|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: REDUCE 15 mg :):)
no dokładnie marika
![]() ![]() ![]() hmm a co do powodów brania co drugi dzien to licze na to iz unikne potwornego bólu głowy tak jak to było za pierwszym razem, a wtedy brałam codziennie. no i moze nie bede taka senna, bo wczesniej przez pierwsze 2-3 dni to tak mi sie spać chciało ze mogłabym przespać cały dzień ![]() a co do mojej walki to zblizam się średnimi kroczkami do magicznej granicy 90 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do proszków , moze za mocne sa dla Ciebie? słabsze powinnas brac, lide moze? no nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
wiesz marika, moze ten bol glowy wtedy to była jakas reakcja obronna mojego organizmu... nie wiem... no i pozatym wtedy to był mój pierwszy raz z takimi środkami. wiec moze tym razem juz tak nie bedzie
![]() a co do wagi to juz i tak jestem zadowolona z siebie ze tyle udało mi sie zrzucic, troszke z tabletkami, a troszke bez ![]() ![]() ![]() wiec jak zobacze 8 z przodu to chyba sie ze szczescia posikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
mariko orientujesz się jak jest czas oczekiwania na przesyłkę od" rycerza".
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
witam was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
niewiele z nas stosuje reduce,ja czekam już piąty dzień na przesyłkę i niestety zażeram się ze stresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
sante a ty co zamówiłas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
reduce
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- wróciłam do pierwszej strony i widzę,że jedziesz na tym,dalej spada ci tak waga jak na początku? |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() po zamówieniu około 3-4 dni , ja kiedys czekałam 2 tyg ale to z winy poczty ![]() ---------- Dopisano o 05:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:18 ---------- Witaj , u nas też za gęsto nie jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:18 ---------- ewelinka na początku brało , potem przestała brać , bo cos się zaczeło dziać, źle sie czuła , i teraz ponownie miała wrócic ale brac co 2 dzień, miała bóle głowy itp , jak każda z nas na poczatku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
No to łykaj i zdawaj nam relacje z postępów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
jutro rano ważenie,jeśli tabsy będą na mnie działały to postaram się o zmianę nawyków żywieniowych i przejdę ostatecznie na dietę dla cukrzyków,a teraz pożegnalna kolacyjka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie, czy wszystkie tabletki Reduce mają napis?Spotkałam się na aukcjach zagranicznych,że są żółte ale bez tych czarnych napisów?
Jestem na kupnie tych tabletek, bo niestety nie zadziałały na mnie ani slimex15, sibru,ani adipex, więc reduce jest ostatnią deską ratunku ![]() mam 40 lat waga 90 kg, wzrost 176 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
JESLI KTORAS Z WAS ZASTANAWIAŁA BY SIĘ NAD ZAKUPEM TO SZUKAJCIE TYLKO ŻÓŁTYCH KAPSUŁEK Z CZARNYM NAPISEM (NA JDENEJ POLOWCE PISZE ORDAIN, A NA DRUGIEJ REDUCE) KAPSUŁKI BEZ NAPISU TO PODOBNO PODRÓBKI. Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-12 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
kurcze szukam na stronach zagranicznych i tam wszystkie są bez napisu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
przesyłam zdjęcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
a dlaczego na zagranicznych? jest jakaś różnica miedzy kupionym u nas a za granicą? poza tym podaj link do strony , z ciekawości chce zobaczyć te bez napisu, bo takich nie widziałam , nie widze różnicy miedzy tymi co podałaś a tymi co ja dałam fotke
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-13 o 04:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-27 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Witam, chodzi mi o napis na pojedyńczej tabletce te są całe żółte widziałam u P.Nalepy,że każda tabletka z osobna miała napis?
marika39 a ty na reduce jesteś? Kurcze biorę już 5 dzień sibutril i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
BAN stały
|
Cytat:
ZNALAZŁAM, RZECZYWIŚCIE MAJA NADRUK ![]() Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-13 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co widzisz dziwnego w tym ,że twierdzę że sibutril nie działa? Po prostu na mnie nie działa, zjadam tabletkę i nic, może troszkę zwiększona suchość w ustach,ale poz tym nic, nadal jestem głodna i zjadłabym konia z kopytami! Meridią na mnie działała, później próbowałam adpiexu i też nic, oprócz miałam tylko skutki uboczne ![]() Dlatego "zazdroszczę" osobą które zjedzą tabletkę S i nie odczuwają głodu, ja niestety tak nie mam.Spróbuje jeszcze 2 tabletki i zobaczymy,podobno do 7 dni może trwać proces przyswajania tabletki, jeśli nadal nie będę miała zmniejszonego apetytu to odstawię, bo bez sensu się truć.Tak samo slimex 15 nie zadziałał. Marika , a ty co bierzesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Wysłałam posta i nie ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Marika, ja nie biorę sibuslimu tylko sibutril
![]() jak już opiłam w poście wyżej, nie hamuje mi nic głodu, oprócz delikatnej suchości nic się nie dzieje ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Dziewczyny wszystkie macie reduce z nadrukiem na kapsułce? |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------ Nie bardzo rozumiem Twojego pytania? Co widzisz dziwnego w tym ,że twierdzę że sibutril nie działa? nie musisz sie tak burzyć, ja normalnie zapytałam, skoro masz suchość w ustach więc działa, a że 3 kg nie spadają w ciagu tyg. to juz inna sprawa, było by dziwne gdyby tak spadała i bardzo niezdrowe! cytat Dawkę można zwiększyć ,gdy zmniejszenie masy ciała jest mniejsze niż 2 kg w ciągu 4 tygodni , a tolerancja leku jest dobra. dopiero po miesiącu mozna stwierdzić czy działa - ważąc się, . w takich sytuacjach są osoby które zaczynaja brać 2 tabl., skoro jedna mało- poza tym nie ma co porównywać orginału z nielegalną produkcją Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-13 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.