|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień: Biochemia Urody, La Roche Posay, Rimmel, Olay, Carmex, Sephora i inne
Hej
Co byś chciała za żel Avene? |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień: Biochemia Urody, La Roche Posay, Rimmel, Olay, Carmex, Sephora i inne
Mam:
6 LRP SPF50 2 Synchrose do cery naczynkowej i wyjatkowo wrażliwej 2 szt SPF 15 7 Iwostinów SPF 30 i 25 częśc z nich do cery trądzikowej Mam też b. dużo Capillinu część z filtrem SPF 15 |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
dzieki, zastanowie sie.. o lush zapytalam, ale zdalam sobie sprawe ze na dniach dostane przesylke, wlasnie z lushem.. wiec zostaje samo avene..
a co c hcesz za samo avene? Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-04-28 o 11:31 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
hm..
podoba mi sie: Rimmel, bronzer - sunshimmer, natural tan booster, odcień 002 - Golden Goddess,zużyte max. 15 %, jest osobne zdjęcie ze zużyciem Olay - emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, spf15, cera tłusta/mieszana - pozostała 1/2 może troszkę mniej Under Twenty - krem + puder antybakteryjny - nowy
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się u Ciebie peeling enzymatyczny z BU ale wolałabym większą wymiankę...
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Puder jest chyba tuż po terminie (mam z wymianki), ale za żel niestety nie oddam
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Witam, niestety nic nie wpadło mi w oko, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Propozycja wymiany avene na pedzle jest dosc kusząca, aczkolwiek po przemysleniu musze sie wycofac, gdyz zakupilam zel i olej do mycia twarzy i na razie mi wystarczy.
Za pędzle poszukuje pedzla do pudru sypkiego albo podkladu hakuro pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.