![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Melduję się i JA
![]() ![]() Heh półtora dnia mnie nie było a tu tyle się dzieje - już w nowej części ![]() Bottega - jesteś moim Mistrzem i Guru ![]() Kochane zaraz będę nadganiać (bo trochę tego naprodukowałyście ![]() Od razu witam też nowe Dziewczyny ![]() Ale słuchajcie tak z rana wpadam, bo przed chwilką doznałam wagowego szoku - tzn. trzeci dzień pod rząd jest spadek i to nie byle jakie bo -05kg czyli łącznie już 3dni spadło -1,2kg (cieszę się, ale czy to nie za szybko ![]() ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Puchatku tylko u teściowej z jedzonkiem ładnie tam
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej wagi, jeśli odżywiasz się prawidłowo, to nic tylko się cieszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyrafinowany - ![]() ![]() Aleee za to przez 8 dni spadły mi cm ![]() ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-04-21 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
I ja się melduję!!!! Nie było mnie 2-3 dni i mam 10 stron do nadrobienia!?!?! Jak to możliwe?
![]() ![]() Bottega świetny wstęp!!! Postaram się coś przygotować od siebie na temat treningów! Może mogłabyś wtedy edytować swój post i dorzucić te info razem? W ogóle świetne te rzęsy!!! Takie długie i zalotne mraauuuu ![]() Lecę nadrabiać posty ![]() U mnie @ i o dziwo po lekkim wzroście, kolejny spadek - jest 59,6 kg!!! mierzyłam giry i mają po 55cm - także jeszcze 3cm ![]() ![]() Winnie, winnie gdzie jesteś? Gratuluję spadku! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sosha Czas edycji: 2012-04-21 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
jestem i ja.
dziewczyny, przyrzeknijcie mi, że jak nie będzie mnie dłużej niż 2 dni, przed uprzednim wspomnieniu, że wyjeżdżam/mam naukę/nie będę miała neta czy coś takiego to będziecie mnie męczyć telefonami, wiadomościami na gg, czy wizażu. bo jak nie wy to ja nie dam rady. przez ostatnie 2 dni nic nie robiłam tylko spałam i jadłam. choroba chorobą, ale do sklepu po słodkie, to poszłam. nie ma dla mnie żadnego wytłumaczenia. jeśli nie ma mnie 2 dni, to znaczy że wpie****** słodycze. tak więc błagam was ![]() witam wszystkich nowych, gratuluję spadków starym i nowym ![]() ![]() a, ja zrobiłam tabelkę, nie chcę zabierać akashy zajęcia, ale mam tak strasznie dużo nauki, że musiałam się czymś zająć, a dopóki jej nie ma, to myślę, że to dobry pomysł. tam gdzie są znaki zapytania, to proszę o info, to uzupełnię |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam! Jestem tu nowa i chętnie dołącze, gdyż jak i Wy cel mam zacny
![]() W planie mam zrzucić ok 8 kg. W chwili obecnej waże ok 61-61,5 kg przy wzroście 162 cm i jest to moja największa waga do tej pory ![]() Ze względu również na stan mojej cery chcę wprowadzić dużo warzyw i troszke owoców do swojej diety i mam nadzieję ze pomoże i na trądzik i wagę. Póki co muszę przeczytać resztę postów bo skoczyłam na 2 str. a szybko się rozpisałyście, ale już znalazłam kilka cennych uwag dla siebie i mam nadzieję, że z Waszą pomocą pozbędę się ndaprogramowych kg. A moja historia odchudzania jest krótka-dużo prób i minimalne efekty. W ostatnim roku przytyłam ok 6 kg i one są moim celem I ![]() ![]() Mam tylko takie pytanie odnośnie sosów do sałatek, robicie same czy korzystacie z gotowców? Wiem ze przetworzona żywność nie jest niczym dobrym , ale ciekawi mnie jak czy korzystacie z tzn vinegret lub jogurtowego (Lidl-pyszny), zawsze to nada lepszy smak ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Ja też robiłam dzisiaj tabelkę gdy dziecko o 5 mnie obudziło a potem miała wylane i sama poszła dalej spać ;/
