![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietypowe rozstanie.. On odchodzi
E tam, autorko, wyprychaj go i zaśpiewaj "Szczęśliwej drogi już czas". Znalazł sobie wymówkę. Jakby mu zależało, to by i dalej dojeżdżał. Zwiazek na odleglosc na terenie Trojmiasta to jakies nieporozumienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
32km w jedna stronę, w dwie strony masz 64 km x 30 dni = 1920 km miesięcznie + do tego dojazdy na zakupy, czasem wyskoczyć do centrum, czasem jedzie dalej niż do Gdańska jak ma gdzieś dalej koncert..... Z Władysławowa to masz niecałe 70km w jedną stronę, czyli miesięcznie 4200 mhmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
30 dni? to on codziennie jest na uczelni? wybacz według moich wyliczeń jeśli miesiąc ma 31 dni, to chodząc od poniedziałku do piątku to na uczelni jestem przez 20 dni
![]() Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2012-03-19 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Dlatego mówię, niezły szok, bo nigdy nie słyszałam żeby ktoś miał 7 dni w tygodniu wypełnione uczelnią jeśli nie studiuje dwóch kierunków :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Drabineczka na studiach artystycznych jest inaczej. Grupa liczy maksymalnie 12 osób, a np. u mnie na roku jest teraz 10 osób. Na instrumentalnym aby się utrzymać to nie ma wyjścia - siedzisz i grasz... Bo jak nie grasz, nie ćwiczysz, nie rozwijasz się to palce szybko zapominają i aparat gry się nie rozwija........ Mój TŻ lubi grać w różnych zespołach, jestem dumna z niego, że wydają płyty, że są rozpoznawalni czy mają audycję w Radio.... Nie narzekam, że częściej go nie ma, niż jest, lubię pobyć we własnym towarzystwie (lecz mając świadomość, że mam do kogo zadzwonić i powiedzieć - kocham Cię). No ale niestety takie jest zycie muzyka grającego, że na wiele rzeczy czasu nie starcza. Sama jestem muzykiem więc go rozumiem. Ale to, to raczej nie ma wpływu na rozstanie. A może ma? Może on tak bardzo skupia się na swoim rozwoju że ja go tylko rozpraszam? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Ja nie wiem dla mnie serio dla chcącego nic trudnego...
Jeżeli faktycznie robi 2000 km, to matko bosko częstochosko, czemu nie kupił auta które a) mało pali b) jest na lpg c) olaboga jest na cng (wtedy za przejechanie 100 km płaciłby kilka gr, a stacje do tankowania gazem ziemnym są w Gdyni i to nie jedna!) No ale dobra przepraszam dla mnie sprawa jest przesądzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
A co takiego robisz, że nie mogłaś się przeprowadzić do Gdańska? Tam są chyba większe możliwości, jak mi się zdaje
![]() Ktoś tam napisał o Warszawie i dojazdach... Fakt, z jednego końca na drugi w korkach można stać w godzinach popołudniowych i 1,5h, a w zimie i dłużej :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
.
|
Cytat:
3maj sie cieplutko i glowa do gory!
![]() |
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Dziękuję Ci ślicznie. Niemniej jednak - przykro mi strasznie, że tak się stało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi
![]() ![]()
![]() |
#74 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Od zerwania minął już miesiąc... A mi się wydaje jakby to było wczoraj! Nie kontaktujemy się, nie widujemy, chyba że przypadkiem wpadniemy na siebie na uczelnię. Ani razu jeszcze nie wpadliśmy... A ja wciąż czuję się zawiedziona. Trochę się martwię, że ciężko mi będzie znaleźć tego jedynego, że będę sama. Na szczęście nie boję się samotności, umiem się sobą zająć. A jednak... Brakuje do kogoś się przytulić wieczorem, albo pomarudzić, że gardło boli. Strasznie mi brakuje świadomości, że ktoś mnie kocha. Jednak jakoś sobie radzę. Nie mogę się doczekać lata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.