![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XL
tusz do dolnych rzęs....
![]() ![]() jesczcze chwila a powstanie dupny papier osobno do stosowania " do sie" i " od sie" ![]() i pasta osobna do górnych zębów i osobna do dolnych ![]() i krem do smarowania wierzchu dłoni i wnętrza dłoni ![]() nie kupię ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- a durne baby oczywiście woooow, super, potrzebuje, teraz , już , natentychmiast,nie wiem jak żyłam bez tego tuszu rrrrał rrrał rrrrrał ![]()
![]() |
#62 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() gdzie ten dolny tusz? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-03-21 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Nie źle - dobrze. Koty to niezależność i pieniądze.
![]() Mnie się dzisiaj narodziny kociaka śniły. ![]() Winterko, mnie się rozchodzi o to, czy te rzęsy jak wypadają, to czy się dziury nie robią, jak długo one się trzymają jak nie wypadają i co ile trzeba uzupełniać.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też już nic nie kupuję, wykańczam co mam i zła jestem bo nikt nic fajnego dla mnie nie rozbiera ![]() ![]() Skarbku a jak tam Alterra? miałam kilka z tych kosmetyków i dla mnie to ogólna porażka ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Obyś rację miała Siostro ![]()
![]() |
#66 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() Racja!! ![]()
![]() |
#67 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||||
BAN stały
|
Tak, tak, to wszystko prawda, w szoku są i nieutuleni w zazdrości
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Emotofilia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
brzuch mnie boli, mam kolkę
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
a O i drugie , fejsie O
no ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no juści że tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- tadzia* przyłóż ![]() tadzio* -gorący termofor
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ale że ta maska to do włosia?
#74 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W kwestii emotek jeszcze, co oznacza 8=D, kto zgadnie? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- nom ![]() puderki Vollare były znośne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Mogę poratować Scanodylem, albo Ex-painem ![]() Już był. Z antycznorzymskiego na nasze to trzydziesty, acz napisany z błędem ![]() Ale ja mam tylko supermoc edycji tagów, tytułów już nie. Chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() Gryx, patrz, ucz się, bierz przykład!!! Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
A to nie dla mnie ta maska, miałam i nie byłam zadowolniona
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#81 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie mam tadzia, połozyłam se Leona i trochę pomogło
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Się nagadałam. Did dziś zrobił pierwyj krok. A ja przekonuję się do grzywki (grzywy) na bok. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
|
Ja mam właśnie na paszczy, obleci, acz Meteoryty to to nie są
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
A co za różnica tadzio czy leon, ważne że pomógł
![]() ![]() Miałam żel pod prysznic, krem do paszczy z orchideą, pomadkę do usteczków i tą maskę i coś tam jeszcze i generalnie wsio wyrzuciłam bo mnie wysuszało ![]() ![]() A na kij Ci jak tak Ci ładnie ![]() A Volare nie są za bardzo swiecące? ja miałam kulki bronzujące i koszmarne były ![]()
#87 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie Alterra też nie pasuje
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
|
Ja mam miks beżowo-bladoróżowy, trzeba bardzo dużo nałożyć, żeby było widać wyraźny połysk i kolor, tak to jest lekkie ujednolicenie i rozświetlenie, niestety fotoszopa jak Guerlain to mi nie robią.
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Nie no podoba mi sie Twój rozmiar ...
![]() ![]() ![]() Taaa? ![]() ![]() Grozisz mi? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.