Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-17, 19:55   #61
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
dawno nie byłam w Re, ale na pewno zajrzę, dzięki za wskazówkę
Na www ich nie widać, pamiętasz mniej -więcej cenę?
Coś około 400zł, były nawet przypięte klipsami zabezpieczającymi do stojaka. Kolory: czarny i brązowy.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 19:57   #62
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Tak, ja ją chyba pamiętam. Nie podoba mi się ten zielony kolor.
Skórzane wstawki są teraz wszędzie. Bardziej mi się podobają w zestawie z czarnym materiałem ( jak u Olivii Palermo) lub beżem.
Całkiem fajne stylizacje, muszę się nad nią zastanowić

Edytowane przez pingwinek=]
Czas edycji: 2012-03-17 o 20:00
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 20:39   #63
Martha1616
Rozeznanie

A ten sweterek jak na żywo? Fajny taki żółciutki czy ma jakieś braki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5747023300_1_1_3.jpg (18,2 KB, 74 załadowań)

Edytowane przez Martha1616
Czas edycji: 2012-03-17 o 20:40
Martha1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 20:45   #64
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiczkaaaa93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma któraś z Was te buty?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BASYMETRYCZNY
Ja mam, ale jeszcze niechodzone

Cytat:
Napisane przez Dominiczkaaaa93 Pokaż wiadomość
Mogłabyś wstawić fotkę?

Tak się zastanawiam, czy to przypadkiem nie same? http://www.pudelek.pl/artykul/38941/dlugie_nogi_pyrek/
Wyglądają na zarowe tylko zastanawia mnie ten zabudowany przód Moje buty są z przodu na tyle wycięte, że widać mi nieco palce, u kogoś widziałam podobny efekt (chyba u Gabi ale głowy nie dam) a u Pyrkowej nic nie widać... Może to też zależy od rozmiaru buta?

Cytat:
Napisane przez alexanne Pokaż wiadomość
Ja czasem wchodzę, ale niestety zapach tam panujący nie pozwala mi dojść nawet do połowy sklepu
Ostatnio się chyba poprawiło, bo wchodzę tam bez przeszkód a jestem mocno przewrażliwiona na punkcie zapachów. Mnie z kolei wkurzają panujące w Stradim egipskie ciemności Nigdy nie wiem czy ciuch, który biorę do rąk jest biały czy kremowy a może jasnożółty

Za to mam odruch wymiotny przechodząc obok Quazi

Cytat:
Niezła. Ciekawie sie prezentuje.
Ja myślę nad ramoneską z załącznika. Ładnie leży, krój typowy - podobny do wiekszości sieciówek. Niesmaowicie mi sie podoba Natomiast od kupna powstrzymuje mnie jedno - wszystkie typu kurtki wygladaja dlamnie wulgarnie. Wydaje mi się,że nawet jeżeli nałożę ją do obcasów i pastelów, będzie wygladała 'ciężko'. Nie wiem czy wyrażam sie wystarczająco jasno.

Jak Wy uważacie?

Bardzo szkoda, ponieważ sama zaczęłam rozważac kupno.
Ale nie ta to inna, rozglądam się teraz za jakąś szyfonową maxi/midi. Śliczne są.
W moim odczuciu tego typu kurtki są seksowne i charakterne Nadają całości 'pazura'

Widziałam dziś ten żółty żakiecik z TRF. Materiał super, ale kolor Paskudna żarówa. I zameczki niestety też brzydko komponują się z całością

Edytowane przez Mariah
Czas edycji: 2012-03-17 o 20:47
Mariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 20:53   #65
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Świetnie wyglądasz w tej kurtce A widziałaś może jasną wersję na żywo? A mi się zawsze wydawało, że w Stradivariusie nic dla mnie nie ma
Szczerze mówiąc nie rozglądałam się. Nastawiona byłam na zakup czarnej.

Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Kurtka wygląda bardzo ładnie, niewątpliwie jej plusem jest cena, obawiam się tylko, że ten materiał może się mechacić. Poza tym nie przemawia do mnie jakość Stradivariusa.
Nie mam wiele ubrań ze Stradivariusa, bo tylko jedną sukienkę, spódnicę i koszulę. Materiał bawełniany jest identyczny, jak tego na sukience, a mam ją ponad rok, po wielu praniach nie ma żadnych zmechaceń, także nie obawiam się o jakość.
Stary 2012-03-17, 20:56   #66
alexanne
Raczkowanie

Anies, czy mogłabym poprosić Cię o porównanie długości pudrowych spodni i tych z wężowym paskiem z działu dziecięcego?
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 21:14   #67
bbss
Zadomowienie

Witam Miłośniczki Zary!
Czy któraś z Was ma może takie buty?

Przymierzam się do zakupu, ale trochę martwi mnie wysokość obcasa... Będę musiała zamawiać online i dlatego proszę właścicielki takowych o pomoc - czy da się w nich chodzić????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img-thing.jpg (12,0 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez bbss
Czas edycji: 2012-03-17 o 21:16
bbss jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 21:16   #68
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Dziewczyny, czy mogę prosić o pomoc?

Czy któraś z Was ma z poprzedniej kolekcji golfową M niepraną jeszcze i mogłaby podać mi wymiary?

Pierwszy raz kupiłam w listopadzie, prałam ręcznie i delikatne wirowanie w pralce, skurczyła się, zaniosłam do reklamacji, uznali.
Bardzo mi się podobała, wymieniłam na nowy model, prałam jeszcze delikatniej, zero wirowania, samo ręczne i znów się skurczyła trochę mniej. Reklamacja nieuwzględniona, bo wg kierowniczki nie widać wady w postaci skurczenia.
Jeszcze do tego problem z powiadomieniem, przypadkiem będąc dziś w zarze zapytałam o moja reklamację, pani mówi, że nieuwzględniona i niby zostałam powiadomiona smsem 11.03., a na 100% takiego nie dostałam, pani i tak się upierała, że na pewno koleżanka wysyłała sms'a do mnie...

Zamierzam jutro napisać odwołanie, czy którejś z Was też skurczyła się ta sukienka? Jeśli tak proszę o PW.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg golf.jpg (13,3 KB, 28 załadowań)
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 21:29   #69
201606210931
Konto usunięte

jak myślicie czy ta sukienka nadaje się na obronę ? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%C5%81%2BPLECY
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 21:38   #70
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Mierzyłam ją, ale nie zdecydowałam się na zakup mimo, że byłam napalona . Kurtka jest raczej krótka, mnie to nie przeszkadzało, bo jestem niska. Bardzo mocno taliowana i na ramionach jest wstawka, która dodatkowo je poszerza - u mnie wyglądało to karykaturalnie, a z natury nie mam szerokich ramion.

___

Dziewczyny miałam napisać o spódnicy, którą ostatnio zamówiłam. Nie byłam z niej zadowolona, już nawet ją zwróciłam. Głównie ze względu na czarny materiał. Miałam spodnie z identycznego i szybko się zmechacił i powstało pełno kuleczek. Poza tym kiepsko na mnie leżała.

Marynarka przyszła czyściutka, beż żadnych zaciągnięć, także zostawiam ją.
Anies - a jaką metodą zwracałaś - w sklepie, czy przez kuriera?
bo ja zamówiłam kuriera i nie wiem czy mam te pudło zapakować w jakąś folię i zaadresować - a jeśli tak to jak, na jaki adres ????
Stary 2012-03-17, 21:38   #71
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
A ja go bardzo lubię. Pachnie trochę jak męskie perfumy
Mnie zapach w Stradivariusie też nie przeszkadza, za to w Massimo Dutti baaardzo. W Stradivariusie denerwuje mnie za to zbyt głośna muzyka.

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
dawno nie byłam w Re, ale na pewno zajrzę, dzięki za wskazówkę
Na www ich nie widać, pamiętasz mniej -więcej cenę?
Jak będziesz się wybierać do Re w przyszłym tygodniu ściągnij sobie zniżkę z facebooka -25%

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość

Czy któraś z Was ma z poprzedniej kolekcji golfową M niepraną jeszcze i mogłaby podać mi wymiary?
Ja mam. Jak chcesz, jutro mogę podać Ci wymiary. Tylko napisz co konkretnie zmierzyć.

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 22:05   #72
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Ja mam. Jak chcesz, jutro mogę podać Ci wymiary. Tylko napisz co konkretnie zmierzyć.
Będę wdzięczna, poproszę szczególnie o długość, szerokość w klatce piersiowej, biodrach.
Dziękuję
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-17, 22:17   #73
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Za to mam odruch wymiotny przechodząc obok Quazi

W moim odczuciu tego typu kurtki są seksowne i charakterne Nadają całości 'pazura'
Chyba o takie zdanie mi chodziło. Dziękuję.

Po prostu boję się, że ramoneska nie nada się do lżejszych stylizacji i nieco je zaburzy.Muszęto jakos przełknąć - mimo,że na zdjeciach katalogowych widać,że nie wygląda to źle, dalej nie moge się zdecydować w kwestii zakupu. A kiedy to nastąpi, nie będę wiedziała którą wybrać.

P.S. Co z Quazi nie tak?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5070209800_1_1_3.jpg (22,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5070002800_1_1_3.jpg (18,8 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7123041800_1_1_3.jpg (17,6 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7226022800_1_1_3.jpg (16,7 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2012-03-17 o 22:29
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 00:04   #74
endorfina123
Wtajemniczenie

mam skórzaną kurtkę z Mango ze wstawkami materiałowymi, nosiłam ją już chyba dwa sezony i absolutnie nic mi się nie mechaci, a też miałam takie początkowo obawy.

co do zapachu w Stradivariusie, to kojarzy mi się z Axe

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 05:33   #75
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Będę wdzięczna, poproszę szczególnie o długość, szerokość w klatce piersiowej, biodrach.
Dziękuję
Wysłałam pw z wymiarami sukienki.

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 06:18   #76
Cygaretka888
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze do tego problem z powiadomieniem, przypadkiem będąc dziś w zarze zapytałam o moja reklamację, pani mówi, że nieuwzględniona i niby zostałam powiadomiona smsem 11.03., a na 100% takiego nie dostałam, pani i tak się upierała, że na pewno koleżanka wysyłała sms'a do mnie...

to chyba standard w polityce tej firmy ja też mam przejścia z reklamacją i przerabiałam też zapewnienia, że wysłano do mnie smsy, które zniknęły w czasoprzestrzeni:rolleyes :
Stary 2012-03-18, 06:51   #77
admirable
Zakorzenienie

Cytat:

Wyglądają na zarowe tylko zastanawia mnie ten zabudowany przód Moje buty są z przodu na tyle wycięte, że widać mi nieco palce, u kogoś widziałam podobny efekt (chyba u Gabi ale głowy nie dam) a u Pyrkowej nic nie widać... Może to też zależy od rozmiaru buta?
Myślę, że to zarowe, u mnie nie widać w ogóle palców i efekt jest podobny do tych na zdjęciach Pyrkowej.
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 06:58   #78
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
bo ja zamówiłam kuriera i nie wiem czy mam te pudło zapakować w jakąś folię i zaadresować - a jeśli tak to jak, na jaki adres ????
Ja niestety nie pomogę bo zwracałam w sklepie ale mam prośbę. Czy mogłabyś potem opisać jak się to odbywa? Jestem ciekawa bo pewnie też będę kiedyś korzystać z tej formy zwrotu.
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 07:31   #79
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:

Po prostu boję się, że ramoneska nie nada się do lżejszych stylizacji i nieco je zaburzy.Muszęto jakos przełknąć - mimo,że na zdjeciach katalogowych widać,że nie wygląda to źle, dalej nie moge się zdecydować w kwestii zakupu. A kiedy to nastąpi, nie będę wiedziała którą wybrać.

