![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ - Kosmetyki i książki!!!Platek zaprasza:D
a ja mam taka chrapke na twoja Fancy Love
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
kochana podoba mi sie:
Christina Aguilera Inspire ( 100 ml ) - zużycie na zdjęciu Britney Spears Believe ( 100 ml ) Fancy Love Jessica Simpson Jennifer Lopez Live ( 100ml ) - zużycie na zdjęciu tyle, ze zapach oriflame zostal wystawiony i prawdopodobnie pojdzie w swiat. Jak to widzisz? Moglabym zrobic zdjecia jeszcze perfum ktore posiadam, bo chcialabym od Ciebie te 4 zapaszki ![]() W sumie z zapachami to bedzie juz u mnie ciezko jedyne co mam to secret fantasy avon z połowe eclat weekend oriflame na kilka psikow. Moglabym dorzucic takie perfumetki 20ml do torebki, dostalam od kolezanki z 20 roznych, nie wiem czy bylabys zainteresowana, jesli tak to napisze jakie mam. ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
a to dziekuje
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Coś za keratynę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Spodobal mi sie Avon SuperShock tusz do rzęs czarny - nowy, w folii i 5 ml odlewki Calvin Klein Secret Obssesion, nic wiecej u mnie nie widzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Za samą keratynę to trochę mało, masz coś jeszcze z naturalnej pielęgnacji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Sol jeszcze negocjuje z inna dziewczyna, ale widze ze jestes z Lublina takze ew. jesli by doszlo do wymiany, to wchodzilaby w gre osobista wymiana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, będę zaglądać
![]()
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
flaszka raczej niestety
![]() jakieś niewielkie ilości, ale we flaszce ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- no właśnie - ja nie znoszę normalnie świeżaków ![]() ![]() ale przez ten upał spróbowałam i ... eureka ![]() niemniej dzięki za propozycję ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
U ciebie zainteresowało mnie :
Sephora baza pod podkład - zużycie na zdjęciu, niewielkie Sephora podkład kryjąco - korygujący numer 28 medium/camel - zużycie na zdjęciu, bardzo wygodne użytkowanie Sephora Rozświetlający podkład nawilżający - użyty 2 razy,więc zużycie znikome, kolor clair light 20 ![]() Oriflame cień biały - użyty 3 razy oraz ksiązki: - Jak postepować, gdy 100 pytań do kosmetyczki - Sekrety urody poradnik dla leniwych - A. Golden Wyznania gejszy - L. Brown Sprzedane Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Zielona mnie aż tak nie interesuje, ale ile ewentualnie by jej było?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
coś za :
Avon Christian Lacroix Nuit dla niej ( 50 ml ) - nowe,zafoliowane J.Lo Love and Glamour - brak nakrętki Jennifer Lopez Live ( 100ml ) - zużycie na zdjęciu Naomi Campbell Winter Kiss ( 30ml )- Britney Spears Believe ( 100 ml ) - chętna na odlewkę Christina Aguilera (15 ml) -zużycie widoczne na zdjęciu
![]() |
#78 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Jennifer Lopez Live ( 100ml ) - zużycie na zdjęciu Britney Spears Believe ( 100 ml ) - zużycie niewielkie widoczne na zdjęciu - chętnie zrobię i odlewki,bo flaszka na razie bardzo ciężka,a i sama czasem używam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
To by było 10 g?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spray do ciała Słodka Śliwka i Wanilia ( 150 ml ) - nowa Avon SuperShock tusz do rzęs czarny - nowy, w folii ale chyba tylko za jedną rzecz ode mnie
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez angie3 Czas edycji: 2012-05-04 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Kici kici miau miau
|
nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Hej, Hej
![]() Avon Christian Lacroix Nuit dla niej ( 50 ml ) - nowe,zafoliowane ![]() Avon perełki brązujące - nowe Ziaja krem do rąk - nowy Avon cień w pędzelku kolor white - użyty 3 razy, kwc Pantene Pro-V maska do włosów - użyta raz albo 2 razy,zużycie znikome Naturals mus do ciała wanilia - nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() Oddam to co chcesz, czyli: 2. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik (użyty może z 3 razy) 3. Oriflame, Nail Polish Corrector Pen - Korektor lakieru do paznokci, Nowy! 7. Jedwab do włosów L'biotica - połowa 9. Farouk, Biosilk, Silver Lights Shampoo (Szampon do włosów blond) - miniatura, nowa! 11. Biosilk, jedwab do włosów - zużycie jak na zdjęciu 14. Oriflame, Pure Nature, Oczyszczająco - nawilżający krem z olejkiem z drzewa herbacianego - nowy, nieotwierany! 15. Serduszko odstresowujące za perfumy Avon Christian Lacroix Nuit dla niej ( 50 ml ) - nowe,zafoliowane. Pasuje Ci taka wymiana? ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Szkoda ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ale ja bym najchętniej to wszystko co chcesz wymieniła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, a ile łyżeczek masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, szkoda, może innym razem nam się uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.