|
|
#61 | ||
|
:)
|
Dot.: majowe drobiazgi. min. kostium, plecak, torbę, buta :D M/L
kochana sorry za zwłokę, ale nie wiem czy wymienie sodenki ponieważ widziałam dzisiaj ze mają lekko otarcie w udzie na szwie
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- niestety za kiecke nic, a chetnie bym ja oddala, jak cos dolozysz daj znac. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
Kochana teraz pisze z komorki jutro rano zerkne ja z laptopa i pomierze ok ? wiem ze teraz sa na czasie te tuniki koszule ale nigdy za nimi nie przepadalam, ale zobacze jutro i dam Ci znac ok? zatrzymaj ja do jutra dla mnie dobrze ? |
||
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorki za kłopot, ale jakbyś mogła
Bo mam troszke mniej w tyłku i nie wiem jak to bd. wygladalo, zmierz ta dziure ;P
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, mi pasuje ta wymianka
Jak coś to pisz adres na priv
|
|
#64 |
|
:)
|
witaj, przepraszam myslałam ze odpisałam, czesto tak jest ze z komórki wiadomośc mi się nie wyśle
![]() no niestety ale ta tuniczka nie jest w moim stylu zupełnie ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- chodzi Ci o ta imprezową? kurcze ja nosze rozmiar 38 nie będzie mi za duża? ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- kurcze a w tej obawiam sie ze bedzie za luźna, ostatnio sporo takich mam z wymiany i szykuje ponownie je na wymianę ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- nie naciskasz, po prostu sie obawiam. a sspodniczke tez chetnie bym odddała bo jej wcale nie nosze
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko loko
Może być spódnica. Chcesz jakieś wyraźniejsze fotki? Ta niebeisko baiła spódnica to też L
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro podam wymiary spodni, nie mam ostatnio za duzo czasy i dlatego tak nawalam, ale obiecuje ze jutro nadrobie ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- oooo to chwała ci za to, jutro podam wymiary, dziekuje i przepraszam
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
spodnie sie troszke naciagaja, wymiary podaje bez rozciagania:
biodra: 52*2 pas: 40*2 stan przód: 22cm stan tył: 31 nogawka od wewnatrz: 80 nogawka od zewnatrz: 100cm daj znac czy ci pasują, pozdrawiam, milej soboty
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
dlugosc mierzylam z gumkami, tylko wez pod uwage to ze to biodrowki, wiec dlugosc trzeba liczyc tak nizej niz pas , no tak mniej wiecej
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

Bo mam troszke mniej w tyłku i nie wiem jak to bd. wygladalo, zmierz ta dziure ;P
Może być spódnica. Chcesz jakieś wyraźniejsze fotki? Ta niebeisko baiła spódnica to też L