|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: higiena intymna u faceta
Cytat:
Żebyś musiała sama mu smarować ptaka? Co on, małe dziecko? Widać też niezbyt poważnie do tego podchodzisz.
|
|
|
#62 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
A mój ma płyn do higieny intymnej dla mężczyzn.Jakaś firma wystawiła na rynek - naturia(?). Zobaczę jutro to powiem,jak kogoś interesuje
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Tak jak u większości mój TŻ używa żelu / mydła i nigdy nie zdarzyło się, żebym czuła nieprzyjemny zapach.. przycina się i goli paszki bo tak po prostu lubi
Taki mały czyścioszek, często bierze prysznic.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby śmierdział ZAWSZE nawet jak idziecie się myc razem i WIDZISZ, że się dokładnie myje to bym powiedziała, że może miec jakiś zdrowotny problem.
Natomiast moim zdaniem on po prostu będąc u siebie, albo się NIE MYJE (najprawdopodobniej), albo robi to bardzo niedokładnie. No i Ci capi. Żadna filozofia. A odpowiadając na pytanie: Tż z tego co wiem używa ogólnie do mycia żelu pod prysznic. I przycina włosy. Jest czysty i pachnący
|
|
|
|
|
#66 |
|
.
|
AA ma w swojej ofercie np.
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem czym myje, jakimś adidasem - nie śmierdzi
żel intymny ,AA men - piecze, mnie i jego |
|
|
|
|
#68 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Przycinania włosków,golenie paszek ,intymne żeliki i płacz na forum że prawdziwych mężczyzn już nie ma
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Mój prawdziwy mężczyna goli włosy tu i ówdzie, dba o higienę, i nie mam nad czym tu płakać.
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Testosteron, to testosteron Ja lubię owłosienie mojego TŻa (wszędzie), bez tego wydaje mi się "mniej męski" (nawet jak się na twarzy ogoli).I nie uważam, żeby miał problem w dbaniu o higienę (czy jakkolwiek to dbanie utrudnione). Jest czysty i nie śmierdzi - mnie to wystarczy. A to że nieogolony? Tym lepiej dla mnie
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie prawdziwy mężczyzna to taki, który nie boi się zobowiązań. Potrafi wziąc odpowiedzialnośc za swoje życie i za drugą osobę. Prawdziwy mężczyzna to taki, który wie co jest w życiu ważne, potrafi ustawic sobie odpowiednie priorytety, znaleźc równowagę. To taki, który dąży do niezależności, który jest finansowo stabilny, który wie, że są rzeczy ważne i ważniejsze, który wie, że aby "miec" trzeba zarobic a nie pożyczyc. Prawdziwy mężczyzna to taki, który ZNA znaczenie słów, których używa, którego SŁOWO, ZOBOWIĄZANIE, WYZNANIE, DEKLARACJA, OBIETNICA ma znaczenie. To jest prawdziwy facet, a nie zapocony, capiący, obleśny buc
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
Mój facet raczej nie ma z tym problemu.
Używa żelu do higieny intymnej, bądź tego co ma pod ręką ( jeżeli żel się skończy ) . Ewentualnie czasem wyczuwam zmiany "smaku". Ale to np. po całym dniu. Zarówno do depilacji intymnej, jak i tej pod pachami, nie musiałam go namawiać. Robił to sam z własnej woli.
|
|
|
|
|
#73 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#74 | |
|
|
Cytat:
haha kurna nawet odpowiedzieć nie zdążyłem już mnie napadli .
Edytowane przez WIELKA STRATA Czas edycji: 2012-05-29 o 20:03 |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie golenie pach to akurat kwestia nie tyle estetyki czy wygody, co dbania o higienę. A okolice krocza- przynajmniej mi między zęby kłaki nie włażą, rzygałabym. Konto ci zbanowali, że piszesz z nowego?
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-05-29 o 20:25 |
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Był dziś u mnie.
tylko mnie zezłościł.Postanowiłam sama się za niego zabrać, więc chwyciłam za nożyczki i obcięłam mu tam włosy na początku protestował troche, ale za chwile był cicho. Resztę powiedziałam, żeby ogolił maszynką sam.Oczywiście nieprzyjemny zapach był. Powiedziałam mu, zeby poszedł go umyć. Rozpętała się wojna zaczął na mnie krzyczeć, że robię z niego brudasa, który nie potrafi się u siebie umyć. Przez godzinę mu tłumaczyłam, poprosiłam, żeby go umył. W końcu i tak i tak poszedł do łazienki go umyć..To przykre, że chce dla niego dobrze, a jedyne co dziś usłyszałam to "zmień sobie na pachnącego" "jak Tobie tylko na tym zależy to ja nie wiem po co z Tobą jestem" To żałosne co mówił... Bo za godzinę już mnie przytulał, całował, mówił, że kocha... ![]() Jak tak można, co ja robię źle, że on tak reaguje... Jeszcze dodał, że ja kłamię, bo on nie czuje, żeby jego penis brzydko pachniał...
|
|
|
|
|
#77 | |
|
|
Cytat:
Awaria systemu plus skleroza pozbawiła mnie radości życia
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast głupich podchodów z przycinaniem etc, powiedz stanowczo, że ma zmienić pielęgnację, zadbać bardziej o siebie, ewentualnie odwiedzić lekarza. Zapewnij, że nie robisz tego złośliwie i nie masz na celu go urazić. Jego sprawa, czy posłucha, czy oleje. Potem twoja decyzja. Zostajesz ze śmierdzielem albo szukasz pachnącego chłopaka.
|
|
|
#79 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziś dokładnie to usłyszał. Byłam taka zła, że dodałam na koniec, że nie zamierzam być z brudasem i ma się ogarnąć. To wtedy powiedział, żebym sobie znalazła pachnącego.
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musisz mu wytłumaczyć, że nie robisz tego ze złośliwości, tylko dlatego że: - może to być oznaką infekcji, która szkodzi zarówno jemu, jak i Tobie (nawracające infekcje) - dla własnej wygody... za przeproszeniem: jak masz mu zrobić loda, skoro odczuwasz dyskomfort olfaktoryczny ![]() A poza tym on nie może wyczuwać zapachu swojego penisa tak intensywnie jak Ty. Mimo wszystko Ty jesteś "bliżej" niż on... Bodajże tylko Marilyn Manson (po wycięciu żeber) jest się tam w stanie nosem zbliżyć
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ogarniam. Dla mnie oboje zachowujecie się jak dzieci
|
|
|
|
#82 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wytłumaczyłam mu to dziś na spokojnie. Grzybice złapałam jeszcze zanim zaczęliśmy współżyć - to był jego argument na to, że to nie on mnie zaraża czyli marny.On uważa, że jak na palcach nie czuje tego swojego zapachu, to ten zapach nie istnieje Poza tym, z tego co się orientuję to kobiety mają bardziej wyczulony zmysł zapachu i bardziej czują...---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Spoko, dla ciebie kazdy zachowuje się jak dziecko ![]() super, co mi te twoje mądrości pomogły? nic. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro on nie widzi problemu, to co zrobisz? Poza przycinaniem mu włosów zaczniesz go myć przed każdym seksem?
|
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może Ty po prostu nie "akceptujesz" jego naturalnego zapachu? Może on tak de facto nie śmierdzi, tylko Ty tak na to reagujesz? Niektórzy lubią zapach... no nie wiem, skoszonej trawy, a innym na samą myśl o tym zapachu chce się wymiotować. Podobnie z perfumami - jedni szaleją za chanel no 5, a mnie ten zapach mdli. Podobnie może być u Ciebie. Po prostu zapach Twojego TŻa może być dla Twojego organizmu nieakceptowalny... Od dawna wyczuwasz ten zapach? |
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie uważam, ze to, ze on sie tam nie goli jest powodem, żeby go rzucić. Do lekarza i tak prędzej czy później wybierzemy się oboje.. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() Kiedyś ten zapach nie był tak intensywny po prostu, mimo, ze wcale się nie golił... Teraz dookoła włosy przycina, na jajkach goli ale ja bym chciała, zeby na zero golił...
|
||
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przywiązałaś go czy jak? No cyrk niezły... Trzeba było wprost powiedzieć,że śmierdzi i że nie masz zamiaru się z takim brudasem zadawać.
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Golenie -nie,ale capienie, niemycie, które potem może powodować infekcje- cóż, kijem takiego bym nie tknęła.
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Dokładnie. Goli, czy nie goli jego sprawa. Ale smrodu też bym nie darowała.
|
|
|
#89 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na początku miał "ale" , ale skoro sama go obcinałam to znaczy, że mi na to pozwolił i leżał spokojnie.... Powiedziałam. Od niego teraz zależy co z tym zrobi. |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodziło mi o golenie, ale ten smród. Jak sobie wyobrażasz wasze pożycie dalej? Będziesz wstrzymywała oddech przy oralu, cze już nigdy nie weźmiesz go do buzi i tylko klasyczny seks, albo całkowita rezygnacja z tego? Przy jego nastawieniu to chyba później.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

przeczytaj kilka postów dalej.

haha kurna nawet odpowiedzieć nie zdążyłem już mnie napadli .

czyli marny.
Nie chodziło mi o golenie, ale ten smród. Jak sobie wyobrażasz wasze pożycie dalej? Będziesz wstrzymywała oddech przy oralu, cze już nigdy nie weźmiesz go do buzi i tylko klasyczny seks, albo całkowita rezygnacja z tego?