|
|
#61 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak długo tylko koleżanka?!
Cytat:
![]() Dla mnie określenie, którego użyłam "oddać się" jest określeniem, które nie wartościuje, ale co komu pasuje..... A słowa "puszczalska" to Ty użyłaś jako pierwsza. Masz coś konkretnego na myśli?
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak długo tylko koleżanka?!
Tak, tok rozumowania kolegów, którzy co prawda szukają sobie na stałe dziewczyny, ale chętnie "korzystają z okazji" - dziewczyn, które im się "oddają", po czym machają ręką i mówią, że to jednak nie to. To może być typ opisany przez autorkę. A dziewczyna ma kaca moralnego, bo "co on o niej pomyśli", przejmuje się, przypisuje do tego jakieś emocje - jak się okazuje, niepotrzebnie, bo facet ma te emocje głęboko. Albo uważa, że skoro dziewczyna zgadza się na łóżko, to nie przeszkadza jej, że nie są w związku i nie ma za tym głębszych emocji.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.