|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ćwiczymy razem do wakacji: 8 min ABS, BUNS, LEGS, STRETCH, ARMS
vervelend: hah, dziękuję ;D może nie chce aż tak się odchudzać, brzuch trochę wyrzeźbić no i z udek trochę zrzucić
tylko na tym mi zależy )
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Melduję zrobione ćwiczonka + 6 godzinne malowanie, sprzątanie i mycie okien. (też się liczy!
w końcu jakiś ruch)
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki
u mnie dzisiaj spadł śnieg więc nici z biegania ale za to były absy i pomiary otóż miesiąc temu w pasie miałam80cm a teraz mam 77cm a w boczkach miałam 91cm a teraz jest 86cm mam ogromną motywację aby dalej walczyć o swoje ciałko dobranoc
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
RudaEwcia25: gratulacje! świetne wyniki
![]() oby tak dalej ![]() a ja właśnie skończyłam 8min abs, legs i buns! ;] fajne uczucie, gdy po 6 dniach ćwiczeń umiesz już zrobić prawie całkowicie 8min buns (bo czasami te ćwiczenia tak mnie wykańczały, że musiałam np. robić przerwy parosekundowe... a teraz wszystko pięknie! trochę pieczenia jest-ale tego przyjemnego-i aż miło jest pracować nad mięśniami ^^) niestety na rowerach nie byłam, bo po pierwsze: lał deszcz i śnieg, po drugie: byłam w Krakowie u siostry ![]() ale kurcze, przyszła sobota ma już być ładna! i wiecie co? gdyby nie Wy, pewnie dzisiaj zrobiłabym sobie przerwę, bo generalnie byłam wykończona, ale pomyślałam sobie, że obiecałam Wam wytrwałość i źle bym się czuła, gdybym teraz skończyła :< a ćwiczenia dają takiego powera! nawet gdy leżą przy mnie jakieś ciastka, nie mam tak wielkiej ochoty by je pochłonąć, jak kiedyś jest progress! i jeszcze to uczucie, że mogłabym wszystko zrobić :0 jestem teraz taka pełna życia i wszystko dzięki ćwiczeniom! bomba!
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2012-04-01 o 00:05 |
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
Tak, ćwiczenia to super sprawa!! Wczoraj legs i buns oczywiście zaliczone. Zaraz biorę się za dzisiejszą porcję
I dziewczyny - do wakacji pozostało już tylko 88 dni!!! Ćwiczymy, nie obijamy się!! Będziemy mieć piękne ciałka, zobaczycie. |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Blaszok dziękuję za gratulacje powiem Ci tak:postanowiłam że niedziele będą wolne od ćwiczeń bo jednak te mięśnie muszą troszkę odpocząć ale to dopiero od przyszłego tygodnia ponieważ wczoraj nie biegałam postanowiłam że muszę to nadrobić (jeśli mój luby będzie miał ochotę biegać w takie zimno)ale myślę że jakbyś dzisiaj nie zrobiła ćwiczeń to tragedii by nie było![]() Ewull masz racje ciałka będą piękne i ponętne![]() Miłej niedzieli Dziewczynki
Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-04-01 o 11:25 |
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
A i jeszcze rada dla dziewczyn, które są nieszczęśliwymi posiadaczkami cellulitu, jak ja.
Od ponad tygodnia masuję pośladki i uda szczotką i już widzę efekty!! Codziennie rano i wieczorem, z dołu do góry(!) jeżdżę szczotką do włosów taką . Nic to nie kosztuje, a działa lepiej niż nie jedne kremy (próbowałam już kilku ).
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę przecież to najzwyklejsza w świecie szczotka do włosów ![]() i mówisz że działa takie cuda??? chyba też spróbuję polecam jeszcze balsam do ciała żółty Garnier jest boski i naprawdę potrafi zdziałać cuda jak np.usunąć czerwone i fioletowe rozstępy ja używam go bardzo długo i są efekty Właśnie poskakałam sobie na skakance i kilka minut pokręciłam hula hop tak poza tym planuje na dzisiaj jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=BBCP7Zp96zQ Pa Kobitki
Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-04-01 o 12:27 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jak świetnie działa to bym zakupiła, bo rozstępy to moja zmora |
||
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej Dziewczyny
Ja wczoraj zrobiłam 8 min abs, legs i buns. Oczywiście z parosekundowymi przerwami w ans i buns, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej Cytat:
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogłabyś mi podesłac ? ja też biegam, tylko ostatnio jakoś mniej, bo ciągle pada. + od następnego tygodnia rolki btw, nie pisałam tyle, ale nie miałam czasu
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc znalazłam i zadecydowałam że będę cwiczyc cardio dzisiaj zacznę lub jutro: http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n...0&feature=plcp + jeszzcze coś z 10-15 minut np: http://www.youtube.com/watch?v=pBnOo...6&feature=plcp albo http://www.youtube.com/watch?v=NPhPK...4&feature=plcp albo http://www.youtube.com/watch?v=XG5B3...9&feature=plcp tylko muszę skakankę zakupic