P.S. Co z Quazi nie tak?

na zdjęciach załączonych ,ramoneska dodaje takiego pazura.
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 07:50   #80
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:

Pierwszy raz kupiłam w listopadzie, prałam ręcznie i delikatne wirowanie w pralce, skurczyła się, zaniosłam do reklamacji, uznali.
Bardzo mi się podobała, wymieniłam na nowy model, prałam jeszcze delikatniej, zero wirowania, samo ręczne i znów się skurczyła trochę mniej. Reklamacja nieuwzględniona, bo wg kierowniczki nie widać wady w postaci skurczenia.

Zamierzam jutro napisać odwołanie, czy którejś z Was też skurczyła się ta sukienka? Jeśli tak proszę o PW.
O żesz! Ja mam M, wyprałam ją dwa dni temu w pralce i jak wieszałam do suszenia to wydała mi się wprawdzie nieco mniejsza ale pomyślałam, że może to złudzenie... Po Twojej wypowiedzi zaczęłam mieć poważne obawy i jak tylko wrócę dziś do domu to ją przymierzę.

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
jak myślicie czy ta sukienka nadaje się na obronę ? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%C5%81%2BPLECY
W żadnym wypadku To nie jest elegancka sukienka. Mierzyłam ją, bo spodobała mi się na zdjęciu, na żywo rozczarowuje materiałem - to cieniuteńka, szmatkowata wiskoza. Po jednym praniu będzie wyglądać jak ścierka. Nie wyobrażam sobie przyjść na tak ważny egzamin w czymś takim

Cytat:

P.S. Co z Quazi nie tak?
A może pomyśl o białej ramonesce? Będzie odpowiedniejsza do lżejszych (np. pastelowych) stylizacji, bo nie będzie tak kontrastować z jasnymi odcieniami.

W Quazi przeokrutnie śmierdzi jakiś środek pseudoodświeżający albo używany przez pracownice preparat do czyszczenia. Ostatnio czułam go też w BOTI i Tż śmiał się ze mnie jak nagle trzymając się za usta wybiegłam ze sklepu
Stary 2012-03-18, 08:15   #81
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexanne Pokaż wiadomość
Anies, czy mogłabym poprosić Cię o porównanie długości pudrowych spodni i tych z wężowym paskiem z działu dziecięcego?
Tak, jak wrócę do domu, to sprawdzę i napiszę.

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
Oddawałam do sklepu. Pieniądze wrócą na kartę, także nie można rzeczy zakupionej w online sklepie wymienić na inną ze stacjonarnego.

Wydaje mi się, że najlepiej zapakować w oryginalne pudełko. Adres chyba jest podany na tej kartce, którą dołączają, a jeśli nie, to na pewno znajdziesz go na stronie.
Stary 2012-03-18, 08:54   #82
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Oj nie, na obrone w zadnym razie, lepiej wybierz cos dluzszego
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 08:55   #83
Martha1616
Rozeznanie

Witam Dziewczyny! Wiecie może jak ten sweterek prezentuje się na żywo? Fajny taki żółciutki? Mam go w wersji miętowej i wlasnie zastanawiam sie nad tym kolorkiem ( to jest ten sweterek z łezką na plecach)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (2,7 KB, 668 załadowań)
Martha1616 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 09:09   #84
asia di
BAN stały

Dziewczyna czy któraś z was widziała albo mierzyła ten trencz i może coś o nim powiedzieć? Zastanawiam się nad 3 trenczami i nie wiem który kupić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg płaszcz zara.jpg (16,9 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trencz zara.jpg (18,3 KB, 59 załadowań)
asia di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:21   #85
alexanne
Raczkowanie

Cytat:
W żadnym wypadku To nie jest elegancka sukienka. Mierzyłam ją, bo spodobała mi się na zdjęciu, na żywo rozczarowuje materiałem - to cieniuteńka, szmatkowata wiskoza. Po jednym praniu będzie wyglądać jak ścierka. Nie wyobrażam sobie przyjść na tak ważny egzamin w czymś takim
O, szkoda, że materiał kiepskiej jakości, mi też się spodobała

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Tak, jak wrócę do domu, to sprawdzę i napiszę.
Dzięki, byłabym bardzo wdzięczna.

