Detocell - opinie - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 13:53   #61
cZaRnA_KiCiA
Zadomowienie

Dot.: Detocell - opinie

Wiem, że ciąża przyczyni się do wielu zmian, w tym związanych z ciałem. Jednakże dużą życiową wartość stanowi dla mnie założenie rodziny..także poświęcę się, swoje ciało.. Z resztą znając siebie, wiem, że zrobię bardzo wiele, aby znów wyglądać Ok W te wakacje chcę czuć się dobrze w swoim ciele, stąd Detocell, sport itp. A w przyszłą wiosnę-lato być może będę nacierać brzusio oliwką Latka lecą.. Do 30-stki muszę podjąć decyzję. Z tym oczyszczaniem organizmu to chyba racja.. Raczej nic nie będzie zalegało już w tym czasie we mnie i nie przyczyni się negatywnie podczas ciąży. Rozwiewają się więc moje obawy, dzięki
Odezwę się jak skończę całe opakowanie Detocell. Dam znać jak z efektami. Chyba, że znów najdą mnie jakieś pytania, to zwrócę się do Was w międzyczasie.
POZDROWIENIA
Stary 2012-06-01, 16:22   #62
klaudia 1234
Przyczajenie

Witam Tez kupilam ten Detocell i biore go juz od 10 dni do tego chodze na aerobik 2 razy w tyg. i jeszcze jazda rowerkiem , efekty jak narazie sa marne nie zauwazylam zadnej poprawy skory jestem ciekawa czy bylo warto :/ pozdrawiam
klaudia 1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-01, 18:32   #63
kociczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia 1234 Pokaż wiadomość
Witam Tez kupilam ten Detocell i biore go juz od 10 dni do tego chodze na aerobik 2 razy w tyg. i jeszcze jazda rowerkiem , efekty jak narazie sa marne nie zauwazylam zadnej poprawy skory jestem ciekawa czy bylo warto :/ pozdrawiam
jeżeli oczekujesz efektów po 10 dniach to sory ale jesteś bardzo naiwna. taka kuracja to przynajmniej z 3 miesiące + stosowanie się do diety, masaże i ćwiczenia polecałabym cos z siłowych a nie tylko aeroby.
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-02, 12:01   #64
jasminka36
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Allanya Pokaż wiadomość
A ja niedawno dostałam te tabletki i nie biorę ich gdyż... Nie mogę przełknąć Od dziecka mam z tym problem ale jakoś z innymi sobie radziłam, przekrajałam te większe a tu jestem załamana. Męczyłam się calutki dzień próbowałam, bezskutecznie, wkładałam w masełko, popijałam dużą ilością wody i nic, już dwie tak zmarnowałam. Wiem, że to śmieszne ale niestety mam taki problem a te tabletki są naprawdę duże jak dla mnie. Jest mi bardzo przykro z tego powodu bo powiem Wam wiadomość, która Was ucieszy a mnie jeszcze bardziej zdołuje... Moja koleżanka kończy drugie opakowanie i cellulit zanikł całkowicie. Wiem, że przy tym nie stosuje diety, nie smaruje niczym ani nie rusza się specjalnie dużo bo to taki leniuszek z nadwagą ale już bez cellulitu Dlatego chyba warto kupić te tabletki. Zazdroszczę Wam dziewczyny, że nie macie takich problemów jak ja
Jak masz problem z połykaniem tabletek to polecam drażetki VIANESSE, które się ssie aż do rozpuszczenia. To są drażetki prebiotyczne, które dokarmiają naszą florę bakteryjnąw jelitach przez co likwidują tam grzybka Candida odpowiedzialnego za produkcję toksyn. A cellulit to przecież nic innego jak tylko bardzo silne połączenie toksyn + wody + tłuszczu.
Nie czarujmy si, że kosmetykami uda się nam ich pozbyć. Wszelkie kremy na cellulit mogą być uzupełnieniem kuracji od wewnątrz. A poza tym nie zapominajmy o piciu dużej ilości wody i ruchu.
Ja od ponad 2 miesięcy stosuję koncepcję Vianesse, czyli drażetki oczyszczające i Body Shape (wysokoenergetyczne białko - Lactoalbuminę) i efekty bardzo mnie zadowalają
Mimo wygórowanej ceny: drażetki 200 sztuk za 129 zł, a białko 149 zł za opakowanie, mam pewność, że nie wyrzucam kasy w błoto.
Poza tym nigdy nie miałam tak mocnych paznokci i włosów, choć nie używam żadnych odżywek do paznokci a włosy farbuję i codziennie suszę.
Produkty można zamówić przez internet z dostawą do domu.
Jak jesteście zainteresowane to dam namiary
jasminka36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-02, 13:11   #65
kasinska79
Przyczajenie

Ja stosuję od kilku dni dopiero, wypowiem się jak skończę opakowanie. Oprócz prochów zamierzam ćwiczyć - już to robię- a co więcej, to jeszcze nie wiem, może jakiś peeling, czy samodzielny masaż.
kasinska79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-03, 10:48   #66
Allanya
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jasminka36 Pokaż wiadomość
Jak masz problem z połykaniem tabletek to polecam drażetki VIANESSE, które się ssie aż do rozpuszczenia. To są drażetki prebiotyczne, które dokarmiają naszą florę bakteryjnąw jelitach przez co likwidują tam grzybka Candida odpowiedzialnego za produkcję toksyn. A cellulit to przecież nic innego jak tylko bardzo silne połączenie toksyn + wody + tłuszczu.
Nie czarujmy si, że kosmetykami uda się nam ich pozbyć. Wszelkie kremy na cellulit mogą być uzupełnieniem kuracji od wewnątrz. A poza tym nie zapominajmy o piciu dużej ilości wody i ruchu.
Ja od ponad 2 miesięcy stosuję koncepcję Vianesse, czyli drażetki oczyszczające i Body Shape (wysokoenergetyczne białko - Lactoalbuminę) i efekty bardzo mnie zadowalają
Mimo wygórowanej ceny: drażetki 200 sztuk za 129 zł, a białko 149 zł za opakowanie, mam pewność, że nie wyrzucam kasy w błoto.
Poza tym nigdy nie miałam tak mocnych paznokci i włosów, choć nie używam żadnych odżywek do paznokci a włosy farbuję i codziennie suszę.
Produkty można zamówić przez internet z dostawą do domu.
Jak jesteście zainteresowane to dam namiary
Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i chyba masz rację z tym z czego powstaje cellulit. Poproszę o te namiary na specyfiki. Od następnego tygodnia zaczynam jeszcze dietę Dukana i podczas jej stosowania będę musiała wypijać około dwóch litrów wody dziennie, więc może to też jakoś wesprze walkę z cellulitem. No i Dr Oz (nie wiem czy kojarzycie tego Pana z jego show na polsacie pt. "Dr Oz radzi", serdecznie polecam od pn do pt o 12.25), cały program poświęcił temacie cellulitu i podsumowując powiedział, że bez zrzucenia kg cellulit nie zniknie, więc chyba wszystko przede mną
Allanya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-03, 11:25   #67
kociczka
Zakorzenienie

jasminka wybacz ale wyglada mi to na reklame. poza tym jeszcze nie slyszalam zeby od prebiotykow znikal cellulit. ja tez biore od dawna i jakos nie zniknal wiec coż

wg mnie nic nie zlikwiduje cellulitu w 100%.wiadomo warto o siebie dbac dobrze sie odzywiac, uprawiac sport + masa innych przykazan ktore znamy wiec nie bede sie powtarzac chocby dla lepszego samopoczucia ale nie czarujmy sie ze do lata w miesiąc wszystkie bedziemy miec tylki jak modelki. bo to niemozliwe.

tak wiec walczmy dbajmy o siebie ale nie liczmy na cuda

ja dziś kończe 2 listek
zaluje ze nie mam aparatu obecnie bo bym porobila zdjecia przed i po calej kuracji. przyznam ze teraz cwiczyc za bardzo nie cwicze z braku czasu- sesja

Allanya Dukana nie polecam ale Twoj wybor oczywiscie. ja pije 2-3 l wody od dawna i fakt mam jędrna skóre w miare ale cellulit niestety też :P

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2012-06-03 o 11:27
Stary 2012-06-03, 19:41   #68
Judyta01
Przyczajenie

Witajcie
Ja musiałam przerwać branie po 10 tabletkach bo dopadł mnie stan zapalny zatok a co za tym idzie kuracja antybiotykami, ale wrócę do dalszej kuracji jak skończę walkę z tym zapaleniem.
Jedno co zauważyłam to skóra na nogach mi się tak nie przesusza jakby była nawilżona od środka więc może coś się zacznie zmieniać, oczywiście dam znać.
Judyta01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-04, 10:40   #69
Allanya
Przyczajenie

Kociczka a czemu Dukana nie polecasz?
Allanya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-05, 10:00   #70
doda0047
Przyczajenie

Dziś dokupiłam 2 opakowania bo pierwsze mi się już kończy. Zostało mi 5 sztuk i szczerze? Efekty są. Małe ale są. Ale ja dodatkowo jak już wcześniej wspomniałam więcej się ruszam, jak idę pod prysznic to za każdym razem robię sobie masaż gąbką antycelluitową, smaruję się kremami no i dodatkowo do tych proszków detocell biorę omega-3, 3 razy dziennie. No i dieta, dieta,dieta. Duża ilość wody. Mam nadzieję że będzie dobrze. Diety dukana nie polecam, aczkolwiek możesz spróbować, ale ja po tygodniu zrezygnowałam bo ta dieta nie jest dla mnie. Czułam się fatalnie, nie raz słabo mi było. Ostatecznie jestem na diecie na której był mój chłopak opracowaną przez dietetyczke. Polega ona na jedzeniu 5 posiłków dziennie co 3 godziny. Ja jem śniadanie o 7, drugie śniadanie o 10, obiad o 13, powieczorek o 16 i o 19 kolacje. Mam liste co moge jeść a czego nie, owoce tylko do 14 mogę zejść i generalnie trzymam się jej ostro, i daje efekty. Mój chłopak schudł na niej 8 kilo w miesiąc, przyjaciółka 18 kilogramów w 3 miesiące i mąż przyjaciółki też 8 kilo w miesiąc. Mi się udało 5 kilo i jak narazie stoi w miejscu waga skubana ale nie poddam się
doda0047 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-06, 10:22   #71
klaudia 1234
Przyczajenie

napewno nie oczekuje poprawy po 10 diach ale po opakowaniu napewno
myśle ze nie kazdy ma czas na pływanie ,ćwiczenia, masaze ,diety i Bog wie co jeszcze każda z nas kupila te tabletki żeby sobie tą liste chociaż troche skrócic ...
Tak wiec czekam na jakąś malutka poprawe pozdrawiam

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
jeżeli oczekujesz efektów po 10 dniach to sory ale jesteś bardzo naiwna. taka kuracja to przynajmniej z 3 miesiące + stosowanie się do diety, masaże i ćwiczenia polecałabym cos z siłowych a nie tylko aeroby.
Napewno nie oczekuje poprawy po 10 diach ale po opakowaniu napewno
myśle ze nie kazdy ma czas na pływanie ,ćwiczenia, masaze ,diety i Bog wie co jeszcze każda z nas kupila te tabletki żeby sobie tą liste chociaż troche skrócic ...
Tak wiec czekam na jakąś malutka poprawe pozdrawiam
klaudia 1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-06, 10:23   #72
kociczka
Zakorzenienie

nie polecam dukana z wielu powodów ktore sa moimi osobistymi przekonaniami. ale kazdy robi co chce. dla mnie to pojscie na latwizne bo naprawde wystarczy jesc zdrowo i normalnie a efekt bedzie taki sam jak nie lepszy dla zdrowia i urody.to dieta dla desperatów a nie dla osob chcacych zdrowo zyc. a czesto trudniejsze jest wlasnie normalne jedzenie wszystkiego w normlanych ilosciach. dukan to ulatwienie bo jest z gory zalozone co jest zakazane i to co mozna jesc do woli. a tak gdy trzeba sie opanowac by zjesc rządek czekolady a nie cała to jednak wiecej pracy wymaga prawda?

ja tez schudlam w sumie kilka kg ale to odkad jem normalnie,regularnie i w miare zdrowo. wage utrzymuje od 2 lat. a teraz nawet jeszcze troche schudlam do tego. wiec mozna tylko trzeba chyba zaczac od zmian w mysleniu bo czesto dukan jest ostatnia deska ratunku a w glowie jest bajzel bo juz nie wiadomo co robic byle tylko schudnac.

a co u mnie?
już ponad miesiąc minął odkąd odstawiłam anty.
w koncu się pomierzyłam a od dawna tego nie robilam to zauwazylam ze mi spadlo kilka cm w udach
nie wiem czy to zasluga detocell czy juz wczesniej tak schudlam troche czy to stresy i chwilowe. wiem ze od ostatniego mierzenia ktore nie pamietam kiedy bylo na pewno schudlam i potraciłam cam
no i spodnie ktorych rok nie mialam wiszą jak na wieszaku co w sumie mnie az tak nie cieszy

zaraz ide trening siłowy zrobić i na rowerku troche pocwicze
Stary 2012-06-06, 18:45   #73
libelle_09
Raczkowanie

od dziś zaczynam zażywać detocell, ciekawe jaki będzie efekt??
libelle_09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-07, 12:48   #74
slodka_dzaga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez libelle_09 Pokaż wiadomość
od dziś zaczynam zażywać detocell, ciekawe jaki będzie efekt??
duzy masz cellulit? zaawansowany? planujesz tylko zazywac tabletki? czy tez jakas dieta? cwiczenia?
01.04.12 olejowanie, wcierki, świadoma pielegnacja
slodka_dzaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 09:16   #75
libelle_09
Raczkowanie

teraz mam sesję więc na ćwiczenia nie mam czasu, ale już 3 tabletki deto-cell zażyłam, stosuję pod prysznic peeling cukrowy ujędrniający połączony z masażem masażerem oraz na noc serum na noc TOŁPA. A co do cellulitu to raczej mam spory, nawet na łydkach a o udach to nie wspomnę, wystarczy że ścisnę skórę i pojawiają się grudy a w niektórych miejscach nawet nie muszę ściskać aby go widzieć. Jak wrócę do domu mam zamiar robić codziennie 10 km trasy na rowerze.. oby tylko się udało + hula hop (które niestety mi pękło ;( i muszę zakupić nowe) + jakieś ćwiczenia na brzuch i uda. Może ma któraś z was jakieś fajne, sprawdzone ćwiczenia na uda??

Edytowane przez libelle_09
Czas edycji: 2012-06-08 o 09:18
libelle_09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 13:22   #76
kociczka
Zakorzenienie

ja polecam siłowe, rozne wypady z cięzarkami, przysiady masa tego jest
dodatkowo jakies aeroby i cm lecą

ja wrocilam z praktyk i po drodze kupilam 2gie opakowanie na zapas już
Stary 2012-06-11, 13:42   #77
AlissaN20
Przyczajenie

Witam, nie chciałabym tu robić reklamy, ale ja kupiłam detocell za 21,99 przez internet w aptece Gemini i odebrałam sobie zamówienie sama. Gemini ma wiele aptek w różnych miasta, za tą cenę warto sprawdzić czy jest też u Was, bo te 57 zł o których piszecie to duuuuuża przesada :O
AlissaN20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 06:17   #78
znawczyni9
Raczkowanie

jakos nie wierzę w cudowne działanie tabletek trzeba samemu sie ruszyc i zmienic menu wtedy na pewno beda efekty
znawczyni9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 07:11   #79
Yvonne_
Przyczajenie

Witam, ja mam troszkę inne pytanie, ale nigdzie nie znalazłam konkretnej odpowiedzi, więc pytam tutaj Czy detocell wpływa na działanie tabletek anty?
Yvonne_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-12, 07:17   #80
mapeffka
Przyczajenie

Detocell nie ma wpływu na tabletki anty to jest zwykły suplement diety, on ma nas zmobilizować do ruchu bo same tabletki nie działają. Ja stosuje od 2 tygodni i do tego 4 razy w tygodniu chodzę na spining i widzę efekty. Skóra jest bardziej jędrna, cellulitu jest mniej ale całkiem jeszcze nie zszedł
Powodzenia dziewczyny z ta uporczywa walką!!!
mapeffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-12, 17:25   #81
Yvonne_
Przyczajenie

Dzięki za odpowiedz
Yvonne_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-13, 08:22   #82
Panna Cotta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez P4uli Pokaż wiadomość
Myślicie że pomoże to w pozbyciu się boczków?
Myślę, że nie, chociaż....
To zdecydowanie nie jest jakiś cudotwórczy specyfik. To raczej wspomagacz. Oprócz zażywania go, wymaga zdrowej diety, ćwiczeń, masaży. I raczej ta cała kompilacja działań pomoże w walce z boczkami

a cellulit? no cóż... Ja póki co ciągle wierzę w efektywność Deto- Cell'u, ale po zjedzeniu 18 tabletek i całej masie działań wspomagających, efekty są raczej niewielkie. Może jestem zbyt niecierpliwa, może za mało się przykładam. Nie wiem. Na razie walczę za pomocą masaży bańką chińską, jeżdżę na rowerze, wklepuję balsamy i czekam. A wakacje coraz bliżej...
Panna Cotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-13, 10:46   #83
jasminka36
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Allanya Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i chyba masz rację z tym z czego powstaje cellulit. Poproszę o te namiary na specyfiki. Od następnego tygodnia zaczynam jeszcze dietę Dukana i podczas jej stosowania będę musiała wypijać około dwóch litrów wody dziennie, więc może to też jakoś wesprze walkę z cellulitem. No i Dr Oz (nie wiem czy kojarzycie tego Pana z jego show na polsacie pt. "Dr Oz radzi", serdecznie polecam od pn do pt o 12.25), cały program poświęcił temacie cellulitu i podsumowując powiedział, że bez zrzucenia kg cellulit nie zniknie, więc chyba wszystko przede mną
sorki, że tyle czekałaś na namiary Vianesse, ale troszkę się urlopowałam
są dwie możliwości zakupu:
1. mogę Ci wysyłać z własnych zapasów przesyłką za pobraniem
2. możesz zamówić sama bezpośrednio przez stronę internetową firmy :
https://www.vp-vianesse.com/register.php
zamawiając pojedyncze opakowania rejestrujesz się jako klient podając kod 224
nr sponsora 900110311
nazwisko sponsora Marzec-El Mahdy
jasminka36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 10:57   #84
kociczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia 1234 Pokaż wiadomość
napewno nie oczekuje poprawy po 10 diach ale po opakowaniu napewno
Tak wiec czekam na jakąś malutka poprawe pozdrawiam[COLOR="Silver"]
hmmm no jak tam uważasz. ja tez mam malo czasu ale na dbanie o siebie zawsze go znajdę. raz lepiej raz gorzej
wiedz ze ja stosuje masaże,peelingi,kremy od dawna i do tego ćwicze w miare regularnie a i tak mam cellulit. staram się jeść zdrowo a i tak on jest. teraz odstawilam anty po 4 latach to moze bedzie poprawa.
wiec skoro tyle rzeczy nie pomaga to wątpie zeby same tabletki pomogły i to po jednym opakowaniu.
na pewno mam jędrniejsza i lepsza skore niz jakbym nic nie robiła ale cudow nie ma. trzeba poswięcic czas.tylko kompleksowa i trwała kuracja moze cos pomoc takie jest moje zdanie

