|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
Hej
coś u mnie za którą z tych rzeczy:-Mac Conjure Up róż mineralny, brak zużycia, bardzo uniwersalny odcień różu -Mac - Fix + mgiełka fiksująca do utrwalania makijażu. 65-70ml/100ml -meteoryty Mythic miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu -meteoryty Pink Fresh miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu -Thierry Mugler Angel (oryginalna miniaturka 5ml) -E.L.F. Eyes Lips Face Stipple brush "skunks" z serii studio, do nakładania podkładu, pudru, różu czy bronzera -E.L.F. Eyes Lips Face pędzel nakładania cieni w załamaniu powieki Defining Brush. -Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit Zestaw korektora z pudrem utrwalającym, odcień Sand, świetnie kamufluje cienie pod oczami, ubytek jakieś 5% -mac humid (ciemnozielony kolor, w zasadzie nowy, oddaję, bo mam dwa takie same wkłady ) -cień mineralny mac Illusionary Burning Ambition (idealne duo beżowego złota i ślicznego brązu, minimalny ubytek, można używać na mokro) -Mac - Copper Sparkle pigment w kolorze złota -Mac - paletka na 4 cienie -Essence Blossom etc. Multi Color Powder limitowany, niedostępny już puder rozświetlający, zużycie niewielkie] -Stila - Topaz kredka cielista na linię wodną, niestety jest w kiepskim stanie, jest pęknięta na całej długości i sklejona taśmą. Widać ją na zdjęciu. Da się ją używać, ale z góry uprzedzam, że jest miękka i trzeba ją trzymać w lodówce/zamrażarce. ?? Edytowane przez extragirl Czas edycji: 2012-04-16 o 21:05 |
|
|
|
|
#62 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
a znalazłam
-mac nocturnelle (ciemny fiolet, zużycie jakieś 4%) i meteoryty Mythic miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu tylko sądzę, że to za wiele, nawet za dwa tusze ![]() więc oddam który chcesz za nocturnelle, a może znajdziesz cosik jeszcze u mnie
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
paletki już nie mam, cluba nie oddam
Ale odsypkę mogę wymienić w orginalnym opakowaniu ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- pasuje mi, to co PW?
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie oddam nawet cały róż : ) Czekam na zdjęcie Stili. Bardzo podoba mi się u Ciebie również wkład Brun, może znalazłabyś coś małego do różu? Mogłabym Ci np. trochę High Beam odlać (bo szukasz rozświetlacza) albo może jakaś odlewka perfum...?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
- Meteoryty Pink Fresh
miniatura 8g w oryginalnym, mniejszym opakowaniu mogę poszukać poza wątkiem ( np Beaty Blending - użyty raz, puste opakowania po pudrze sypkim itp. ) |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
ja stosowałam korektor w płynie z Essence i nie było problemów. Generalnie sam podkład LL nie kryje zbyt mocno, chyba, że nałożysz go 2-3 warstwy, przy czym nie ma szans na efekt tapety
![]() Łączyłam go z różnymi kosmetykami i z żadnym nie było problemu. Nawet z cream colour base Maca jako rozświetlacz czy różem w kremie
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie szminka Mac - myth
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Tak, poproszę o zdjęcie
ja zdjęcia wrzucę jak mój luby wróci, więc w niedzielę bym Ci też podesłała, a w poniedziałek paczka by poszła. To co priv?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
hej
interesują mnie u Ciebie meteoryty, krem Clinique i korektor Bobbi Brown. Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
GUERLAIN meteoryty (te po prawej stronie ze zdjęcia mnie interesują) ?
nie wiem czy jesteś skłonna je oddać za korektor ? ewentualnie za lakiery o których mi pisałaś? tylko jakie masz? ![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
tylko DDML widzę, a to za dużo za cień
|
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Ojeju, czy nią da się w ogóle malować? Strasznie ułamany koniec, zatemperować się ją da czy nie warto próbować nawet?
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Spodziewałam się , że tej szminki będzie trochę więcej. Pozwolisz, że się zastanowię?
proszę, jeśli możesz zarezerwuj mi ją do jutra. Dam znać co postanowiłam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
nic, dziękuję
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Po dłuższym namyśle, ja podziękuję za szminkę. Byłam w Macu, wyglądam w niej jak trup :P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos u mnie? |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
a nic z kolorówki ci nie wpadło w oko??
![]() Kenzo nie oddam za kolor. voluspę mogę oddać ![]() a jak byś widziała wymiankę? i czy te cienie MAC są do paletki czy mają swoje opakowania
|
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Hej, hej, ze Stili chyba jednak zrezygnuję bo stan faktycznie fatalny niestety : ( Chciałam za to spytać czy nie oddałabyś Brun za cały róż? Albo może znajdziesz coś jeszcze za pustą paletkę MAC?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Interesują mnie meteoryty Mythic i Pink Fresh.
W zamian mam do oddania nowy, nieużywany podkład Guerlain Parure Rejuvenating Gold 01 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedawca jest w porządku i sam podkład też. Kupiłam (niestety) od razu dwa. Jeden otworzyłam i jest OK.
Zdjęcie z załączniku. Musiałam bardzo zmniejszyć bo nie chciało sie załadować. Edytowane przez lucciola Czas edycji: 2012-04-19 o 18:55 |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zainteresowały mnie u Ciebie miniaturki Meteorytów i rozświetlacz Essence. Cenowo chyba się zgadza
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
o ktora palete UD chodzi, bo mam dwie
moze bylabym w stanie ja oddac ))jak bedziesz odpowiednio kusic )
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
olejek - 28.02.12 + 6 miesięcy serum migdałowe - 28.02.12 + 8 miesięcy serum z wit. C - 28.02.12 + 6 miesięcy peeling - 28.02.12 + 1 rok hydrolat - 09.01.13 |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety,nic dla siebie nie znalazlam.
|
|
|
|
|
#90 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

coś u mnie za którą z tych rzeczy: