![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Gdzie Ty sie paczysz no!!! Nie pacz sie tak!!! A tak na serio coś w tym jest, masa takich... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Do ślubu, pod marynarę, mój M. też miał koszulę z długim rękawem. Na szczęście był to wrzesień i to wcale nie taki gorący. Ale żal mi go było, bo spływał strasznie i na szczęście miał kilka koszul na zmianę. Po północy się wkurzył i wziął koszulę z krótkim rękawem. Ja też zdjęłam suknię i przebrałam się w kieckę na zmianę, ale się okazało, że i ona była na mnie za luźna
![]() Jak ktoś przygotowuje się do ślubu, to radzę tak dobierać ciuchy, żeby w razie schudnięcia, nie spadały, bo to irytujące. Dzisiaj nie widziałam żadnego rozwalacza na ulicy ![]() A jak już tak oficjalnie rozwalam na wątku... to przyznam się, że zdarza mi się chodzić w bokserkach z widocznymi ramiączkami od stanika ![]() Aaaa... rozwaliły mnie dzisiaj staniki do karmienia piersią, czemu nie można robić ładnych, tylko jakieś takie nijakie ![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-03-28 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#65 | |||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
te chyba nie sa najgorsze? ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() za to bardzo mnie rozwalają za ciasne / za krótkie peep toe z których paluchy wyłażą przodem prawie na chodnik, albo są stłoczone jeden na drugim (czasem tak wygląda jakby drugi palec wchodził na pierwszy). To już są ewidentnie źle dobrane buty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj, śliczne są ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Szef ds. Wymianek
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3318927 1]własnie mam takie szpilki na nodze, że dosłownie odrobinę widac mi z góry palce
![]() ![]() o, to bym Ci sie na stopy gapila ![]() btw, moze wlasnie okrywam moja prawdziwa nature fetyszystki stop? ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
W kolejnym wątku wypływają koszule garniturowe.
Komuś może być za ciepło podczas wesela/pogrzebu/innego wyjścia w garniturze, ale elegancja wymaga założenia koszuli z długim rękawem. To, czy w jakiejś firmie mimo dress code'u nosi się te z krótkim rękawem, albo czy czyjemuś partnerowi to nie robi różnicy, nie ma w tej kwestii znaczenia. Oczywiście wolno założyć koszulę z krótkim rękawem, podobnie jak tiszert czy sportowy zegarek, nikt nikomu głowy za to nie urwie, ale z elegancją to nie ma nic wspólnego. To jest fakt, a nie subiektywna opinia. I też polecam bloga Macaroniego. |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że żadna mnie kara za to nie spotka, ale zastanawiam się, co kim kierowało przy tworzeniu tejże stopy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój dzisiejszy rozwalacz: Dziewczę w brązowej koszuli, z długim rękawem, do tego czarna sukienka na ramionach do kolan, czarne baleriny, a na nogach jasnozielone rajstopy w różowe niesprecyzowane zdobienia (trochę jakby wlać jedną farbę do drugiej i nie pomieszać do końca, więc zamiast jednolitego koloru pozostają smugi) Widok niezapomniany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do wierszy akurat talentu nie mam niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale z drugiej strony widzę, że to swego rodzaju trend założyć białą bokserkę i kolorowy stanik ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- No pewka, robię listę i proszę o propozycje ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-03-28 o 13:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawy opis rajstop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
nyan nyan ^^
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-03-28 o 13:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps. Może ta pani też uwielbiała te lody i na znak solidarności z nimi i sentymentu założyła takowe rajstopki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do fioletowego to ja się naoglądałam swojego czasu w TV, że do białych bluzek właśnie powinno się nosić kolorowe biustonosze, bo założenie stanika pod kolor w tym przypadku to mega faux pas. Ew. przejdą beżowe/cieliste (dla mnie oczywisty wybór w tym przypadku). Sama często zakładam biustonosz nie pasujący kolorem do bluzki, szczególnie jeśli jest lekko transparentna. Mi to odpowiada, a jak kogoś porozwalam przy okazji to też dobrze, będzie miał weselszy dzień ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#79 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/klips-sciagaj...226316772.html co do zakladania bialych stanikow pod biale rzeczy, to faktycznie nie ten teges. bezowe najlepsze, acz mam kolezanke, ktora zarzeka sie, ze za skarby swiata nie zalozy cielaka ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Widzisz, ale taki klips też nie dla mnie
![]() Zresztą, tak jak pisałam, mi przestało już to przeszkadzać.
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" ![]() Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2012-03-28 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak widac jeste smy we dwie. Teoria manekina z Zary czy tam Asosa się potwierdza. nie wazne czy pasuje, byle było w trendach. [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3318927 1]własnie mam takie szpilki na nodze, że dosłownie odrobinę widac mi z góry palce ![]() ![]() za to bardzo mnie rozwalają za ciasne / za krótkie peep toe z których paluchy wyłażą przodem prawie na chodnik, albo są stłoczone jeden na drugim (czasem tak wygląda jakby drugi palec wchodził na pierwszy). To już są ewidentnie źle dobrane buty.[/QUOTE] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Z dzisiejszych rozwalaczy: widziałam dziewczynę ubraną w prostą, kolorową spódnicę do kostek w jakieś kwiatowe wzorki (taka bardzo hippisowska), czarną ramoneskę i białe adidasy.
![]() ![]()
#83 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałabym o jednym dodatku. 20kg nadwagi. Ale facet był, to co się będzie przejmować, wygląda i tak zarąbiście (taką miała minę, gdy zjechała mnie z mamą z góry do dołu, bo my takie nijakie jesteśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Z rozwalacz rodem z Pudelka:
http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/65287...1cab92ca03843f http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/2c1a6...4bf12677b72bb3 Rozumiem, że można się dobrowolnie oszpecić operacjami plastycznymi, rozumiem, że można mieć parcie na szkło i nie mieć gustu, ale tych OBRZYDLIWIE wystających ze spodni gaci nie nie potrafię przeżyć. Neverrrr. ![]() Nie wiem, kim jest Iwona Węgrowska, ale z tego co widzę... mało tracę...
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Z wątku o Marinie Łuczenko :https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=498
albo się czepiam- ale ten krok w tych legginsach(?) bardzo przykuwa moja uwagę ![]()
#88 |
Zakorzenienie
|
typowe buty ślubne, tragedia, ile się za nimi nałaziłam.... więcej niż za sukienką i innymi rzeczami
![]() ![]() a teraz wracam do czytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może mnie wyobraźnia ponosi, ale mam wrażenie, że wzorek z legginsów w kroku układa się w jakieś dziwne wąsy. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.