![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w maju sporo kometyków :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Nie wiem,czy dobrze Cię zrozumiałam - chcesz wszystko, co wymieniłaś u mnie w wątku za Moschino? Bo jeśli za WD dałaś ok. 40zł, to bardziej by mi się opłacała wymianka wszystko co chciałaś za WD. A jak wolisz oddać Moschino, to musisz z czegoś zrezygnować u mnie, bo z kolei dla mnie ta wymiana nie będzie opłacalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Najlepszym się zdarza
![]() Zielony korektor jest na zaczerwienienia, rozszerzone naczyńka itd, na cienie nie bardzo się nadaje. Więc tak jak pisałam, najbardziej interesuje mnie Moshino i Winter Delice, możesz dorzucić także MDCh - chyba, że uważasz, że z kolei to dla Ciebie nieopłacalne, to poszukam czegoś innego ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- A. Zapomniałam dopisać to w pierwszym poście - ostatnio sprawdzałam datę ważności odżywki z Inglota i jest do maja 2012 (kupiłam we wrzesniu 2011, data produkcji - maj 2011, wychodzi na to, że tylko rok ważna ![]() Jeśli z niej zrezygnujesz to tylko bym chciała Moschino i Winter Delice ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ok, czyli: -Perfuma FM, zapach Lancome Miracle (różowy), kupiona nie pamiętam kiedy -Ziaja HerbikaPlant żel pod oczy szałwiowy - -płatki kolagenowe pod oczy - zostało 4 z 5, data ważnosci 04-2015 -paski na wągry, zostało 3 z6 -Podkład Bourjois healthy mix 52 - zostało ok 10-15% -Puder prasowany Inglot 04 - ubytek ok 50% za Moschino i WD? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
hej, co to za musy z avonu masz w ofercie?
![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się paleta sleek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
10 ml Issey Mikey, flakon, oryginalny, miniaturka
Sleek Oh So Special, 3 cienie 2 razy użyte Podkład w musie Gosh kilka razy użyty coś u mnie??
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
u Ciebie podobają mi się:
L’biotica odżywka do rzęs, nowa. · Bourjois płyn micelarny, zostało ok. 70%. · Bioderma płyn micelarny, zostało ok. 30%. Ava krem pod oczy, raz użyty. może zaproponuj co z tego mogłabyś oddać ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- rozumiem że wzamian chciałabyś krem noni care i rozświetlacz Inglot ![]() byłabym raczej skłonna wymienić się w ten sposób, ale mogłabyś mi jeszcze napisać, jaki to krem Ava dokładnie? czy był używany/ testowany? micel z Bourjois to ten w fioletowym opakowaniu? ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
2 maści do brodawek Babydream nowe
10 ml Issey Mikey, flakon, oryginalny, miniaturka - który konkretnie? ![]() 10 ml MDCh edp co z tych rzeczy oddałabyś za: *Mila Maska mleczna Crema al Latte - mogę zrobić odlewkę. *Dermogal A+E, pół blistra (kilkanaście kapsułek) *odlewka Lanvin Marry Me! ok. 8 ml (mam z wymianki) (Eden już nie ma - byłam jeszcze w trakcie edytowania wątku - dopisałam parę rzeczy i dodałam foty, zerknij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
mi więc pasuję
![]() rozświetlacz Inglot oraz krem noni care za odżywkę do rzęs, micel Bourjois oraz krem Ava, jeśli Tobie również to zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odpisałam na Twoją wiadomość kilka dni temu, ale nie wiem, czy ją odczytałaś?? ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, przepraszam, ale byłam na majówce i nie miałam internetu
![]() Ten fluid kupuję za 30- 35 zł w promocji w SP lub w Melissie, więc może mogłabyś dorzucić olejek Vatika albo micel Vichy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to, że ja tego Pharmacerisa kupuję za tyle (bo już go miałam tylko jaśniejszy odcień). A Vichy kosztuje od 65 zł bez przesyłki wzwyż.
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- A może rozważyłabyś odlewkę Vatiki? ![]() Podoba mi się jeszcze Cethapil do mycia twarzy, zostało ok. 85%. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Mi się u Ciebie podobają zaś * odżywka Nail Tek Foundation II nowa* 2xnowe musy do ciała Avon ( jakie zapachy? ) * Avon balsam arbuz, nowy.
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jakiś pojemnik, to mogę wysłać Ci razem z podkładem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
(Dopiero teraz zauważyłam że napisałam w Twoim starym wątku
![]() Ah,chyba że tak. Patrzyłam po prostu na allegro i Nail tek II oscyluje w granicach 16-17 zł wraz z przesyłką. Podkład burżuja 59,99,a że jest go 1/3 to w zasadzie ta jedna część która posiadam wychodzi cenowo jak 20 zł
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej hej ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Oj, szkoda
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- Bourjois płyn micelarny, zostało ok. 70%. -Ziaja osłabiającym odrost włosów po depilacji, zostało ok. połowy.
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Coś za np. Cethapil do mycia twarzy, zostało ok. 85%.? podoba mi się też kilka innych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#85 |
BAN stały
|
HEJ
cos u mnie za Van Cleef & Arpels 10 ml https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620510 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.