Cytat:
Oddawałam do sklepu. Pieniądze wrócą na kartę, także nie można rzeczy zakupionej w online sklepie wymienić na inną ze stacjonarnego.
A tak z ciekawości, prosili Cię o kartę, którą płaciłaś online przy zwrocie? Bo ja mam do zakupów internetowych kartę wirtualną i zastanawiam się, jak to się odbywa.
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:35   #86
201606210931
Konto usunięte

[QUOTE=Mariah;32989048]

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Oj nie, na obrone w zadnym razie, lepiej wybierz cos dluzszego
dzięki za info, na stronie wygląda elegancko ale właśnie obawiałam się, że jest to sukienka typu tuba a nie tak skrojona.
Jeśli chodzi o długość
o ja jestem bardzo niska więc pewnie na mnie byłaby dłuższa, czy to tylko takie moje złudzenie?

w każdym razie już wiem, że odpada

a może wiecie gdzie znajdę małą czarną ale nie imprezową tylko właśnie taką oficjalną?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:52   #87
julkax
Raczkowanie

Dziewczyny widziałyście może w którejś w Zarze we Wrocławiu tę bluzę http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A%2BW%2BKWIATY ?
Bardzo mi na niej zależy, a do najbliższej Zary mam całkiem daleko i nie wiem gdzie najlepiej szukać, a niestety w moim domu nie uznaje się płatności przez internet ...

Proszę o odpisywanie u mnie
julkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:56   #88
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość
Dziewczyna czy któraś z was widziała albo mierzyła ten trencz i może coś o nim powiedzieć? Zastanawiam się nad 3 trenczami i nie wiem który kupić.
Ja je widziałam, materiał jest świecący, mnie się nie podoba

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:03   #89
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
na zdjęciach załączonych ,ramoneska dodaje takiego pazura.
Przeglądając serię stylizacji z udziałem tych kurtek, przekonałam się,że wcale nie musza wyglądac ponuro i wulgarnie, a seksownie i z klasą.
O to mi chyba chodziło.

Cytat:
A może pomyśl o białej ramonesce? Będzie odpowiedniejsza do lżejszych (np. pastelowych) stylizacji, bo nie będzie tak kontrastować z jasnymi odcieniami.

W Quazi przeokrutnie śmierdzi jakiś środek pseudoodświeżający albo używany przez pracownice preparat do czyszczenia. Ostatnio czułam go też w BOTI i Tż śmiał się ze mnie jak nagle trzymając się za usta wybiegłam ze sklepu
W zasadzie chodzi mi o czarną, ale jestem już zdecydowana. Potrzebowałam po prostu szczerej opinii. Warto mieć coś takiego w szafie. Myślę,że znajdę sobie jakąś.

Szczerze mówiąc, nie miałam takich doświadczeń z Quazi.
Natomiast podobna sytuacja spotkałą mnie w Stradivariusie właśnie. Kiedy to biegłam po zobaczoną na wystawie sukienkę. W takim samym tempie również ze sklepu wybiegłam, ponieważ woń byłanie do zniesienia. Ludzie mieli niezły ubaw.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:18   #90
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia di Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Ja je widziałam, materiał jest świecący, mnie się nie podoba
ja też widziałam te trencze i nie podobają mi się. Mnie również nie zachwyca to świecenie, matriał taki trochę śliski jest

Edytowane przez nie z tej bajki
Czas edycji: 2012-03-18 o 10:23
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości