![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mam 32 lata i nigdy nie miałem kobiety.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ale sie skromnie opisalem. Prawie ideal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
drabineczka, zrozum że moje życie młodzieńcze było koszmarem. Dziewczyny w liceum szalały za szkolnymi gwiazdami, wulgarnymi ludźmi, takimi którzy byli pewni siebie i nikogo sie nie bali. To chyba od zawsze pociąga kobiety. Ja taki nie byłem, miałem mało koleżanek, mało która sie ze mną zadawała. To nie takie proste uważać sie teraz za atrakcyjnego faceta, lata męki odcisnęły piętno na mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam Autora, zę tak troche nawrzucalam, ale to z powodu ostatniej sytuacji. Poszłąm do lekarza i jakis student z mojego roku zaczął mnie podrywać. Spoko nudzilo mi sie wiec pogadac to nie grzech. Chłopak przystojny z wyglądu, po kilku zdaniach okazalo sie ze inteligentny. Tylko, że tak niesamowicie neizyciowy. Jak mi zaczął swoje poglądy serwowac na dzień dobry to mialam ochotę stamtąd jak najszybciej uciekać. I jak najdalej. Mialam wrazenie, jakby z epoki moich rodzicow sie urwał. Z poglądami moich rodzicow. A nie bede obrazac rodzicow. Jakeis 100x bardziej konserwatywne. a co do autora: idz na dyskotekę, ubierz się elegancko. W pierwszych słowach powiedz, ze jestes lekarzem. No i dziewczyna się znajdzie ![]()
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Chłopaki, żadna rozsądna kobieta nie skreśli Was z miejsca tylko dlatego, że "nigdy nie miałem dziewczyny", albo "jestem niedoświadczony".
Jeśli czujecie, że i na Was nadszedł czas, to musicie: 1) próbować, 2) uzbroić się w cierpliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Biała Dama
|
Cytat:
![]() Tak na marginesie - mam znajomych na medycynie, i z tego co widzę tam się ludzie dobierają mocno w pary podczas studiów, i nawet dość szybko pobierają w porównaniu z innymi kierunkami. no ale - Tobie nie to było w głowie wtedy albo jakoś było nie po drodze, w każdym razie nie wszystko stracone, ludzie się poznają i wiążą w różnym wieku, fakt że teraz to wymaga więcej zaangażowania z Twojej strony. Jeśli z powodu pracy np. nie masz czasu "bywać" to pomyślałabym na Twoim miejscu nad tym portalem randkowym mimo wszystko. Chociaż podtrzymuję to co wcześniej pisałam, najlepiej jak się nie ma zdolności do flirtu itp., szukać wśród znajomych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skoro nie masz doświadczenia, to skąd możesz wiedzieć jakich facetów wolą kobiety? W życiu nie da się uogólnić wszystkiego do matematycznego wzoru. Kobiety nie są takie same, jedna woli takiego samca, inna innego. Sam mówisz, że podobasz się niejednej, że kobiety od Ciebie nie uciekają. Dlatego, tylko korzystać, poznawać ![]() ![]() Autorze tematu, jedna dziewczyna powiedziała, że jesteś nudny i Ty załamujesz ręce? Chyba każdy z nas w życiu usłyszał coś negatywnego na swój temat. To jasne, że nie każdy i nie każda na tym świecie będzie Ciebie ubóstwiać. Musisz przestać rozstrząsać to wydarzenie, nie katuj się tym, kurczę, szkoda zycia. Sam sobie pomyśl, marnujesz sobie życie przez właściwie jedno zdanie, uzależniasz od tego swoją samoocenę. to nie jest zdrowe. _Matidle_, nie zgadzam się z Tobą. Ja nie mam wielu zainteresowań, a nie uważam się za osobę z zamkniętym umysłem. Poza tym jak Twój komentarz ma pomóc? Autor na pewno może znaleźć dziewczynę, z którą się dogada, kwestia tego, by się postarał. Zainteresowania według mnie nie mają tu wiele do rzeczy, medycyna jest jego największym konikiem i tyle. Jednak wątpię, by oznaczało to, że jest monotematyczny i z dziewczyną będzie rozmawiał wyłącznie o tym. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-04-05 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
just me - co do tych wymagań, to nie może mieć nałogów - wiadomo, że piwko od czasu do czasu czy papieros krzywdy nie zrobi - ale musi nad tym panować... no wiesz, wszystko w umiarze. Powinna być ułożoną kobietą, spokojną, wykształconą. Co tu dużo mówić - powinna być podobna do mnie.
Powiem wam drogie panie, że chyba nie ma sensu dalej ciągnąć tego wątku, bo od pisania na forum kobiety sobie nie znajdę. Wezme sobie część waszych rad do serca i może niektóre wcielę w życie, muszę to zrobić do czas leci nieubłagalnie, pamiętam jak przed maturą myślalem sobie że mam pełno czasu na znalezienie dziewczyny, a tu nim się obejrzałem, jestem starcem bez kobiety. Moderator może zamknąć/usunąć temat. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Popracowac nad charakterem? drabinka dobrze napisała. Cos nie tak musi być z facetem, ktory jest po 30 i nigdy nie obcował z kobieta, tak samo wiekszosc mlodych dziewczyn by pomyslalo o mnie. Ze swoim trybem zycia juz dawno powinienm miec to za soba. Biały Kruk Nie jestes przypadkiem Boberem>?
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Przypadkiem nie jestem Boberem. Nawet o nim nie slyszalem, ale zaraz sprawdze kto to taki. Aczkolwiek pisalem pod innym nickiem takze, podobne tematy jak Bialy kruk.
Moze dorzucicie jeszcze kilka konkretnych rad ![]() Pozdrawam z Londynu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że Wasz problem (mężczyzn, którzy się tu wypowiadali) leży głównie w Waszym podejściu. Wydaje Wam się, że znacie preferencje i zachowania kobiet. Wydaje Wam się, że "wszystkie one to k*rwy są" (cytat z Testosteronu) i żadna wartościowa Kobieta się Wam w życiu nie przytrafi, bo to gatunek ginący... Któryś z Was napisał, że kiedyś JEDNA kobieta powiedziała mu, że jest nudny i mu to utkwiło w pamięci. I wydaje mi się, że każdy z Was przeżył coś podobnego i niestety powrzucaliście wszystkie baby do jednego wora przebrzydłych wyrachowanych femme fatale... Być może się mylę, ale takie odnoszę wrażenie. Że albo jesteście uprzedzeni, albo się boicie - albo i to i to.
Prawda jest taka, że kobiety są różne (ot, odkrycie roku ![]() Problem w tym, że żeby na takie trafić trzeba próbować i nie zrażać się kolejnymi koszami. Ja też zakochiwałam się mnóstwo razy, mnóstwo razy dostawałam kosza... Długo byłam dziewicą (biorąc pod uwagę środowisko w jakim się obracałam), ale próbowałam. Walczyłam "o swoje", żeby znaleźć tego, z którym wszystkiego "seksualistycznego" (jak to mówi mój TŻ) się nauczę. I to jest klucz do sukcesu: schować wszystkie wyobrażenia, urazy, gorzkie żale, traumy i co tam jeszcze - do kieszeni. I próbować. Naprawdę nie wierzę, że nie znajdzie się ta jedna jedyna w gąszczu wybrednych bab, dla której okażecie się być całym światem. Nie wierzę w to i już. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
*) ale pójście na taki kurs nie z nastawieniem "muszę tam kogoś poznać", ale z nastawieniem "fajnie, coś nowego, nauczę się gotować nowe potrawy, a przy okazji może kogoś poznam" Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2012-04-06 o 06:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Ty naprawdę myślisz że poznawanie kogoś polega na tym że pojawiasz się na mieście i czekasz aż ktos się tobą zainteresuje? Zaczynasz rozmowę "jestem XTZ, nigdy sie nie calowalem, nie mialem dziewczyny, nie nadaje sie do seksu, jestem straaasznie samotny"?
Miałam kilka lat temu taka sytuację.. poznalam faceta przez neta. 32 letni samotny gośc, nigdy nie mial dziewczyny, sypial tylko z prostytutkami i nałogowo sie masturbował. Gość wykształcony, wydawalo sie inteligentny... Ogólnie milo sie gadalo, chcialam sie z nim spotkac... kolezensko (nie myslalam ze tak sie nie da). No i bardzo kiepsko na tym wyszłam. Facet dostał dzwinej obsesji na moim punkcie (uznal ze skoro wypilismy piwo i 3 soczki to juz jestesmy razem)... dochodziło do takich sytuacji jak... wystawanie w nocy pod moim balkonem, nocne telefony po 60 razy, smsy o wszelakiej treści - od wyznan milosci, do gróźb ze zabije mnie i mojego chłopaka (którego poznalam jakies 2 tygodnie po tym spotkaniu), wiadomosci do mojej matki na facebooku o tym ze się puszczam (a to dlatego ze powiedzialam mu ze lubie seks i ze nie wyobrazem sobie zwiazku bez intymnosci)... minelo kilka lat, a co kilka miesiecy dostaje od niego np mmsa ze zdjeciem penisa, albo spermy... Podejscie do kobiet tez miał dziwne... myślę... że z taka osobą musi być coś nie tak, i dopóki nie rozwiąże jakiegoś problemu ze swoim zachowaniem, podejsciem do ludzi itp to nic z tego nie bedzie... Cytat:
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cześć, jestem Grzesiek i jestem lekarzem. A potem niezawodne: jak się bawisz ? ![]() Cytat:
Ja rady dla starców nie mam, zbyt młoda jestem żeby ich pouczać. Mam dwóch prawie 60 letnich wujków - starych kawalerów. Z których jeden jest prawiczkiem (jak sam się kiedyś przyznał po paru głębszych). Można ? Można. I żyją ! ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-04-06 o 08:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Jaką masz specjalizację ? Masz kontakt z kobietami w pracy ?
![]() |
#81 | ||
Raczkowanie
|
[QUOTE=zielona87;33378652]Ty naprawdę myślisz że poznawanie kogoś polega na tym że pojawiasz się na mieście i czekasz aż ktos się tobą zainteresuje? Zaczynasz rozmowę "jestem XTZ, nigdy sie nie calowalem, nie mialem dziewczyny, nie nadaje sie do seksu, jestem straaasznie samotny"?
/QUOTE] Jesli to było do mnie to nie. Chodziło o to, ze nie bylo widać z ich strony zainteresowania moją osoba. Chyba widziszs kiedy jakiemus facetowi mozesz sie podobac... W ogole nie wchodzi w gre takie zachowanie z mojej strony. Mam jakeis tam swoje odchyły no ale bez przesady... Nie mozesz zmienic nr telefonu? ![]() Jak zareagowałaś gdy usłyszałaś, ze jeszcze nie zamoczył? Mam nadzieje, ze nie dozyje tych 60 lat jak nic sie nie zmieni - na co zreszta nie licze. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Nigdy nie uslyszałem takiego tekstu ale sam to wiem, nie mam tematow do gadania z Wami, chyba ze to dziewczyna jakiegos kolegi albo znam ja od 10 lat. Cytat:
"ciężko jest żyć bez nadziei, ale umierać bez złudzeń łatwiej."
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Jak z wami ? Gdzie ? Tutaj, na tym wątku ? Czy z wami - w życiu jak was spotykam ?
![]() No więc z nami można rozmawiać na następujące tematy (i wcale nie trzeba nas znać 10 lat): - o muzyce, - o książkach, - o filmach, - o tym, że matura to bzdura, - o tym co w polityce, - o tym co w tv, - co w sklepach, - o samochodach (że nowe Audi A1 Sportback jest boskie), - o modzie, - o gotowaniu, - o pogodzie, - o wyjazdach, podróżach - o tym kogo się widziało i kogo spotkało, - o pracy/szkole, - o planach na przyszłość, - o rodzinie, rodzeństwie, rodzicach itd. - o trudnych albo łatwych warunkach życia w naszym pięknym kraju, - o kwestii przeludnienia na świecie, - o ekologii, - o unii europejskiej, - o autostradach, - o wysokim kursie dolara, - o tym, że odkryłeś fajne forum dla kobiet, - o ślubach, rozwodach, pogrzebach, - o ulubionych reklamach, - o zwierzakach (jakie się miało, ma, albo planuje mieć), - o dzieciach (niekoniecznie własnych), - że Ronaldo ma nową dziewczynę, - że Grycanki dalej straszą, - że coś śmiesznego widzialeś w autobusie, - że zbierasz znaczki, - że zbieranie znaczków to głupota, - co robisz jutro, - że namiętnie czytasz Nasz Dziennik, albo nie, - że jesteś mistrzem w wypieku sernika albo i nie, - że lubisz kawę albo że jej nie znosisz, - że dobre wino to jest to (a może piwo)... dalej wymieniać ? Warunek jest jednak jeden: trzeba się wziąć odważyć i otworzyć gębę, a nie zakładać, że nie ma o czym gadać. Baby co prawda są jakieś inne, ale nie gryzą ![]() ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-04-06 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W życiu of course. Ale nawet tutaj chyba zbytnio mi to nie wychodzi. Dobra tematami sypnełas ale do tego nie umiem rozmawiac. - o tym, że odkryłeś fajne forum dla kobiet. Tym raczej bym sie nie chwalił "matura to bzdura" ![]() Wole tekst Robota to głupota, a picie to życie ![]() Diablica najwidoczniej nie masz w pracy takiego zj... jak ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę szukac jakiej specjalizacji jesteś lekarzem ,może mi się przydasz do prywatnych konsultacji ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Na wstępie napiszę, że jestem połozną i środowisko medyczne mi nieobce i napiszę szczerze, że nie spotkałam się jeszcze aby jakis lekarz nie był otoczony wianuszkiem kobiet i nie musi być bardzo przystojny
![]() ![]() A tak na marginesie to wiek 32 lat nie jest starczy ![]()
"Jest kobietą wyzwoloną, to znaczy bardzo pijaną i silnie umalowaną." Edytowane przez Lukrecja86 Czas edycji: 2012-04-06 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
A co byscie doradzily chloopakowi (23lata) ktory nigdy nie mial dzieewczyny. Byscie mnie wypchnely na gleboka woda czy bysscye mnie jechaly jakim to nie jesstem frajerem, Dodam tyle, ze wsszyscy moim znajomi (30 i plus) mieli partnerki i maja sie z tym dobrze. A ja sie boja z jakakolwiek cokolwiek zaicianowac.
Najchetniej bm sise sptka z jakas dziewczyna z wizazu, ktora zna moj promlem ![]() Jedynymi warunkami sa: waga - poniozej 70kg Wzrost - ponizej 175 I usmiech :_
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Staraj się być wesoły, uśmiechnięty i pewny siebie, chodź na imprezy i spotkania ze znajomymi. W realu najłatwiej kogoś poznać na imprezie, bo wtedy nie ma tej sztywnej atmosfery.
Bądź czysty, zadbany - to podstawa. Dodatkowe zalety to np. fajny ubiór, niestety w Polsce mało facetów się fajnie ubiera. Bo naprawdę, jak ktoś jest taki zgorzkniały jak niektóre wypowiedzi w tym wątku, to ma się ochotę uciekać na kilometr i nie wracać. Jest dość problemów w pracy i ogólnie, żeby jeszcze ktoś nam truł ![]() Trochę optymizmu i wiary w siebie, a będzie dobrze.
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co robibyś na takim spotkaniu ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.