![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAJÓWKA!! 34/36 ~~Top Shop~Atmosphere~F&F~Only~ ~ i inne! XS/S
Dziękuję za tak miłą propozycję, ale niestety na razie nic dla siebie nie widzę.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#66 |
BAN stały
|
1. GLISS KUR ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów długich, skłonnych do rozdwajania się (zużycie zaznaczone na zapożyczonym zdjęciu). Odzywka ważna 12 miesięcy od pierwszego użycia, tj. od połowy grudnia.
2. Schwarzkopf got2b megalomania, malinowa pianka dodająca ekstremalną objętość włosów (użyta max 6-7 razy, buteleczka ma kilka rysek od noszenia w torebce ![]() 3. L'OREAL Paris Nutri-Blask Odżywka do włosów długich, pozbawionych witalności (zużycie zaznaczone na zdjęciu, może ciut więcej nad kreską) oddam za drobiazg coś za te kosmetyki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bluzke rozowa h&m i opaske pleciona?
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1335467725
coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- w wątku nic nie widzę.. chyba że masz coś poza,może jakieś książki? ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znalazłabyś coś u mnie za gliss kur, legginsy, i ewentualnie szarą koszulę ? pozdrawiam
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
wiesz,w sumie to podoba mi się jeszcze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1335467744 .. co Ty na to?
![]() |
#73 |
BAN stały
|
a masz może poza wątkiem coś z mojej wish? jeśli znalazłabyś jeszcze coś dla siebie u mnie w wątku
![]() jeśli nie to pasowało by mi, może być bez kosmetyczki? ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- a miałabyś coś malutkiego żeby mi dorzucić ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
To co mi sie spodobało wymieniłas a co masz poza wątkiem?
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
cos za
. Leginsy/Tregginsy z zamkami na dole rozmiar 36/38 NOWE 2. Leginsy za kolano stan bdb założone raz, czy dwa - ATMOSPHERE Czarne rozm. 36 - F&F Białe rozm. 38-40 z metki ale wg mnie 36/38/40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
w sumie to wszystko, leginsy dlugie, spodnie r. xs-s, buty 36, fajne bluzki, podklady, tusze, kolorowka, mp3, telefon
![]() |
#78 |
BAN stały
|
czyli: 2 pomadki garnier, nivea young be beutiful oraz dove kremowy płyn myjący
za: 1. GLISS KUR ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów długich, skłonnych do rozdwajania się (zużycie zaznaczone na zapożyczonym zdjęciu). Odzywka ważna 12 miesięcy od pierwszego użycia, tj. od połowy grudnia. 2. Schwarzkopf got2b megalomania, malinowa pianka dodająca ekstremalną objętość włosów (użyta max 6-7 razy, buteleczka ma kilka rysek od noszenia w torebce ![]() 3. L'OREAL Paris Nutri-Blask Odżywka do włosów długich, pozbawionych witalności (zużycie zaznaczone na zdjęciu, może ciut więcej nad kreską) oddam za drobiazg PS. tej pianki ile tam będzie tak około? ![]() jeśli pasuje zapraszam na priv z danymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.