![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem w związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Jakby ktoś to jeszcze czytał to dodaje wpis
po 2 tygodniach milczenia, moich i jej dzisiaj postanowiłem sprawę zakończyć. wiedziałem że jest w Polsce bo tam w czwartek wypadło święto więc przyjechała na 100% już w środę. najpierw zapytałem czy jest w Polsce?, oczywiście bez odzewu, próbowałem się dodzwonić, na zagraniczny numer bo celowo nie zmieniła karty na polską. Po 3 godzinach prób w końcu zdecydowałem się że to napisze bo ona nawet nie umie się rozstać jak człowiek. napisałem co niej myślę i jej zachowaniu. Ująłem to w normalne słowa, nie chciałem wyjść na nie wiadomo kogo, choć przy tym co przeżywam różne teksty chodziły mi po głowie. najbardziej mnie boli że po 5 latach nie chce nawet mnie widzieć żeby zerwać, tak po ludzku, jakbym był zupełnie nikim. mam nadzieję że jakoś to ze mną będzie, od jutra zaczynam pracę nad sobą i swoim charakterem. http://www.youtube.com/watch?v=XY7wJt0ISHk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
no i super
![]() życzę owocnej pracy nad sobą - zobaczysz, że jak sam nabierzesz do siebie szacunku, to będziesz odsiewał osoby takie jak Twoja ex z miejsca i kiedyś trafisz na tę odpowiednią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.