a co do deto dzis koncze 1 opakowanie niestety jestem na taki etapie zycia teraz ze nia mam czasu ani za bardzo chęci sie sobie poprzyglądac czy są efekty. a cwiczyc teraz tez nie mogę jakoś super bo czasem coś porobię bo sesja jednak jest wazniejsza. więc wrócę do Was na stale na jak to sie wszystko skonczy

Allanya mowilam ze to jakas reklama. nie bądź naiwna i nie daj się nabrać ze prebiotyki zlikwiduja cellulit
Stary 2012-06-13, 18:37   #85
cZaRnA_KiCiA
Zadomowienie

..ja nie wiem jestem już w połowie trzeciego listka, czyli kończę opakowanie. I wiecie co.. chyba nie widzę żadnych efektów ;( Albo mam poprostu złe dni ostatnio i przez handrę jestem taka krytyczna.. To jest takie niesprawiedliwe.. jem zdrowo.. i w sumie niewiele.. Piję dużo zielonej herbaty w ciągu dnia (już od lat).. Bardzo dużo chodzę.. Jeżdżę na rowerku stacjonarnym (-fakt-nieregularnie..).. Jestem w zasadzie szczupłą osobą (170cm i 55kg, także chyba nie najgorzej).. i mam tego obrzydliwca ;( WHY!!?? Stosowałam już wiele kosmetyków, obecnie balsamy z serii Lirene i Soraya.. Dobrze wspominam też Eveline zielony. Kiedyś był bardzo fajny efekt u mnie po GUAM. Stosowałam go przez ok.miesiąc, zawijałam się folią spożywczą i leżałam pod kocem ok.40min. Skóra była gładka, jędrna i cellulit był bardzo zminimalizowany. Ale w końcu wrócił.. Przypomniałam sobie o tych glonach guam i myślę czy znów ich nie kupić, ale to znów koszt. Detocell póki co mnie zawodzi ;( Ale kupię kolejne opakowanie.. muszę się przekonać czy wreszcie zadziała Póki co jest lepsze napięcie skóry..to fakt. Ale szału nie ma A w lipcu chciałam biegać w szorcikach.. A tu ten kalafior..ta galareta.. odbiera mi pewność siebie bo to mój jedyny kompleks Nie wiem ile lat już z tym walczę.. może poprostu z nim się nie wygra? Ogólnie po zrzuceniu 3kg (już spory czas temu) skóra straciła swoje napięcie i też nie wiem co z tym zrobić. Skoro dobijam powoli do 30-stki to może już jestem na przegranej pozycji z tytułu wieku. Chodziłam też na masaż bańkami chińskimi. Masaże ładnie wymodelowały uda, poprawił się przepływ limfy, myślę, że cellulit też się zmniejszył, ale nie wiem czy skóra się nie 'rozciągnęła' od tego 'zasysania' bańką. A cellulit po zaprzestaniu zabiegów powolutki znów wracał. To jest jakieś szaleństwo. Wybaczcie mi mój elaborat.