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
no u mnie wszystkie 8 minut zrobione+melb na brzuch 10 minut
muszę Wam powiedziec, że dzisiaj jak wstałam rano to wreszcie zero zakwasów- czułam się tak lekko, tak się mi szło jakbym ważyła tyle co piórko
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dzisiaj nici z biegania ale zrobię sobie absy na poprawę humoru
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
melduję wykonanie zadania! Mija właśnie 7 dzień ćwiczeń!znalazlam 2 fajne filmiki, które na pewno przydadzą się początkującym dziewczynom (i nie tylko), które odczuwają ból w karku itp. w filmikach jest wszystko prosto wytłumaczone, byśmy prawidłowo i nie na marne wykonywały ćwiczenia ![]() Jak prawidłowo wykonywać brzuszki?: http://www.youtube.com/watch?v=Zt4B1...eature=related Trzy najczęstsze błędy podczas ćwiczeń: http://www.youtube.com/watch?v=bvV6f...feature=relmfu Dobrej nocki kochane |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ne było mnie na week w domku więc nie pisałam ale na brzuszek tylko ćwiczyłam. Dziś z powrote wrócę do ćwiczeń
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczorajsze ćwiczenia zaliczone- ale nie miałam już sił siadać do kompa. Remont pokoju już skończony, teraz nie chce się z niego wychodzić!
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
zważyłam się dzisiaj a tam miła niespodzianka tydzień temu ważyłam 55,2kg a dzisiaj54,6kg wczoraj też nie biegałam ale poskakałam na skakance i pokręciłam,hula hop i zrobiłam absy a tych ćwiczeń z youtube nie robiłam bo najpierw skupię się na brzuszku![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Hej właśnie wróciłam zbiegania myślałam że padnę jak do domu weszłam ale dałam rade jestem już w drugim etapie-biegnę3min i szybki marsz też3min jeszcze dzisiaj siłka i absy
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
ja już dzisiaj mam za sobą najcięższe- 10 minut abs z MelB, 8 minutek na brzuch i pośladki
zostały tylko te lekkie ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- wszystko za mną, nie zrobiłam cardio, bo nie mam już siły, ale za to miałam dzisiaj wf i cwiczyłam ostro
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Siłka za mną
i kolacja też jeszcze absy i na dzisiaj koniec z ćwiczeniami![]() Miłego wieczorku Kobietki
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Absy zaliczone
dobranoc Dziewczynki
|
|
|
|
|
#84 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() dziewczyny, zapraszam do akcji konkursowej- kliknijcie w linka z mojego podpisu i zagłosujcie wspólnymi siłami damy radę!
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
wczorajsze abs i legs zaliczone
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja już mam biegi zaliczone
pogoda nawet galanta więc fajnie się poruszać na świeżym powietrzu dzięki Bogu że te wiatry już się uspokoiły a absy będą wieczorkiem![]() A jak tam u Was Dziewczynki miłego dnia Koksiary
Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-04-03 o 13:54 |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Hej śliczne!
Niestety wczorajsze 8minutówki nie zaliczone, bo ten poniedziałek był koszmarem. Wróciłam po szkole do domu, od razu leciałam na włoski, potem o 20 dopiero wróciłam, trzeba było zrobić lekcje, a nauki było masę ale myślę, że po tygodniu codziennych ćwiczeń, jeden dzień wolnego to nic strasznego ![]() dzisiaj jak wrócę od ortodontki może spróbuję zrobić 2x8minutówki ^^ Ściskam ;* |
|
|
|
|
#88 |
|
Czekoladoholik
|
Witajcie Dziewczęta
![]() Mogę dołączyć? W grupie jest mi łatwiej wytrwać ![]() Zaczęłam dziś od 8 min legs ale chyba jeszcze coś dołącze.
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
StupidAlice śmiało dołączaj!
u mnie dzisiaj 8 minut: buns, abs, arms, legs, stretch poza tym 10 minut abs z Mel B i dodatkowe cwiczenia na dolne partie brzucha- nożyce, brzuszki odwrócone no i jeszcze wf ![]() te cwiczenia mnie ożywiają, szkoda że nie mam czasu rano robic, cały dzień jak zombie chodzę, a potem godzinka cwiczen i jestem taka naładowana |
|
|
|
|
#90 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() zrobiłam jeszcze 8 minut buns i pot mi cieknie po tyłku uffffTy robisz wszystko na raz? Jeżeli tak to podziwiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

tylko na tym mi zależy 

w końcu jakiś ruch)

u mnie dzisiaj spadł śnieg więc nici z biegania
ale za to były absy i pomiary
otóż miesiąc temu w pasie miałam80cm a teraz mam 77cm