczę, w niczym nie wyglądam dobrze, cokolwiek nie założę wygląda wulgarnie. a nie mówię o ćwiczeniach, mogłabym się nimi udusić gdyby opadły na twarz Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2012-03-07 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
A kto tu ją pociesza na siłę
![]() ![]() Tak stanik może wiele zmienić bo miałam takie piersi jak ona i zmienił dużo. Ale nie zamierzam tu wstawiać zdjęć więc jak ktoś nie uwierzy no to nie mój biznes. Nie wstawiła zdjęcia jaki stanik nosi, bo wstawiła zdjęcie nagich piersi więc nie wiemy czy przypadkiem nie nosi np. źle dobranego. Tak ćwiczenia też mogą wiele zmienić i przytycie także. No ale jak ktoś w to nie wierzy na zasadzie 'nie bo nie bo sobie tego nie wyobrażam' to także nie mój biznes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś chciałam operację powiększania, dzięki Bogu odłożyłam to na " po dzieciach". I całe szczęście bo jak mi biust w ciąży urósł, a jest to pierwszy symptom ciąży poprzedzający resztę zmian sylwetki, to się okazało że z większym biustem czuję się fatalnie. Denerwuje mnie, przeszkadza, nie pasuje do mojej sylwetki. Mimo że nie zdążyłam jeszcze przybrać na wadze, to nie podobałam się sobie bo większy ponad 2 rozmiary biust powoduje że wyglądam na jeszcze niższą, i ogólnie mimo szczupłeji drobnej sylwetki jakoś tak... przysadziście, nieproporcjonalnie. Jak mi po wszytkim biust wrócił do poprzedniego rozmiaru to byłam szczęśliwa jak mało kiedy. Biust zmienia się całe życie, ne tylko w wyniku ciąży i zmiany wagi. U mne te zmiany sięgają 2 rozmiarów i to w obie strony, bywał a to większy, a to mniejszy a przez te tam około 20 lat i 2 ciąże moja waga wzrosła raptem o 3 kg i nigdy nie miałam wahań wagi ani się nie odchudzałam. Jako 23 latka nosiłam 75 A, wtedy nie było szału na brafitting, teraz mam 70 D które jest przymałe przed okresem, a jak chcę "bułki" do szałowego dekoltu to zakładam 60 B. 23 letniej szczuplutkiej dziewczynie biust się jeszcze zmieni niejednokrotnie.
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wyobraźcie sobie spodnie w rozmiarze M i bluzkę w rozmiare L/XL z której wylewają się dwie kule niczym matka karmiąca. Nigdy nie zrozumiem co w tym ładnego, co kto lubi, ale dla mnie nieproporcjonalnie duże piersi (takie jak moje, albo silikony) to nigdy nie będą wyglądać dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja bym jej radziła inaczej budować poczucie własnej wartości niż na podstawie tego ilu zboków się obliźnie na widok jej sterczących brodawek pod prześwitującą bluzką. Wydaje mi się, że nie tędy droga. A poza tym myślę, że jej wcale na tym niezdrowym zainteresowaniu nie zależy jak ma kompleksy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
maryanna - zgadzam się z Tobą w 100%. Nie rozumiem zupełnie podejścia niektórych dziewczyn do małych biustów - że niby każdy, komu się podobają małe piersi kłamie? Znam conajmniej 3 facetów, którzy za rozmiar ze zdjęcia daliby się pokroić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ktoś tam wspomniał, że panoszą się w tym temacie stereotypy, że ładny biust to tylko duży biust. A ja właśnie zauważyłam odwrotną tendencję - pocieszając autorkę wiele mało biuściastych wyśmiewa duże biusty, narzeka na ich obwisłość i tak dalej. A przecież obwisłość piersi to kwestia genów głównie, ja mam duże, a do tego jestem szczupła, więc jeszcze bardziej się odznaczają, a są sterczące i okrąglutkie bardziej niż niejedne mniejsze. KAŻDE piersi są na swój sposób ładne, bo każde mają swoją grupę fanów. Są mężczyźni, którzy muszą mieć coś konkretnego do złapania, a są tacy, dla których mały biuścik jest ideałem młodzieńczości i dziewczęcości. Pozostaje więc albo zaakceptować nasze gabaryty albo, jeśli faktycznie rozmiar mocno wpływa na nasze postrzeganie siebie (a u autorki tak najwyraźniej jest), pomyśleć o tej operacji. Nikt jej nie każe od razu wyglądać jak Pamela Anderson, ale jeden rozmiar więcej to już znaczna różnica.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym zgadzam się z tym w 100%, nie na podstawie opinii faceta buduje się swoje poczucie wartości, nie tak powinno być bo to jest jednocześnie bardzo kruche i się szybko może skończyć(wraz z rozstaniem i równocześnie popadnięciem w jeszcze większe kompleksy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
autorko owszem piersi masz małe [nie ma co się oszukiwać bo po co], ale na prawdę ładne. i nie pocieszam na siłę tylko na prawdę są ładne, jędrności to ci niejedna może pozazdrościć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;32779712]ale co konkretnie ?