Edytowane przez cZaRnA_KiCiA
Czas edycji: 2012-06-13 o 18:38
cZaRnA_KiCiA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 11:41   #86
isia878
Przyczajenie

zaczynam drugie opakowanie dokładnie drugi listek jeżeli chodzi o rezultaty to ogólnie brak zastanawiam się czy ma to sens z tymi tabletkami na pewno nie kupię już 3 opakowania szkoda kasy i czasu na jedzenie tych tabletek ostatnio zapłaciłam 40 zł za detocell !!
jedyna poprawa jaką zauważyłam to jędrniejsza skóra i pośladki ale to raczej zawdzięczam głownie ćwiczeniom i balsamom których teraz używam
znalazłam tabletki na cellulit na które dają gwarancję skuteczności ale strasznie drogie!!!!!
http://cellinea.com.pl/tabletki-na-cellulitis.html
isia878 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-14, 15:52   #87
kittyszczerbacka
Przyczajenie

Kończę drugie opakowanie i nie wiem co o tym myśleć. Cellulitu z ud i pośladków się nie pozbyłam, powstał za to na innych partiach. Jestem zrozpaczona. Byłam ostatnio na konsultacjach u kosmetyczki, powiedziała, że borykam się z cel wodnym... powinnam rzucić kawę, słodycze oczywiście, pić 2l wody dziennie. A więc rzucam. I piję, 3,5l, ćwiczę sporadycznie ze względu na brak czasu. Zdecydowałam się na zabiegi Icoone z focusami na pośladki i uda, poprawiają krążenie i walczą z tkanką tłuszczową. Cena astronomiczna, ale chce się tego problemu na zawsze pozbyć, bo bardzo mnie krępuje i ogranicza. Trzeciego pudełka Detocellu raczej nie kupię. Chyba że w cenie do 25 zł (ostatnio zapłaciłam 55).
kittyszczerbacka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 07:40   #88
AlissaN20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jolazawadzka Pokaż wiadomość
Ja znacznie poprawiłam sobie wygląd ud i pośladków dzięki piciu 3 litrów wody dziennie.
Woda na pewno pomaga ale nie każdy może pić aż tyle, można wypłukać sobie minerały z organizmu i potem cierpieć na skurcze i inne przypadłości. Najlepiej najpierw zbadać sobie poziom zapotrzebowania organizmu na wodę, w wielu siłowniach mają specjalistyczne urządzenia do tego. Wszystko jest dobre byle z umiarem

Cytat:
Napisane przez kittyszczerbacka Pokaż wiadomość
Trzeciego pudełka Detocellu raczej nie kupię. Chyba że w cenie do 25 zł (ostatnio zapłaciłam 55).
Nadal polecam aptekę Gemini, Detocell za 21,99zł.
AlissaN20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 07:47   #89
panielwka
Przyczajenie

Biorę 13 dni. Generalnie jestem zadowolona. Utrata wagi ok. 2 kg, znacznie zmniejszył się brzuszek, wchodzę w jeansy, które były za ciasne Co do głównego celu działania, chyba jeszcze za wcześnie, ale znika na ramionach cellulit, o co głównie mi chodziło. Na nogach i pupie, skóra jakby bardziej "zwarta", cellulit minimalnie mniejszy. Nie wykonuję intensywnych ćwiczeń. Jeżdzę do pracy rowerem ok. 10 min. okazjonalnie ćwiczę hantlami 2-3 x w tyg.
Ktoś zwrócił uwagę na uczucie większego zmęczenia, ja też mam wrażenie, że jestem jakaś bardzo zmeczona odkąd biorę te tabletki tzn. kiedyś wieczorem starałam sie ćwiczyc ok 20 min, od 2 tyg nie mam poprostu na to siły.
Ogólnie jestem zadaowolona.
Cena w aptece 53 zł niestety pomimo atrakcyjnej oferty w internecie nie odważę się na kupno w ten sposób z wiadomych względów.
panielwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 17:13   #90
kittyszczerbacka
Przyczajenie

Co masz na myśli mówiąc 'z wiadomych względów'? Wysyłają coś zmodyfikowanego?
kittyszczerbacka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości