|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Marzec: perfumy, minerały, różne
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
za caly zapach to mi sie troche nie oplaca. Ewentualnie za odlewke, ale to zalezy tez czego. Bo DKNY wycofuje jednak z wymiany juz.
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się tak targuję
ale Baby Doll to nie dla mnie tylko dla córki - stąd moje mniejsze ciśnienie. Jimmy Choo mogę zaproponować nową firmową próbkę a może i nawet dwie ( jak mam) - miniaturka to raczej nie..
|
|
#64 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się - jutro wszystko wysyłam
![]() .
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
to moze jednak wrocmy do zapachow :p jakie bys chciala?
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
oj nie. nie bedzie mi sie to polacalo
szczegolnie ze te mineraly od ciebie chcialam tylko wyprobowac
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Lysalpha w aptece Ziko ktora uwazam za jedna z najtanszych kosztuje 50zl za 40 ml. I w takiej cenie tez ja kupilam. dlatego mi się to nie opłaca.
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zerknij tu, jak widać jest po niecałe 32 pln, naciągają nieco w tej Ziko ![]() |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
mozemy zrobic tak próbkę Bare - taką 1/4 łyżeczki
próbkę Lumiere Light Beige (dla szwagierki jednak będzie) - taką 1/4 łyżeczki Lauress True Love (sampelek) EDM Eskimo Kiss - sampelek za Blusche Full Matte Capuccino - odsypka 1/4 łyżeczki 17.Blusche Full Matte: 50% Capuccino + 50% English Toffee - odsypka 1/4 łyżeczki Sweetscents Neutral glo - sampel w oryginalnej strunce, po teście, ale jest go sporo i róż Mauve Glo też ze Sweetscen Co Ty na to?
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem chętna na pomarańczową i czerwoną grupę
Ewentualnie mogę wypisać, co z tych rzeczy mniej mnie interesuje.Aha i bardzo chętnie przygarnę próbkę Lauress Soft Gold Elemental
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-03-16 o 20:30 |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() co do różu Petal to rezerwuję Ci biga, tylko chciałam sprostować, że jest to big z ubytkiem (zostało ok. 2/3, ale wystarczy Ci na lata )
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli podsumowując: dla Ciebie moja grupa pomarańczowa i czerwona + Lauress Soft Gold + Lily Lolo South Beach Dla mnie: *próbka podkładu Pampered Puss: 3 Abyssinian (tylko testowane) *róż Petal big *cień Mushroom - całość *cień Chelsea całość *liner Fig całość *liner Teal (odsypka) -mam nadzieję, że dasz taka solidniejszą ![]() *odsypka podkładu Light Neutral, formuła Veena Velvet - taką większą niż zwykły sampelek - tak może z 1 gram... *cień/pigment Divine (0,5 g w strunie) * próbka Sunflower Corrector (żółty) - ubytek minimalny *próbki bronzerów : Sunkissed, Nude *duża (taka solidna ) odsypka cienia Sapphires&Diamonds *AwGM próbki cieni: Fearless, Sophisticated *odsypka (ok 1g) cienia Resilient *GA (galaktoarabinian) - tu też tak porządnie ![]() *Coastal Scents *odsypka cienia Lace Sparkle (taką "fajną" poproszę )Jeśli dla Ciebie ok - poproszę o adres na pw ![]() odpisałam u Ciebie, ale mi posty połączyło Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-03-16 o 21:44 |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Tourmaline Pulse 60mm, BaByliss ?
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Thanks for sharing the topic and this great information.
microsoft.com/redeem redeem.microsoft.com |
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
To claim the offer, you must have a valid Microsoft 365 subscription and a qualifying device, you’re receiving “3 extra months” of Microsoft 365 Personal or Microsoft 365 Family to redeem your purchase and the offer should be claimed within 30 days of purchase.
m365promo.microsoft.com microsoft365.com/setup microsoft.com/redeem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

wystarczy odrobinka dla wygladu skory musnietej sloncem rowniez polecam, i mam tez mineral veil to jest po to zeby skore sie nie swiecila (mozna nakladac pod podklad, ja jednak z tego nie korzystam w sumie bo podklad mi wystarcza).

ale Baby Doll to nie dla mnie tylko dla córki - stąd moje mniejsze ciśnienie. Jimmy Choo mogę zaproponować nową firmową próbkę a może i nawet dwie ( jak mam) - miniaturka to raczej nie..
szczegolnie ze te mineraly od ciebie chcialam tylko wyprobowac