wrzuć zdjęcie do paint'a i mi narysuj mam podobny biust, właśnie go macam ręką: - z boku, z góry, przekładam, układam... i nie mogę pojąć jaki stanik musiałby by być by w np. elastycznym golfie dobrze wyglądać[/QUOTE] nie wiem czy czytałaś wszystkie wypowiedzi odnośnie dobrze dobranego biustonosza, on nie sprawi, że nagle Twoje piersi będą super wyglądały, ale po jakiś 6 miesiącach noszenia one się hm.. tak jakby delikatnie zbiorą (mimo tego że są jędrne) trochę bardziej się uniosą i dzięki codziennemu zakładaniu stanika w sposób prawidłowy biust stanie się pełniejszy, największy błąd dziewczyn szczupłych i z małym biustem jest to, że noszą np 75A, a to 75 to dużo za dużo, powinno być 60/65, tak dobrze dobrany i dopasowany biustonosz wyraźnie oddziela piersi od reszty tułowia, wyglądala one dzięki temu lepiej i lepiej się kształtują ( trochę pokręciłam, ale ciężko mi to w sposób zrozumiały napisać). Wiadomo, że piersi od tego nie urosną, ale wizualnie będą wyglądały dużo lepiej ![]() poczytajcie http://szafiarenka.pl/55/1784059/kon...mit-75b,1.html Edytowane przez konstel Czas edycji: 2012-03-07 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ottos - ja mam wrażenie, że to po prostu specyficzny rodzaj pocieszania i jakby taki sam temat założyła dziewczyna z ogromnymi, obwisłymi piersiami, chcące je zmniejszyć to posypały by się komentarze, że gorzej być deską, że facet ma za co złapać, że duże jest piękne, a małe okropne i niekobiece. Ja osobiście też nie lubię poprawiania sobie humoru czyimś kosztem. Z drugiej strony nie ma co ulegać presji RedTube i nastoletnich masturbatorów, dla których "kobieta zaczyna się od D" - każdy rozmiar piersi może być piękny i nie ma co się licytować który lepszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz oczywiście rację też co do tego, że takie rady na zasadzie: ciesz się że nie masz DUŻYCH bo DUŻE są OBWISŁE a jakieś tam sutki są obrzydliwe, ohydne(i inne epitety+rzygająca ikonka)-są żałosne. Po pierwsze jak dla mnie brak kultury, bo to można w inny sposób wyrazić swoje skromne zdanie. Po drugie, że też stereotyp za stereotypem. Oczywiście, że są piersi i duże i jędrne, i małe i obwisłe, i średnie, i jeszcze inne różne różniste. Jednak mało tu widziałam(albo i w ogóle) takich opinii. Za to, to o czym pisałam na początku już i owszem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Cóż. Twoje piersi nie są brzydkie, ale trudno żeby nie były jędrne i stojące będąc w takim rozmiarze. Wiele dziewczyn ma takie małe biusty - wg mnie to żaden kompleks! Mój też nie należy do największych. Nie wstydź się go, doskonale wiesz, że bywają gorsze przypadki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A tak jeszcze a'propos małych/bardzo małych biustów i facetów to życie bywa bardzo przewrotne
![]() ![]() I jak się skończyła ta historia? Zakochał się w dziewczynie z wklęsłą wręcz klatką piersiową, rozmiar dosłownie zero, same żebra i sutki. Planują się pobrać i kuzyn jest najszczęśliwszy na świecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
ja nie widzę tu pocieszania, po prostu trzeźwe spojrzenie na sprawę: po co szukać problemów tam, gdzie ich nie ma? jak dla mnie większość kompleksów jest urojona i niepotrzebna, zwłaszcza na punkcie piersi. tyle.
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
są małe , to fakt
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.