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-04-21 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
BAN stały
|
arsenalfan dzięki za tabelkę!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Poprostu wazymy się zawsze w weekend a koleżanka wrzucała tabelke w poniedziałki dlatego zaznaczyłam wszystkie poniedziałki a wagi pod 24 są wpisane aktualne lub z ostatnich wiadomości, aktualizuje na bierząco
![]() Dzisiaj moje dziecko znowu ma zły dzień ehhh nie wiem czy to przez tą pogode czy co cały czas leje rano burza i jeszcze ona taka okropna no załamka ;/
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-04-21 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
arsenalfan i este świetne tabelki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- madziullka witaj ![]() ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-21 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Wiem, że piszę trochę za szybko, ale jak już odnoszę nawet malutkie sukcesy to lubię się tym pochwalić ![]() Dopiero od dzisiaj zaczęłam "na poważnie" moją dietę i powiem Wam, że sama myśl napawa mnie zadowoleniem. Dzisiaj było rodzinne śniadanie, jak to w weekendy, i oparłam się tym wszystkim zapachom! Było dość obfite, bo i parówki, które mimo wszystko uwielbiam, tam kawałek szynki, tam jakiś ser ![]() Jednak za cel postawiłam sobie ograniczenie jadłospisu. Patrzyłam jaką pyszną szamanę ma moja rodzinka, ale wytrwałam. Dziś moje śniadanie : pół twarogu półtłustego (niestety innego nie było) trzy, przekrojone na pół, pomidorki cherry jeden wafel ryżowy. Mimo, że ten sukces nie powala na kolana, jestem z siebie dumna. Moja silna wola została nienaruszona ![]()
#75 |
Raczkowanie
|
Poproszę o ocenę mojego jadłospisu na dzisiaj
![]() I owsianka z łyżeczką rodzynek i truskawkami II 2 kromki razowca z szynką z indyka, pomidor, jabłko III gulasz z indyka, średni ziemniak, surówka z sałaty lodowej, rzodkiewki, pomidora polana jogurtem naturalnym, przyprawy IV kawałek ciasta na imieninach V ciemna bułka z chudym twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką Co myślicie o tym? Cioci pewnie by było przykro gdybym nie spróbowała niczego, sama nie wiem już co zrobić.. A ja do tabelki na razie nie mogę się wpisać, bo nie mam wagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Witam Drogie Panie ! ;-)
Zacznę od tego, że spełniam wymagania ![]() ![]() Za mną pozbycie się 6-ścio kilogramowego balastu ![]() Postaram się być tu z Wami jak najczęściej, by wspierać i być wspieraną. Mam 170cm wzrostu. Moją firgurę można nazwać gruszką, choć razem ze stratą wagi przypominam powoli coraz bardziej klepsydre (albo coś pomiędzy). Mam szerokie biodra i wystającą pupę, masywne uda, biust mieczka C (ew. duze B), mam widocznie zarysowane wcięte w tali. Przed rozpoczęsciem odchudzania nie wpadłam na pomysł pomierzenia się ![]() Pozdrawiam i życzę nam wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam jeszcze o czymś, chcę wyeliminować zupełnie kawę-bo choc lubię jej smak to czasami piję nawet 3 KUBKI dziennie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Heh czy orzeźwiającym to nie wiem, ale piję więcej zielonej i czerwonej herbaty
![]()
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
helojza, witaj!
![]() tailorka, jak nie jesz warzyw, to pora to zmienić, a nie odchodzić z wątku! Jadłospis z wczoraj : śniadanie ok, ale ten wafelek niepotrzebny. Zamiast niego lepiej coś z NNKT. Jakiś owoc zjedz (od winogron i babana raczej sio - chyba, że przed Tobą długi i ciężki dzień, a w tym dużo ruchu)Generalne w jadłospisie widzę zdecydowanie za dużo węglowodanów - zmień to na korzyśc białka i tłuszczu (zdrowego). No i warzywa - PODSTAWA! Marny ten Twój obad - więcej warzyw, więcej piersi (nie bój się jej! 150-200g możesz jeśc spokojnie). Wafelki do kosza. A za babkę ![]() ![]() ![]() Jak Twój dół Ci się nie podoba, to ćwicz! este, z tabelką tak się nie speisz ![]() ![]() feciuch, brawo z spadek! ![]() Puchatku, u mnie też wczoraj wpadka na całego (ciasto wyszło dobre ![]() ![]() Ojj coś ostatnio moje hamulce się popsuły ![]() ![]() ![]() ![]() btw. mam taką prośbę - jak odp. nam na posty, to mogłabyś całych nie cytowac? ![]() ![]() wow, Wyrafinowany, szalejesz widzę z tą wagą! Bardzo dobrze! Musisz mnie zmotywować ![]() sosha, super! Gratulacje! PEwnie, czekam na PW - właśnie chciałam, żebyś dodała coś takiego ![]() ![]() madziulka, witaj ![]() co do sosów - ja robię raczej sama ![]() solduś, witaj! ![]() właśnie - laski, w ten weekend będzie mnie trochę mniej, więc bądźcie wyrozumiałe - praca goni, TŻ przyjechał, a do tego dziś idę na babski wieczór.
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak więc, udanej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję i nawzajem
![]() Ja na babskie wieczory chodzę rzadko. Ogólnie w takim składzie będziemy tylko jeszcze przez trochę ponad miesiąc, więc powoli trzeba zacząc się się żegnać ![]() ![]()
#85 |
Zadomowienie
|
No laseczki zrobiłam listę rzeczy,których mi brakuje żeby jeść wg Waszego jadłospisu.. Wolę się go trzymać żeby zaraz się nie pogubić.. No cóż z owsianką może być tylko problem,bo no cóż nie lubię
![]()
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2012-04-21 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Bottega tego poniedziałku to siebie nie wymyśliłam, cofnęłam się w postach i tak tam było. Ok nie ważne ja odpuszczam nie ma problemu, to nie to, że chciałam komuś odebrać to co robił poprostu chciałam pomóc ale ok.
![]() Było tak, że ważymy się w weekend a w poniedziałek podajemy wyniki i popołudniu jest tabelka tak od dzień dobry mi powiedziano więc to nie jest mój wymysł. Spoko tabelke już skasowałam nie ma o czym gadać. ![]()
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-04-21 o 12:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I Śniadanie- miseczka płatków owsianych + mleko 0,5 % + łyżka dżemu truskawkowego domowej roboty--> zjedzone na ciepło II Śniadanie- 2 wafle ryżowe--> 74 kcal Co dalej nie wiem ![]() Pytanko mam. Ćwiczycie coś podczas stosowania diety? Co takiego? poszukuję fajnych pomysłów na uraozmaicenie swojej aktywności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Madziullka odchudzanie długie i żmudne. Tak właściwie to w zdrowy sposób zgubiłam 5 kg. a resztę w bardzo niezdrowy. Opychanie się, głodówka, opychanie się, głodówka... Głupota! Dopiero jak trafiłam na wizaż i zaczęłam przeglądać jadłospisy i ogólne informacje to zaczęłam myśleć
![]() Bottega wszystkie cenne rady wzięłam sobie do serducha! ![]() Warzywa i owoce już kupione, ze słodyczami się pożegnałam. W domu mam tylko słonecznik, może być jako NNKT? Aleee 100 brzuszków? Toż to katorga dla mnie ![]()
#90 |
Rozeznanie
|
Winnie ej no, przecież nie wszamałaś jakiejś czekolady czy ciastek, wybrnęłaś z tej zachcianki całkiem ładnie, szkoda, że kosztem troszkę zdrowszej kolacji. Moim zdaniem nie powinnaś się tym zbyt przejmować, teraz już jedz ładnie i nie kupuj żadnych słodkości na wszelki wypadek
![]() Wyrafinowany ![]() ![]() Silvia09 ale Ci ładnie cm poleciały ![]() ![]() Sosha już niedługo osiągniesz swój cel ![]() Madziullka, Bottega to zapowiada Wam się miły wieczór, dobrej zabawy ![]() Soldus ja jeżdżę na rowerku stacjonarnym + rozciąganie ( oprócz tego wf w szkole), zbieram się za brzuszki ale coś mi to na razie nie wychodzi ![]() Witam wszystkie nowe laski ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.